Forums : Automoto

 Comment
Jeep Grand Cherokee 2016
Starac_Foco
(--)
2016-05-20 11:58 PM
Vozim jednog (rental) nekih 15 dana za kojih sam presao već nekih 5000km i nisam mogao da mu nađemneke značajne mane. Potrosnja prilično niska za tako veliko vozilo, oko 11L/100km, doduse umjerene voznje po americkoj preriji sa nešto lokalnog drndanja.

Ono sto mi je cudno, u auto koji kosta bar jedno $40k USD, jer ima opremu kao sto je koza, AWD sa selekcijom raznih uslova voznje, mjenjac sa 8 brzina, itd, stavili su display za radio i ostale funkcije (kamera, telefon, itd) koji je dobro manji nego sto tipicno dodje u vozilima kompact klase kao cruze ili corolla koji kostaju bar duplo manje.

Motor benzin 3.6L V6. Postoji i dizel model ali pri americkim cijemama goriva razlika u cijeni vozila teško da bi se ikad isplatila.
Imported_from_SERBIA
(Hacker-Pschorr)
2016-05-21 07:32 PM
Starce s Romanije, dal' bi ti posedovao ciroki posle utisaka?
Moda je bila ili polagano zalazi velikih displeja bez navigacije koji su bili faktor satisfikacije kupaca, onako na oko izgleda lepo bljestavo, a možda se varam.
Starac_Foco
(--)
2016-05-22 12:25 AM
Pa kad ne bih znao šta drugo da radim sa nekih $50k+ USD kupio bih jednog... Ovo vozilo je nestalo tako što je tata bio iz Njemacke a majka iz Amerike, pa su onda dijete usvojili italijani... :).

Prakticno identicno vozilo samo jeftinije je Dodge Durango, to je možda bolje opcija ali i dalje prilično skup.
pravda_i_istina
2016-06-13 06:04 PM
bas gledam od 23 do 37 k us$ najskuplji sa 271 konjem
car_dusan_silni
(srednjovekovni roler ruler)
2016-06-21 01:18 PM
Interesantno...moj Dodge GC kombi ima njihov standardni display od 7„..nisam ni znao da su to menjali već sledeće godine. A koliko znam taj display imaju par godina...moje je bez navigacije tako da mi ne bi smetalo da bude manji.

A za G.Cherokee...Ja vozim prethodnu generaciju sa dizel motorom i planiram da ostanem na njemu dok god ga rjda ne pojede ili motor / transmisija ne propadnu...posle toga sam planirao da uzmem jednog od tih sledećih Cirokanaca - opet dizela...ili Q7 TDI zbog treceg reda sedista.

Međutim, jako sam zadovoljan sa ovim V6 motorom koji imam u kombiju a koji si i ti pomenuo. Iako sam fan dizel obrtnog momenta a potrosnja goriva mi je sekundarni benefit...mislim da je premija na dizelu bezobrazna (kod novih automobila) tako da ću ga uzeti jedino ako mi izadje dobar deal na nekom salvage-u udaren i sl.”
 Comment Remember this topic!

Looking for Unicorn Gifts?
.