Forums : Banja Luka

 Comment
Nema vise rukovanja u Sarajevu
Panciceva_omorika
(Ubica Zmajeva)
2017-09-18 02:55 AM

Hodze poludile … boje se da svi muslimani Sarajeva ne predju u budiste. Kažu, već ih brine more kineske robe, a sada Sarajlije upraznjavaju I daleko-istocnjacko pozdravljanje (sklopljene dlanove na prsa I blagi naklon).
I Srbi skalpaju dlanove ali svi znaju da su Srbi vjerni svojoj vjeri I da sklapaju dlanove samo da bi ih trljali jedan o drugi u znak dobre zarade … prodaja toalet papira raste.

Kod Sarajevskih muslimana, doduse silom prilika (nisu oni krivi oni su žrtve ... jadni oni), zamire jedan od osnovnih simbola (pogodite čega?)

U dijelovima grada gdje su najtvrdokorniji I gdje prodaja toalet papira nije dozivjela procvat … sa radoscu cekaju zimu da smog ubije sve ostale mirise I da se nadisu cistog smoga.

Ova novo-nastala situacija je dovela I do odredjenih istina … nema vise mahanja lijevom rukom … zbog toga se dize samo desna :-)))))

Kome nije jasno:
http://avaz.ba/vijesti/kolumne/302128/novac-umjesto-za-rjesavanje-problema-vodosnabdijevanja-sarajeva-preus... n-za-olimpijadu-zbog-mjesec-dana-teferica-dobili-smo-godine-muka
C_A_B_O
2017-09-21 04:39 PM
A stp onda ne orezuju nokat na malom prstu? Morebit da se obrezu u supku?
Pjer
(svratio samo na 5 minuta)
2017-09-24 10:35 AM
Omorika,

Šta ima kod tebe? Vidim bavis se vaznim pitanjima. I paralele su ti bas kreativne. Primjecuje se osjećaj superiornosti prema pripadnicima drugih naroda. Obezvređenje drugih može u ekstremnim slučaju dovesti do politike progonjenja, istrebljivanja, ugnjetavanja.

O clanku:
Filipovic je akademik i covjek bi ocekivao naučnu analizu. Zbog olimpijade Sarajevo nije rijesilo pitanje vodosnabdijevanja?

Od olimpijade je prošlo 33 godine. Od rata 22 godine.
Sarajevo je 1991 imalo 410.ooo stanovnika. Danas 275.000. Ako problem postoji, vjerovatnije je da je zbog lošeg održavanja onoga sto je postojalo 1991-ve.
Panciceva_omorika
(Ubica Zmajeva)
2017-09-25 08:34 AM
Pjer,
Nema ništa specijalno … ali vode ima. Iskren da ti budem nekada mi I zasmeta. Sve je to relativno moj Anstajne – Rece Milena nehajno drzeci cigaretu u desnom „kutu” usta. Kada smo kod paralela I kreativnosti: Interesuje me zašto se trudis da budes prepoznat kao „amortizer” ili možda „pegla”?
Jer:
- amortizer, kao sto mu I samo ime kaže, amortizuje jednostavne/slozene uticaje raznih udubljenja ili ispupcenja, a
- pegla, kao sto joj I samo ime kaže, „pegla” sve nabore na tkanju prostor vrijeme.

S čim bi se slozio je tvoj navod u tvom postu da su muslimani od 1991. Godine OBEZVRIJEDJIVALI Srbe u Sarajevu sve do danas tako da je doslo do ekstremnog slučaja koji je doveo do politike PROGONA, ISTREBLJENJA I UGNJETAVANJA Srba u Sarajevu pa je broj stanovnika spao sa 410.000 na 275.000 danas.

