Forums : Film

 Comment
Нина Сеничар
Mister_No
(Bonelli editore)
2017-02-24 12:01 AM
За мушки део форума. Нина Сеничар - српски модел, глумица, и тв водитељ.

https://www.youtube.com/watch?v=32MWqHiX-yY
Fan
2017-02-24 08:34 AM
Tvoj link ne otvara, možda ovaj:
https://youtu.be/xUAvcFNUjUU

Nije neka. Ima izrazene vilične kosti i facu u obliku U. Kao moja devojka koja pak želi V shape. Ona čak ima manje izražene te vilične kosti ali je ipak botoxirala taj deo i to onda smanjuje taj kockasti oblik i pravi nežniji izraz lica. Nema ni neki kuk i struk a još manje dupe i sise tako da sve u svemu ništa ako mene pitaš. Mada vidjao sam i gore „modele”, možda nekad treba kockasta faca za nešto pa je zovu. Što da ne?
MarkizDeNoviSad
(Sinter)
2017-02-24 07:21 PM
A Man Called Ove pravi svedski film ne onih imigranata iz Malmea. Uzivanje skoro dva sata. Iako nema Goslinga bolji film od Notebooka.
Ove je ultra dosadni Sved koji pokusava da se ubije barem trećinu filma. Prozivljava mladost i ženu. Ono sto su izgubili americki filmovi krasi ovaj film - iskrenost. Pravi babicanstven film ona će znati zašto. Hvala bogu sto živim na Jugu.
SrboPeuljanac
(Sanjar)
2017-02-24 07:51 PM
Mister_No
(Bonelli editore)
2017-02-24 10:17 PM
Фан,

мислим да претерујеш са критиком. Нина има све елементе који је сврставају у лепотицу - лице (очи и осмех пре свега), тело, шарм, образовање. У пуном смислу оправдава репутацју која прати новосађанке и генерално наше жене.

Довољно вам је 5 минута шетње Кнезом или 10 минута вожње тролом па да видите више лепотица, него у Америци за годину дана.

Fan
2017-02-25 02:32 AM
Kojim bre poznim godinama, ja tek imam 52, mladji sam i od Brada i od Tomice. Nego da ti ispričam o trčanju, pošto mi Čmarki ne veruje. Posle bacanja cigarete za jedno 6 meseci sam se ugojio 7-8 kila i da bih to skinuo počeo sam da trčim u obližnjem parku. Tada sam imao 32 i nije mi dugo trebalo da dodjem do 10km, jedno mesec i po dana. Naravno kilograme sam skinuo ali sam se napalio na rekreaciju pa sam ubrzo kupio i biciklu, onu racing, italijansku naravno, a vremenom sam počeo da idem i u gym. Tako se secam da sam jednog leta, u periodu od možda 3 meseca svakodnevno vozio biciklu 30km, trčao 10km 5 puta u nedelji i išao u gym isto toliko puta. Da napomenem i da sam radio samo 2 sata dnevno pa sam zbog toga i imao vremena za sve to.
Kroz 20 godina zadrzao sam te navike tako da se sada loše osećam ako nemam neku dnevnu vrstu treninga. Kao otprilike kad ne jedeš, to te muči i fizički i psihički. Naravno, nemoguće je trenirati redovno i bez neželjenih prekida pogotovu meni koji nemam ustaljeni način života i imao sam prekide i od 5 meseci ali eto kao neki prosek mogu da kažem da sam za ovih 20 godina aktivno trenirao svake godine po 10 meseci.
Zanimljivo je da sam ranije trčao samo napolju, u prirodi, dok sad trčim samo na traci. Stvar navike. Zanimljivo je i da nikada nisam probao da trčim više od 10km, što naravno mogu, i što se nikada nisam prijavljivao za neke trke. U mladosti sam trenirao atletiku, 100m, pa možda zbog toga, trkao sam se dovoljno, šta li?
Anyway, zašto ovo pišem, za mladje generacije i recept za zdraviji život? Ma qurac! Ja se osecam dobro i to je neki moj stil źivota al imam drugara Tajlandjanina, ne u Tajlandu nego u Svedskoj, usvojen od Švedjana i ja bolje pričam thai od njega, u svakom slučaju on je (bio) maratonac i često smo zajedno trčali. On je 9 godina mladji od mene, ima 60 kila, pred trke je imao i manje, suv, żgoljav ko i svaki maratonac i kao takav evo pre 2 godine je dobio vrlo visok krvni pritisak i sad je na tabletama svakodnevno i niti trči niti koji qurac. Imao je posao da je bukvalno obilazio zemljinu kuglu jednom mesečno, sad se zakopao u Malme, u istoj firmi samo što ne putuje. Jbga, nikada ne znaš šta nosi život ali probaj da se zaiebavas sto vise možes. Moja poruka, samo to.

p.s. Dečice, jel vam bilo interesantno ovo moje onanisanje, raširio sam mantil i ništa ispod!
Fan
2017-02-25 02:39 AM
Eto vidite šta se desava kad se ustane ujutru rano u subotu, gornji text je bio namenjen topiku Lala ali nema veze, svi smo mi naši ovde i znamo se.

