Forums : Astrologija

 Comment
Za The Star
wie_wat_waar
(student)
2016-02-02 03:41 PM
Rođena sam 24.02.1984 god.u 20h07 min. u Amsterdamu.Šta mogu da ocekujem u ovoj godini...po pitanju ljubavi i karijere. Hvala unapred. Pozdrav!
The_Star
2016-02-28 01:26 AM
Ове године ћете имати прилику да упознате врло страствену особу са којом бисте могли имати врло узбудљиву везу, пуну напетости, љубоморе (све утицај Плутона) али са повременим периодима уздржаности и релативног мира, чак хладноће. Због утицаја Сатурна ова особа би могла бити старија по годинама, или јако озбиљна и амбициозна. Новац у овој вези може да игра значајну улогу; могуће је да ова особа располаже са доста новца и да новцем контролише људе, па и оне са којима је у емотивној вези. Немојте да се плашите, али не дозволите да будете изманипулисани.

Исти ти аспекти су повезани и са вашим финансијама, па будите опрезни са улагањима, инвестицијама, нарочито ако су у питању већи износи новца (Венера - Плутон) и дугорочна улагања (Венера - Сатурн). Ако будете размишљали о дугорочним улагањима једино што не носи превише ризика и астролошки оправдано би била куповина некретнине јер Сатурн влада вашом 4. кућом која се тиче некретнина.

Даље, што се љубави тиче имаћете још један занимљив аспект Меркура. Ту су ствари битно другачије. Веза без много дубине и страсти, више флерт помешан са другарством него права љубав али потенцијално врло занимљива веза. Ова особа ће вероватно бити млада, можда чак и млађа од вас, или бар младолика и младалачког духа, врло нестална, могуће и помало нервозна. Ову особу бисте могли упознати кроз посао и професију, било директно било индиректно. За ово је битан месец новембар ове године.

Што се тиче каријере, овај исти аспект указује на пословну прилику, што може бити запослење ако нисте запослени или промена посла ако већ радите. Битни месеци за ово су јули и август, а пословна прилика вероватно долази преко неког пријатеља (Уран) или неке друштвене групе којој припадате (такође Уран).

И за крај, у августу и почетком септембра ћете имати више оптимизма и ведрине, а у то време би требало да поведете више рачуна о количини хране коју уносите јер ћете бити склонији гојењу.

Поздрав,
The Star
 Comment Remember this topic!

Looking for PomPom Keychains?
.