Forums : Film

 Comment
Red Sparrow
Fan
2018-03-03 04:11 AM
Devojkina familija iz provincije dosla u posetu pa ih ona sve djuture povela u bioskop pa reko’ ajd’ da podjem i ja da pogledam novi sa Dzenifer.
Prethodno sam lepo pogledao vreme davanja ovde u Central Worldu, Pataji al kad dodjosmo ispade da se oba daju pola sata ranije s tim što se moj daje samo u First Class bionji, znaci treba pijem koktel i da mandzam zakusku a bas nisam bio raspoložen.
Onda frka, ajde će zakasnimo na njihov, oni su posli na The Monkey King 3 ( http://www.imdb.com/title/tt6466464/ ) ali ispade nema engleski prevod tako da jbga izviseh za oba. Da nisam mesto ovoga bih vam baš napisao o vrapčiću, keve mi.
Oni odose na mankija a ja evo kamčim već drugi espresso. Ovde 31C al se oseća ko 36, čujem zima zagudila tamo po Jevropama i Čemerikama🤣
KuJtA
(Zvezda prva Bog drugi)
2018-03-13 02:02 PM
Onako film,predugo traje
Fan
2018-03-13 06:36 PM
U međuvremenu sam morao da dodjem u Niš gde sam ga i pogledao i gde me je srećom docekalo lepo vreme, 20 C mada juče i danas kiša i svežije.
Znači film je napravljen da Dzenifer pokaze sise, bulju i negde jednu trećinu obričene čkepi a možda je bila i četvrtina, nisam siguran. Isto je sela na patku sporednom glumcu i izjahala ga nekoliko sekundi. Kao da je producent filma bio Wajnstajn.
Što se samog fimla tiče Američko ideolosko djubre od špijunskog trilera u kome su naravno oni good guys i pobedjuhu i nadmudruju okrutne Ruse. Smeće na koje ne treba trositi vreme osim ako necete da vidite veliko dupe kratkonoge Dzenifer. Nikad mi nije bila člapi, fuj!
car_dusan_silni
(srednjovekovni roler ruler)
2018-03-19 01:02 AM
Meni je Dzeni dobra riba opasno. Još kad su one slike sa iClouda izasle i pokazale svu lepotu tela - jednom recju odlicna.
Fan
2018-03-21 04:00 PM
 Comment Remember this topic!

Looking for Chakra Necklaces and Bracelets?
.