Mister No, slazem se sa tvojom zadnjom konstatacijom. Nisam ja ni mislio da je ova Nina gore ružna i da bih je pustio da mi 2 puta optrči oko kreveta, ma ni jednom, nego sam mislio baš to, izadji na ulicu i videćeš bolje od nje na kilo.
I čisto ono, moja estetska zapazanja.
MarkizDeNoviSad
(Sinter)
2017-02-25 03:20 AM
Vidis ti da se ja izvinjavam sto sam posle napisao? Mada sam malo drugacije doziveo od nje. Koga je briga za pederske depresije?
SrboPeuljanac
(Sanjar)
2017-02-25 07:59 AM
Treniram i ja jako mnogo, već godinama i godinama i nije to ništa čudno što Fan može toliko da pretrči i da je u odličnoj kondiciji. I ja sam, mogu ladno da se takmičim u amaterskom triatlonu.
Mi smo navučeni na to, džanikis za vježbanje, što dokazuje Fanova rečenica da se osjeća loše kad ne vježba. Baš kao i ja, kao da sam mamuran neviđeno ako se ne razgibam makar pola sata ako se nema vremena ya više.
To je naš fiks, bey alkohola i cigara se može, ali da ne vježbam tri dana zaredom...e to ne može, MORA se ići trčati, plivati, bilo šta...
Fan
2017-02-25 10:02 AM
Naravno, ako stvarno nisam u mogućnosti da treniram onda barem jedno sat i po, dva šetnje u solidnim tempu, da ispadne opet tu oko 7-8km minimum, što ja opet tretiram kao odradjeni trening.

Ishrana je priča za sebe ali kad sam u Tajlandu na selu hranim se ko blesava Angelina:
https://instagram.com/p/BQ5I-uZBKcJ/
😀
MarkizDeNoviSad
(Sinter)
2017-02-25 10:40 AM
Kefir ne pijete?
Fan
2017-02-25 10:47 AM
Ja ne, jogurt međutim dosta, sa muesli za doručak, sa proteinskim shake-ovima, kao i voćnim.
U Nišu sa burekom, naravno.
MarkizDeNoviSad
(Sinter)
2017-02-25 11:33 AM
Ista si baba ko moja keva.

Womb - besmislica od nove tehnologije zbunjuje ljude prica je ne moguća ljudi značajno stare za 20-25 godina, laptopovi od pre 20-25 su bili kockasti i ruzni. Eva Green dobra mada ne pokazuje sise. Kuca u filmu jedna od najusamljenijih u svemiru.
Fan
2017-02-25 01:17 PM
Pa jel keva kresnula Edipa?
SrboPeuljanac
(Sanjar)
2017-02-25 01:20 PM
Jedino ponekad napravim smoothie od banana i avocada, inače je voda, ništa neki šejkovi i tako to.
Najbolje je kad je post u toku i uz vježbanje...ih, osjećaš se prva liga, krva slika bude kao u nekog tinejdžera.
Za razliku od Fana koji ne pokušava da trči duže od 10 km, ja sam manijak, uvijek se takmičim sa samim sobom, koliko mogu izdržati. Pet minuta više, kilometar duže, teža brzina na bajku ili elliptical...
Šta znam, tako mi dobro i nikad nije monotona a dobar je osjećaj kad pobijediš samog sebe...
MarkizDeNoviSad
(Sinter)
2017-02-25 03:03 PM
Vama žene slabo kuvaju?
SrboPeuljanac
(Sanjar)
2017-02-25 06:17 PM
Ne uspije ti ni svako zadirkivanje, evo ovo ti je blijedo I pomalo jadno...
tralala
2017-02-25 07:39 PM
ocekujem da Pata izjavi da ne razume fenomen lozenja muskaraca na Ninu Senicar.

:)
SrboPeuljanac
(Sanjar)
2017-02-25 07:44 PM
I bila bi u pravu.
Lijepa ali...kao i većina, plastična Barbika, samo što nije plava...
tralala
2017-02-25 07:46 PM
a tek sad vidim i da mi je Fan ovde odgovorio, umesto na temi ispod. Hoće to sa godinama...

