Forums : Zona sumraka

 Comment
101 Reaktiviranje veze s Mati Geom
Persival
(Ma, nista...)
2013-08-20 10:33 AM
101 РЕАКТИВИРАЊЕ ВЕЗЕ С МАТИ ГЕОМ

Ако бисмо вам рекли да су ноге веома важне за духовни развој слатко бисте се насмејали, зар не? Е па ево управо то и изговарамо: „Ноге су веома важне за духовни развој”. Њихова важност свакако није естетске природе, већ енергетске, јер више енергетских токова двосмерно пролази корз њих.

Ноге су такође и контактна тачка са енергијама Мати Гее што је невероватно важно за све вас с обзиром да када изгубите везу с Мати која вас је прихватила у своја њедра, изгубили се везу са значајним духовним извором.

А они који су у вези са њом доста су ретки међу вама, зар не? Ето докле сте стигли.

Но ствар у свакомслучају није безнадежна јер се веза са Мати Геом увек може обновити. Кроз ноге, зато су и важне.

Обнова или реактивирање везе није компликована, али захтева извесно искуство у духовном развоју, пре свега сензитивност на духовне енергије Универзума и без ње нећете успети да осетите одзив енергија Мати Гее услед чега ћете престати са праксом реактивирања везе.

Реактивирање се обавља на прилично једноставан начин: седите на столицу са стопалима на поду/земљи, затворите очи, шаке положите у крило и у себи замолите. „Молим Мати Геу да ми реактивира духовну везу са њом”. То је све.

Као што све велике и значајне ствари у себи носе дозу крајње једноставности тако је и ова молба довољна да би се ваш живот - сада вођен енергијама Мати Гее, из корена изменио.

Мати Геа је духовн свест чије су енергија Љубави и Самилости толико изражено развијене да ће њихов утицај на ваш живот бити драматичан. Но ово „драматичан” не с хватите у негативном, већ крајње позитивном смислу с обзиром да ћете под њиховим утицајем знатно променити свој живот.

Љубав је енергија чији је опсег фреквенција невероватно широк и слободно можемо рећи скоро неограничен, због чега се и каже да код особе која је у себи развила љубав има места за сваког. Стога што више енергија Љубави каналишете, то ћете у себи имати више простора за разумевање и сприхватање енергетских фреквенција других људи.

Енергетска толеранција у пракси, рекли бисмо.

Ово свакако не значи да нећете правити разлику међу људима на основу њиховог достигнутог развојног нивоа јер ће вам она бити очигледнија него што је то била пре, већ да ће се сада захваљујући енергијама Љубави ваш спектар на толернанцију енергија других људи невероватно проширити. Тос вакако није нешто што ће се десити преко ноћи јер би било у супротности са принципима духовности - спонтано, пријатно, постепено, али будите спремни на све јер Љубав увек може да изненади.

На крају да напомено још једну ствар: увек када се сусретну две енергије које су по свом изразу прилично различите, она енергија која има мањи енергетски напон повлачи се пред енергијама које су јаче. То ће вам се десити и када је у питању енергија Љубави која је шампион толернације, али и губитник када су сукоби у питању. Но знајте да оно што изгубите док сте прожети и испуњени Љубављу увек је и оно што вам ниуком случају не припада.

Срећно на путу Љубави који је пут свих преданих духовника.

Ваша Мати
 Comment Remember this topic!

Looking for Oil Diffuser Necklace?
.