Forums : Film

 Comment
Otpracen Morgan Freeman
Fan
2017-09-21 09:41 AM
Dobro, znam da će glumci sve da rade za pare, i da jedu stvarna govna, i da se karaju u bulju i ko zna šta sve ne, razumem sve to, u ljudskoj je prirodi ali ovaj Morganov video je nešto najnize sto sam skoro vido:

https://www.youtube.com/watch?v=V2av__s-598

Šta mu je to trebalo u zivotu? Alo bre robe, chamugo, o kakvoj bre ti demokratiji pricas kad ti i dan danas KKK radi o glavi tamo?
Nikad ga nisam ni zapratio ali da jesam bio bi otpracen momentalno na mom spisku.

Nije mi jasno što se tako proseravaju, i de Niro ono sto je kenjao za Trampa, jel rece da će da se iseli iz Chemerike ako Tramp pobedi. Sto nije?
MarkizDeNoviSad
(Sinter)
2017-09-21 09:48 AM
Zašto ti to NAMA pišes? Mi smo bre Srbi (i dobro Oracije) i kod nas se sve desava pre nego u svetu. Da li treba da ti opisujem kenjaze Radeta Serbedzije, Branislava Lecica, Bate Zivotinje, Giancarla ovde na nasem stocicu i po medijima? Sad MF brani demokratiju u kojoj nije smeo do pisa u isti wc kad se rodio.
Fan
2017-09-21 09:57 AM
Ko zna za Giancarla, ovaj je ipak svetski poznata licnost, veci je odjek. Ne, nije mi jasno što se tako provaljuju, jel samo zbog para ili pare nisu važne nego nešto drugo.
Ili kad modeli seru o zagadjivanju zemaljske kugle! daj bre, pokazuj pi.cku i noge tu i ne razmišljaj previse.
MarkizDeNoviSad
(Sinter)
2017-09-21 10:01 AM
MF to već duže radi na nekom od TV kanala u tom smislu nije rekao ništa novo. Cela ta ideologija mi smo najbolji na svetu. Sirenje tih nebuloza da oni imaju prava da rade nešto drugima. Jedino sto će im se desiti je da ih milioni postanu nepotrebni u fast fud restoranima.
Dr_Blizak
(student)
2017-09-23 06:41 AM
Crnja je precutao da do pre koju deceniju je morao da se vozi u zadnjem delu autobusa a da mu je deda bio rob.
Fan
2017-09-23 12:00 PM
https://www.youtube.com/watch?v=6n5auwFR9Ao

Tucker prca Rob Reinera u bulju.
Šta je bese Rob snimio sto vredi, Stand by me...šta još?
SrboPeuljanac
(Sanjar)
2017-09-23 02:03 PM
Misery i A Few Good Men.
Qubic
2017-09-29 07:42 PM
A i playboy nam je otisao, Mr Hugh Marston Hefner laka mu crna, filantrop i humanista, a pišu da je citiram, „u 1978 helped organize fund-raising efforts that led to the restoration of the Hollywood Sign. He hosted a gala fundraiser at the Playboy Mansion and personally contributed $27,000 (or 1/9 of the total restoration costs) by purchasing the letter Y in a ceremonial auction.” - i dalje navode - „On April 26, 2010, Hefner donated the last $900,000 sought by a conservation group for a land purchase needed to stop the development of the famed vista of the Hollywood Sign.[59] Sylvilagus palustris hefneri, an endangered subspecies of marsh rabbit, is named after him in honor of financial support that he provided.”

Kao neku epizodu Alana Forda da čitam.

E sad što se same-sex marriage tiče svaka mu cast!!, svak ima pravo da uzme za zivotnog partnera onog kog' voli!

Ali ono što se ja zaista pitam i sto bih upitao kao svaki alkos od nas koji su preostali i koji će uskoro otici ima li tamo „ljute”, upitao bih (parafraziram), ima li tamo ljepih djevo'jaka?..
 Comment Remember this topic!

Looking for Oil Diffuser Bracelets?
.