Znaci dzaba trcanje, dzabe salatice, godine su godine i vreme nikom ne prasta. :)

ministarka
(za_čestitanja)
2017-02-25 09:03 PM
Hebo Ninu Seničar, Fan me izistinski potresao!

Pa dal je moguće da se živ čovek nađe u takvoj situaciji, da trči ko lud a da ga niko ne juri?!

I da mu niko ne pomogne? Strašno!

Uz to pase travke, detelinu ili slično.
Srce mi se cepa.

Fan!
U novembru dolazim u Thailand, ima da ti pravim pitu sa mesom i punjene paprike, da se dozoveš pameti!

tralala
2017-02-25 11:12 PM
zamisli da se covek u tim godina odriche pecenja samo da bi umochio još koji put?

pa ako se do tad nije nakreso, ne znam kad misli da će?
Fan
2017-02-26 03:16 AM
Zašto bi se neko kao ja odricao bilo čega?!! Da se nadovežem na pitanje o kuvanju moja tajlandjanka je izuzetno talentovana u kuhinji. Sve tajlandjanke dobro kuvaju ali ja sam eto naišao na miša Remija iz „Ratatouille” kada je kuvanje u pitanju. Punjene paprike, i suve i žive, sarmu, pasulj na tavče, sve je to ona iscepala iz prve za 10-ku. Ne zezam se, najozbilnije.
Što se tiče moje ishrane ja i ne volim te naše stvari. To ona voli punjene paprike pa ponekad napravi kad smo u Evropi inače ja to ne bih nikad jeo. Vojnički pasulj, ako je to Srpska hrana, je jedino sto bih ja mogao da jedem malo češće, drugo jok. Prasetinu isto ne gotivim nešto naročito, u tom slučaju više volim jagnje sa ražnja. Ovde sad u Nišu naravno se rasturam od roštilja jer nigde roštilj nije ko po ovim južnim krajevima Srbije.
Od mesa najviše volim stejk, po mogućstvu da ga jedem negde u Texasu oko Amarila. Pre bih mogo da propustim roštilj u Nišu nego stejk u Amarilu, eto toliko ga volim.
Tako da jedem ja sve, da vam već ne pričam šta sve „štetno” jedem u Tajlandu ali zbog redovnog treninga a zbog toga i obimnog experimentisanja u ishrani moja svakodnevna ishrana je isto sportska. Piletina, malo pirinča, tofu supa, sashimi od tune, muesli, jaja, dosta povrća i voća, eto to vrtim na razne načine. Slatko ne jedem mada sam preključe iscepio kadaif, baklavu i tulumbu odjednom u Pelivanu, i to su baš veliki parčići bili. Ali to je samo da me želja mine i više toga ionako neću da se setim dok ne dodjem ponovo ovde.

Ministarka, gde ideš?
Fan
2017-02-26 04:06 AM
Promašila si Lea za samo 9 meseci😕:
https://instagram.com/p/BQ7it9fjFka/
ministarka
(za_čestitanja)
2017-02-26 07:37 AM
Za sad je u planu Chiang Mai i možda još neka destinacija u tom području pa onda Myanmar. Ako mi ne padne saksija na glavu u međuvremenu.
Fan
2017-02-26 09:56 AM
Aaaa, Tajland i Tajland pre 20 godina. Ne zanimaju te more i ostrva? Jel tu uključen i neki kurs thai masaže ili kuvanja?
Myanmar je super!
tralala
2017-02-26 10:18 AM
Fan,

jbt, ti si svetski covek, veceras u Teksasu, doruckujes na Tajlandu, a rucas u Leskovcu... kako to sve postizavas? koji je kljuc tvoje tajne?
Fan
2017-02-26 10:44 AM
Čitaj i dalje ovde moje textove pa ćeš skapirati. Nije mnogo teško.
tralala
2017-02-26 11:27 AM
izvini, nemoj da se ljutis, ali ko bi tebe ishchitao!

mnogo si brate preopshiran... :)

jel može to malo krace nekako?
MarkizDeNoviSad
(Sinter)
2017-02-26 01:26 PM
Sve hebaci prevrtaci preskacu bivše i skolske. Žene kuvarice oni maratonci. E moja crna Pato koga bi ti da zahebavas svim mastima su premazani.
tralala
2017-02-26 04:26 PM
meni samo nije jasno kako od tolikog silnog seksa i zivljenja zivota punim plucima i na svim svetskim meridijanima, stizu i ovde da se javljaju?

:P
 Comment Remember this topic!

Looking for Oil Diffuser Bracelets?
.