Forums : Zona sumraka

 Comment
Prostor za..
Konj_na_belom_princu
(Miriomorfoskopticar)
2017-01-10 10:57 AM
... udobni krevet.. Muzika je tu.. fina - senzualna. Da li je za neko vino? Spremicu joj veceru.. Malo će da gucne.. tad ukljucujem smuvljavac. Gotova je. Dosta je i cekala.

Biće moja. Cela i sva. U nekom drugom univerzumu ili sad.. kakve veze to ima?
Ouija
(Dr)
2017-04-16 01:42 PM
Ehh... u šta se pretvori ovaj SC dolazim ovde zadnjih 15 godina i nikad gore... steta. Secam se i kad je zona sumraka imala interesantne teme a sad sve stoji ne znam zašto je i ne ugase... verovatno nema ko. Secam se još kada je onaj tetra postavjao teme imao je dosta gluposti ali i dosta interesantnih tema
Tetra
2017-10-27 09:15 PM
Kad sam već tu...
Nekad su ovde bile vatrene diskusije,a sad se svelo na ovako nešto.Te
„gluposti” se sad pišu na veliko po americkim sajtovima alternativne vesti.Ono sto je nekome bilo glupo tad,ocigledno nije sad,drugima.
Ouija
(Dr)
2018-01-20 03:45 AM
Nisam rekao da je sve bilo glupost, postojale su i teme sa vema interesantnim informacijama.

Ehhh kada budemo shvatili da je celokupna istorija ljudskog roda suva laz skrojena od strane anglo-saksonskih/galskih i drugih masonskih loza/iluminata i da je sve ovo sto danas znamo samo mali delic sveukupnog znanja koje su posedivali nasi preci biće nam možda lakse.

Ljudskom rasom na zalost upravlja sacica ljudi koje svoje isntrkcije dobijaju od onih sto biblija naziva „djavolima/demonima” a danas se mogu nazvati i vanzemaljci. Kao i sve sto biva postoje negativni, i pozitivni kao i neutralni... ali kad ase pogleda kuda ovaj svet onda se može zakljuciti da saradjujemo upravo sa tim negativnim bicima.
 Comment Remember this topic!

Looking for Chakra Necklaces and Bracelets?
.