Forums : Automoto

 Comment
Tesla s75
Imported_from_SERBIA
(Hacker-Pschorr)
2016-12-01 01:11 PM
Prilika ispala, usput, ne ocekivano, da sednem u Tesla auto. Sto sam mogao da zapazim okom i opipam rukama, unutrasnjost kabine je uradjena kvalitetno, od kvalitetnih materijala, dizajn dobar, i centralni ekran na konzoli koji mi nije izgledao na tv ekranu OK zbog dimenzija u stvarnosti izgleda drugacije iako je po dimenzijama veliki.
Alkantara koza je dominirala unutrasnjom kabinom, plafon, volan, tabla prednja, sedista ...
SUV Tesla takođe je tu bio izlozen u beloj boji, izgleda prelepo, osim zadnjih vrata koja se otvaraju na gore nisu ostavili upecatljiv utisak na mene osim da su atraktivna, neobična, za početak.
Sedista kod oba modela su volumenski manja, sto mi se dopada, jer danasnja sedista su robusna, ne promenjena zadnjih par decenija, sto nije kod Tesle. Oni su prihvatili moderniji dizajn koji se može videti kod koncept auta.

Bila je izlozena i platforma, sajsija auta. mogućnosti su takve da možeš montirati po zelji kabinu kakvu poželiš. Elektricni motori si na tockovima tj, osovinama, i dobijate bazu koja nema limita u formiranju dizajna kabine.
Voznja bi bila odlucujuca u izboru kupovine, mada ne sumnjam da ne bi prošla test. Za Evropu gde imaju stanice za punjenje definitivno bi bio izbor ukoliko financije dozvoljavaju.
Parking mesta za elektro auta su normalna pojava u Evropi. Ustekana auta dok su parkirana, gazde u domovima...

Postiram slike posle.

Starac_Foco
(--)
2016-12-04 08:22 AM
Nekad davno su svi auti imali sasije, body-on-frame. To je bilo tako davno da čak ni ja ne pamtim... Onda je sasija postepeno ukinuta i zamjenjena sa unibody osim za pickup vozila i pojedine robusnije SUV, dok za klasicni sedan mislim da je poslednji primjerak sa sasijom bila Crown Victoria. Izgleda da će elektricni koncept da vrati sasiju, premda Tesla kao igracka za bogate ipak ne mora nužno biti koncept nečega u cemu će se voziti obični smrtnik u buducnosti.
Pjer
(svratio samo na 5 minuta)
2016-12-08 07:14 AM
Ja sam mislio da je zadnji auto sa sasijom bio VW Buba. Nisam znao da Je CV na sasiji. I nadzivio je bubu. :)
https://youtu.be/BYsb4DWJH9A
Mindy
(James je meni sve)
2019-02-03 11:45 AM
opasan auto
 Comment Remember this topic!

Looking for Tassel Keychain ?
.