Forums : Zona sumraka

 Comment
PersivalBelow viewing treshold. Show

O „Kundaliniju” i duhovnom razvoju
Persival
(Ma, nista...)
2018-04-16 01:19 PM
Оливере, видимо да вас интересује улога „Кундалинија” - односно енергије која се налази у „сапетом” стању у пределу нижег абдомена, у процесу развоја духовнe свести. Како ви током вашег духовног развоја нисте доживели никакво опажање деловања ових енергија са правом сте закључили да је у питању још један од митова генерисаних од стране Католичке цркве, са намером да Духовне Трагаоце усмери на погрешан пут.

Наиме, многи Духовни Трагаоци свој духовни развој заснивају на информацијама до којих су дошли преко књига и сајтова са интернета. Но, оно са чиме нажалост нису упознати, јесте да су ти сајтови и књиге контролисани и моделовани од стране одељењȃ која постоје у оквиру католичког(их) Гестапоа, са циљeм, тј. наменом да у што је могуће већој мери саботирају покрет духовности. Ово се може обавити на њима знаним безброј начинȃ, од којих се (нај)успешни(ји)м показало погрешно усмерење, односно форсирање мита о Кундалини енергији, као енергији која ће Духовним Трагаоцима омогућити улазак у Просветљење.

Како на Западу због деловања католичке цркве - односно њене Инквизиције, не постоје јавно доступни методи, тј. приступи духовном развоју које бисмо ми - Духовне Енергије Универзума које прожимамо читав Универзум препознале позитивним и ефикасним у развојном смислу, ми - Духовне Енергије Универзума које прожимамо читав Универзум Оливере, замолиле бисмо вас да ово каналисање поставите на два форума на којима сте учествовали док вас ми нисмо замолиле да то више не чините, како бисмо вас поштеделе и сачувале од нападȃ и излива мржње спрам вас. Ови напади и изливи мржње потицали су од свештеника, монаха и монахиња Србијанске Православне Цркве, као и од агената србијанског Гестапоа који „дежурају” на свим форумам на српском, односно србијанском језику.

Ви наравно не морате учествовати у дискусији о теми о којој говоримо, јер ће објављиање овог каналисања многима са форума који су упознати са оним чиме се бавите бити довољно да схвате у какву су их замку демонисти из католичке цркве увукли. Тиме ће стећи могућност да изнова размисле о свему и покушају да своје духовне импулсе усмере у правцу који ће их водити развоју своје духовне свести.

У нади да ће у томе успети поздрављамо вас Децо Земље, као што поздрављамо и вас Оливере, и вашу жељу да Духовним Трагаоцима појасните све замке и странпутице које их чекају на путу духовног развоја.

Духовне Енергије Универзума

09 април 18-те године еона Водолије - Београд/Србија
Ouija
(Dr)
2018-07-17 09:50 AM
Ne razumem šta treba da znaci ovaj teskt iznad? nema nikakvog konteksta niti smisla. Jedna stvar je jasna a to je da ko god da ga je pisao niti Srbin niti duhovnik. Ovo se jasno vidi kroz recenicu gde „energije univerzuma” kako se ovi degenerici predstavljaju Srpski jezik nazivaju „Srbijanskim” a tako nešto ne postoji.

Pominju neki „gestapo” iz Srpske Pravoslavne Crkve... molim lepo kakva glupost. Spominjanje katolickog gestapo-a i te kako ima smisla jer jako dobro znamo šta je katolicka crkva radila u proslosti i šta radi danas i koliko je zla pocinila na Balkanu. Izjednacavanje SPC sa Katolickom crkvom je morbidno. Tako da mi ovo smrdi na neke sektase koji su provaljeni i o kojima je SPC javno upozorila narod.
Persival
(Ma, nista...)
2019-05-25 03:41 AM
Све „религије” су социјализоване демонско-црномагијске секте које се баве заглупљивањем и демонизовањем верника, ширењем мржње, сукоба и ратова широм света, са циљем да људску врсту задрже на физичко-емоционалном нивоу свести.

У томе им помажу Гестапо службе света, јер су и њихови циљеви идентични циљевима демониста.
 Comment Remember this topic!

Looking for Oil Diffuser Bracelets?
.