Forums : Film

 Comment
Alotropna genetska modifikacija
Konj_na_belom_princu
(Miriomorfoskopticar)
2017-01-28 07:37 AM
Gledam Šerloka (http://www.imdb.com/title/tt1475582/).. i već u prvoj epizodi sam se iznervirao..

Konstanto koketiranje sa gej populacijom.. Šerlok je zavisnik, o da, ali od cigareta! Votson je bio u Avganistanu.. i svaki slučaj uredno vodi na svom blogu koji prate navinari..

Moriarti je mrtav jer se samoubio.. ali postoji još jači protivnik.. Votson se ozenio ali mu je žena placeni ubica..

Svasta.

Kuad ide ovaj svet? Nebo je granica..

Zašto ne Šerlok protiv Spajdermena? Ili Betmen spasava englesku kraljicu od Putina koji je u dosluhu sa Sex pistolsima opasnom banditskom grupom..

pa da.. priznajte da imam odlične ideje..

Jel imate vi neki scenario u glavi da proturimo holivudu i maznemo neku kintu.. sasvim bi bio zadovoljan da nam daju budzet od par hiljada.. Bas sam skroman... zar ne?
pata
(milijarder)
2017-01-29 08:14 AM
Serlok je meni dobar. Imam i neke rezloge:

Prvo bolji je od serloka sa Daunijem i Dzudom Loom, iako sam fan Dzudu Loou, ovaj serlok je bolji.

Drugo: ideja je OK. Neki moderni Serlok, forenzicari i mobilni telefoni. Daklem ne rabljena ideja, recimo sveza.

Treće: scenografija i muzika su sasvim uspele. Sve vuce na retro, dakle meni odlično.

Finally: Kasting. Benedikt pokusava da imitira Dzeremija Breta, uber Serloka, Serloka nad Serlocima.
Nije ga još dostigao, čak je i daleko, ali postujem hrabrost za pokusaj u aspiraciji. Dobice tu dosta prostora i naucice puno.
Votson je bolji nego Votson u Serloku sa Dzeremijem Bertom (mada i nije imao bas mnogo visok target).
Omanuli su sa forenzicarkom i sa Morijartijem, ali sad, ne može sve duspe.

Koketiranje s fegetima mi nije smetalo, uglavnom mi je OK, cenim da je to moglo da bude i u originalu.

Cesto mi smeta kompleksna prica, teško je pratim, ne uspevam da se snadjem.
To mi se uglavnom čini da je do mene.

Svakog Serloka treba pogledati, pa i ovog, moja ocena cetvorka do pet.

pata
(milijarder)
2017-01-29 08:18 AM
ispravka nerabljena trebalo zajedno.

O naslovu topika moram malo da komentarisem, meni takav naslov dosta kaže o osobi.
Naslov nije dobar, po meni, alotropska modifikacija je nešto sasvim drugo od genetske modifikacije, i meni nisu koncepti za mesanje.
A nisu ni koncepti za mesanje sa Serlokom.

