Forums : Automoto

 Comment
Manuelci
Besno-Pile
( )
2017-10-19 11:10 PM
Da li neko od forumasa ovde ima iskustva sa novijim manuelcima i koje auto biste preporucili? Specificno koji automobil, koji model i koju godinu biste preporucili iz licnog iskustva? Uvek sam vozio manuelce i trenutno imam 2005 Hondu Akord ali vreme je da mislim o sledećem autu i koliko mi se čini sve je manje i manje opcija za ljubitelje standardnog menjaca.
Hobo
(Pacifing by force)
2017-10-28 08:21 PM
Ja bih ti preporucio da kupis neki sa manuelnim menjacem .
Dr_Blizak
(student)
2017-11-01 10:04 AM
Moj prvi auto je bio Audi sa automatskim menjacem. Bio sam odusevljen nadmocnoscu i kontroli auta u odnosu na manuelce. Naslusao sam se prica kako kada se kvare automatici pocinju da secaju ili neće da vuku itd... Jednoga dana dok sam se sam vozio po ravnom delu puta (a do tada su bile intenzivne krivine) potpuno su mi zablokirali prednji tockovi i poceo sam da klizam. Vuklo me u desno i skliznuo sam sa puta i nastavio po ravnoj livadi i zaustavio se. Mislio sam da su prednje kocnice ali se ispostavilo da je pukla neka dekla u menjacu pa su se razlile kuglice lagera i usle među zupcanike. Od tada vozim manuelni ali bih se opet vratio na automatik ali samo nov novcijat.
batoloco
(vozac)
2017-11-24 01:47 PM
Manuelci su kakvi su bili i prije.Jedina razlika je sto danas neki dolaze sa kvacilima na hidrauliku,pa je i pedala malo meksa,međutim mjenjac kao mjenjac je isti.
Ja lično nemam namjeru da odustanem od manuelnog mjenjaca,kao i ostali moji ukucani,međutim ne treba sugerisati nikome,i ovi automatski su dovoljno dobri i dovoljno dugotrajni tako da je to pitanje individualnih preferansa.
Srle
(rola)
2017-12-03 04:16 PM
Još malo pa necete imati ni klasicne automatike, CVT mjenjaci manje trose i od manuelaca i od klasicnih automatika.
Novak
2017-12-10 12:35 PM
Navozao sam se standadnih menjaca s dok
nisam seo u automatik, tada sam shvatio
da sam ubacio u „D” jednom zauvek, čak mi je
leva noga, rekla to majstore.
 Comment Remember this topic!

Looking for Oil Diffuser Necklaces Sterling Silver?
.