Forums : Košarka

 Comment
Upoznao sam Chris Webbera
JoshNovak
2015-08-24 02:34 PM
U hotelskom baru, napolju... sjedio s dvojicom dosadnih crno-bijelih tipova... u prvi mah nisam mogao vjerovati kako dobro izgleda (no homo!) Nisam imao snage da ga kritikujem sto je bio onako sebican u Kingsima (on i posle Bibby su me najviše nervirali) jer je izuzetno sarmantan tip, i voli da prica i da se sali. I stalno se smije od uha do uha (osmijeh i zubi su mu jaka strana). I još sam primjetio da ima neobično duge prste/shake (do lakta ;). Spomenuo sam Pedju i Vladeta u prolazu, i malo smo prokomentarisali 2002u i Bavetu :) Pitao sam ga za Dražena i Kukoca (hvali ih), a posle kad sam se malo vise otkravio i za Tajru Benks, a odmah posle za Jareta i Limu ;)

Zao mi sto ga nisam pitao u reboundingu (tips/tricks) posto je bio prvi tip sto je uzeo Rodmanu titulu u skokovima (sto sam zaboravio, i posle u Wikipediji procitao).

Pricali smo i o hrani, raznim americkim gradovim, Evropi, itd.

Sve u svemu, tipican prosvijeceni crnjo.. kul je ako si ti kul... ali malo zagrebi ispod povrsine tu su i dalje tipicna ubjedjenja i vjerovanja iz njegove kulture.
 Comment Remember this topic!

Looking for Tassel Keychain ?
.