Forums : Košarka

 Comment
Nikola Mirotić.. kako je njemu loše..
svemirskibrod
(Astronaut)
2015-09-08 07:29 PM
Da_dodam
2015-09-08 11:12 PM
Da budemo realni: Posle utakmice Spanija-Italija neko je (Hrvatu) Miroticu koji igra za (njegovu porazenu) Spaniju stavio Srpsku zastavu u lice?!?! U onom zaru i gnevu poraza je Mirotic pogresno odreagovao ali...gde je tu mesto Srbiji i Srpskoj zastavi?!?!
Srbija nije tada igrala a provokacija je bila još neukusnija znajuci mnoge neprijatne istorijske dogadjaje između Hrvatske i Srbije! Tu „nacionalnu provokatorsku vatru” ne treba vise raspirivati a posebno kad su sportisti u pitanju - oni su ambasadori pomirenja među narodima i često su prvi prijateljski kontakti bivših zaracenih strana!

Opravdano je provocirati kad ti neko učini nešto loše ili te porazi u nekom sportu ali kao „treca nezavisna strana” ne smes provocirati tako direktno porazene igrace! To nije bilo u redu i uopste ga ne krivim za njegovu reakciju - krivim glupog provokatora!
Da_dodam
2015-09-09 07:21 AM
oooops, Crnogorac - onda nema opravdanja!!!
Ouija
(Dr)
2015-09-20 11:11 AM
Uzasno je to što je uradio svakako. Niste fer iz jednog razloga. Covek se posle na tecnom srpskom za naše novinare na srpskom jeziko uzvinuo iz sva srca. Objasnio je da je bio ljut porazom i da kada je isao u svlacionicu gledao u pod i bio duboko u mislima i da mu je tada nešto palo na glavu preko lica i da je instinktivno uhvatio i zbog besa istrgao i pocepao. Nije video da je bila srpska zastva.

Čak ima i snimak ako ga dobro pogledate videt ćete da je decko gledao u pod sve vreme i da nije dizao glavu niti je video srpsku zastavu. Tek kada je kada je zakoracio u tunel neki idiot mu je gurnuo zastavu u lice. Jednostavno nije je video.

Kasnije se stvarno izvinjavao i rekao da ga sreće boli kad je video snimak i kada je shvatio da je pocepao Srpsku zastavu. Rekao je da je svestan koliko je to uvreda, i da nema objašnjenja za to osim da mu je zao i da nije video da je bila zastava u pitanju a pogotovo srpska zastava. Rekao je da ima jako puno prijatelja i porodice koja žive u Srbiji i da redovno tamo boravi.

Covek je bio isrken tokom celog intervijua i ne moze se primetiti nimalo cinizma ili da se izvinjava a da tako nemisli. Stvarno pogledajte interviju na youtube ima sigurno.
Ouija
(Dr)
2015-09-20 11:24 AM
Sem toga, možemo pricati i o srpskim navijacima u Nemackoj ili nekim delom njih koji se može slobodno nazvati stokom zbog ponasanja.

Tokom utakmice Srbija/Spanija vikali su Miroticu pizdo prodana, picko izdajnicka, itd itd itd... tokom celog meca kada bio dobio loptu ovi bi po njemu... zašto? Zato sto je decko otisao u Spaniju i zato što je dobio njihovo državljasntvo i sto su mu spanci ponudili da igra za njihvou represzentaciju? zašto mu reprezentacija Srbije nije punudila da igra za nas? verovatno ih nije interesovao.

I šta sada treba ga napadati sto igra za reprezentaciju zemlje koja mu je dala državaljastvno i ponudila da igra kosarku za njih? zato ga treba vredjati i nazivati izdajnikom? Ta stoka po nemackoj stvarno treba da ima malo kulture i pameti.Razumeo bih da je on neki anti-Srbin, da je djubre od coveka. Da je davao neke anti-srpske komentare po novinama, da je provocirao itd.. pa opravdano da ga vredjaju i napadaju uredu.

Kako biste se vi osecali koji ste u inostranstvu da vam ta zemlja ponudi da je predstavaljete negde u svetu i da morte da igrate protiv Srbije. Meni bi sigurno bilo teško da igram protiv rođene zemlje. Možda bi čak i tražio da izostanem sa te utakmice, ali opet kao profesionalac i covek koji živi od toga posla morao bih da igram za svoj tim, pa makar bilo priotiv rođene zemlje. To je sport.

Kako bi se vi onda osecali da kada bi bili u toj situaciji teskoj samo po sebi, da vam neki pijani majmun gasterbajter, seljacnina bolid vice da si izdajnik, kopile placenicko itd... ajde da čujem.
 Comment Remember this topic!

Looking for Tassel Necklaces?
.