Forums : Putovanja i turizam

 Comment
Halkidiki - Kasandra
Andrijana0301
2016-06-20 01:47 PM
Zdravo, zanima me da li je neko samostalno tražio smestaj u Kalitei i kakve su cene tamo? Hvala i pozdrav
JV
(☆)
2016-06-24 02:51 PM
Savetujem ti da pretražiš net. Danas sve tu možeš da nadješ, niko više ne ide grlom u jagode.
MTodorovic
(inzenjer)
2017-07-05 07:04 PM
I prati malo prognozu, http://www.tt-group.net/vremenska-prognoza/grcka/halkidiki/ inače Kasandra je sad puna, može da se nađe nešto na licu mesta, ali tek iz 10-og pokušaja...
optimizacija
2017-07-17 04:33 PM
Upravo se vratio iz Pefkohorija na Kasandri, krcato je ne samo u Pefkohoriju već na celoj Kassandri. Inače moj prijatlj Grk kod koga smo odseli u Pefkohoriju prodaje kuću sa apaprtmanima i ogromnim dvorištem u najlepšem delu Pefkohorija po relativno povoljnoj ceni čini mi se. Ako nekoga zanima kako sve to izgleda može pogledati na http://apartmentshalkidiki.net/halkidiki-real-estate/apartments/pefkochori-apartments-for-sale . Planiram da sa porodicom odem ponovo ali početkom septembra, ovo je sada trenutno katastrofa od gužve na svakom koraku.
optimizacija
2017-07-17 04:41 PM
E da zaboravih da napišem za cene, čini mi se da je ove godine malo skuplje tj. da za veće pare dobiješ manje. Inače Kassandra je skuplja od Sitonije, to je opšte poznato. Bili smo na plaći blizu Kalitee dvoje odraslih i dvoje dece. Plaža puna, mi se smestili, naručili dve kafe i kiselu (jer vodu više ne daju uz kafu kao ranijih godina), konobarica upisa, ode da nam donese i vraća se i kaže da koristimo veliki suncobran (na celoj plaži su bili isti suncobrani) moramo da naručimo piće u minimalnoj vrednosti od 20 eura. Ipak je to malo da tako kažem udaranje po ušima, da ne kažem ucena, naručili smo piće u vrednosti većoj od 20 eura jer nismo želeli da nam bilo šta pokvari divan odmor koji smo proveli u Grčkoj.
 Comment Remember this topic!

Looking for Lava Rock Bracelets?
.