Lep pozdrav svima.
Fan
2017-01-29 09:06 AM
Nisam gledao ni jednu epizodu a i ne mislim da hoću ali mi nije jasna jedna stvar, kako Sherlok Holms može da bude savremen i sa mobilnim telefonom? Sto mu nisu dali neko drugo ime?
Kao sad Dok Holideja na primer da stave u danasnje vreme. Žeśća glupost! Ili bilo kog drugog iz svog vremena. Čemu to služi? Robin Hood sa lap topom? Svašta!
dadayaya
(mind over matter)
2017-01-29 10:49 AM
prva (pilot) epizoda jeste prilično losa, ali ne treba (prerano) suditi na osnovu te jedne epizode. Nije losa serija (mada priznajem ja sam samo prve 3 video), jeste da ima mnogo nerealnog izvodjenja zakljucaka (resavanja zagonetki) na osnovu nemoguće-nedovoljnih pretpostavki, ali tako je to uvek na filmu/seriji, u cilju zabave i zanimacije...
A da li je glupo sto su junaci nazvani po poznatim imenima, to je meni prakticno nebitno. Ima toliko detektivskih sa drugim/novim junacima (bilo genijalcima ili ne), pa ova 'reinkarnirana' opcija proverenih ('genijalnih') majstora resavanja zagonetki zapravo može da se shvati kao neko osvezenje, ili neka nova 'formula', mada opet nije sasvim ni originalna, jer taj stos 'reinkarniranja' u novom izdanju je već vidjen na filmu (pogotovu crtanom filmu)...
Konj_na_belom_princu
(Miriomorfoskopticar)
2017-01-29 11:07 AM
Da, Elementary je daleko bolji.. naslov je baš takav kakav i treba da bude.. babe i žabe.. a ideja o forenzicarima i mobilnim telefonima je najrabljenija ideja koja postoji posle vampira..

Konacna presuda? Da je ziv Ser Artur Konan.. ulogu Šerloka bi dao Denis Rodmanu.
dadayaya
(mind over matter)
2017-01-29 01:22 PM
zašto bas njemu !? ne razumem...
Babette
(office mite)
2017-01-29 02:32 PM
Dzeremi Bret i tacka.

E sad, iz postovanja lika i dela Serloka Holmsa, probala sam da pogledam par epizoda sa tim Benediktom, koji mi inače strasno ide na onu stvar, uopste ne shvatam koji su propisi sada po Holivudu i komsiluku po kojima se biraju glumci, šta rade ti menadzeri, kome oni puse itd, mmislim ne kapiram. Al ajde, to sam valjda ja, nikad od mene holivudski menadzer. Elem, nakon par epizoda sam odlucila da ja to jednostavno ne mogu da gledam. Mislim buls*hit totalni.

Gledala sam nekoliko iz one gde je Holms leceni ovisnik a Watson zapravo Wotsonka, Lucy Liu. Ona je strava kul, on je onako. To je valjda ta Elementary?
Tu sam se samo pitala zašto se likovi zovu Holmes i Watson. Da to nije tako, bila bi stvarno odlicna serija. Mogao je da bude neki napaljenko po imenu Martin ili Bill, strastveni sledbenik i obozavalac Serloka, koji kao po njegovim metodama resava zločine danasnjih bitangi. E to bi bilo fino. S tim zakljuckom sam napustila i tu seriju i preselila se u Westworld.

Konj_na_belom_princu
(Miriomorfoskopticar)
2017-01-29 05:39 PM
Daj ime nekog kandidata? Trump i Hilari? :)
Fan
2017-01-29 08:34 PM
E to je baš fini spin, Watson je ustvari Watsonka, pa još azijatkinja. Možda je trebao da bude i interkontinentalni transgender, naravno već operisani, u duhu danasnjeg doba? Onda bih stvarno pozavideo maštovitosti Holivudskih scenarista, ovako pih, pa i nisu nešto.
Jel se pojavljuju negde i Kardashiani, onako kao igraju sami sebe?
Fan
2017-01-29 10:41 PM
Nikako!👍🏿
dadayaya
(mind over matter)
2017-02-15 03:12 AM
kanadska detektivska Cardinal, sa Bill Campbellom (i sexy koleginicom) je prilično dobra serija (o serijskom ubici, istocni Ontario)... ima 6 epizoda, dosad je bilo 3... podseca malo na Fargo prvu sezonu, najviše možda zbog zime i snega... atmosfera nekako hipnotisuca, uz odličnu ambijentalnu muziku
dadayaya
(mind over matter)
2017-02-23 06:49 AM
i još jedna kanadska detektivska koju isto reklamiraju. pocela ove nedelje - bellevue... anna paquin glavna uloga... relativno zanimljivo, neke podseca na twin peaks.
 Comment Remember this topic!

Looking for PomPom Keychains?
.