E doslo je vrijeme kada se Srbima otvara mogućnost da se svete preko EKSTREMNE cijene toalet papira (ili vode … ima I ta mogućnost) … ili su oni (taka ima karma) osuđeni da im tragovi smrde :-)))))

Krilatica, kada hoćeš, nekoga sa „spustis” će u Sarajevu dobiti realtime znacenje, a krilatica je „sm5@*e jedan” ... mislim, ovo vazi za Sarajevo.
C_A_B_O
2017-09-25 01:46 PM
Tessko se rukovati sa necovjekom koji sapira gu/Z/i/ću bez da oeprp ruke poslije

Još TEZE se rukovati sa islamistom koji govori isti jesik a HaraHpsHki sLABO!

Balijevo zasluzije drugo ime!

SAMO od saaadEEE BALIJEVO!
Pjer
(svratio samo na 5 minuta)
2017-09-25 08:03 PM
Savo,

U oktobru stize nastavak Blade Runner-a.

A što se tiče rukovanja: to hoće li neko oprati ruke nakon nuzde ili ne nema veze sa religijom. A to je ono sto je bitnije od operacije brisanja ili pranja.

Ako tokom rukovanja razmišljas o tome: Od dvojice koji ne operu ruke, mislim da je manji rizik rukovati se sa muslimanom koji koristi lijevu ruku da opere dupe nego sa kriscaninom koji koristi toalet papir desnom rukom.

Ziv bio.

Omorika,
Prodajemo im skupo? Njima? A za nas jeftino?
Panciceva_omorika
(Ubica Zmajeva)
2017-09-26 02:17 AM
A šta ako musliman prvo malo protlja ruke ili neku sličnu rabotu napravi?????

Nego EVO RJESENJAAAAA

http://avaz.ba/vijesti/teme/304932/neobični-dar-franje-filipovica-file-iz-ljubije-kod-prijedora-daj-mi- tri-zdrava-kokosija-jajeta-i-voda-je-tvoja

Sa kokosijim pronalazi vodu ... ko zna ... kada bi im, tamo njima u Sarajevo, poslali ova druga ... možda bi i naftu pronasli :-)))
Kao rotirajuci element ne mora koristiti jaje sa ucrtanom linijom ... mogu koristiti qu5ac na kome već ima vertikalna linija

Pjer
(svratio samo na 5 minuta)
2017-09-26 10:47 PM
Omorika,
šta mislis hoće li biti novih akciza ili neće?
Pjer
(svratio samo na 5 minuta)
2017-09-28 07:37 PM
Kako zakljuciti?
Narod generalno ima vodje kakve zasluzuje. Ako je po Omorikinoj logici: Dodik razmišlja kako Bakir starno drzi dotaknute prste obe ruke (ono kao duboko razmišlja). Bakir vjerovatno misli kako je toalet papir manji od Dodikove rucerde, dakle neumitno je...
Na prvi pogled od rukovanja nema ništa.
Ali ta dvojica će se bez problema dogovoriti i rukovati kad uvedu akcize. Omorika baveci se rukovanjem sarajljia i toalet papirom neće primjetiti kad prođe dogovor koji će mu malo razvaliti dupe svaki put kad popije pivo.
anonima
(Stranac)
2017-09-29 09:34 AM
Cemerko, deder obrisi usta toalet papirom ... kenjas na pogresan otvor.

@nonima
Panciceva_omorika
(Ubica Zmajeva)
2017-10-02 08:02 AM
Ne pijem gorivo ... nego vino.

@jatolah, ne razumijem tvoj tecan govor ... usta su ti puna vode.
anonima
(Stranac)
2017-10-02 02:43 PM
Jel' planiras kakav halenski doktorat raditi il' ti to onako iz hobija viris u paksode?

@nonima
Pjer
(svratio samo na 5 minuta)
2017-10-03 07:04 AM
„Kako bismo povukli povoljne kredite međunarodnih banaka, potrebno je ispuniti uslov koji je postavio MMF uvođenje akcize od 15 feninga na cijenu goriva. Akciza u Srbiji iznosi 89 feninga, a u Hrvatskoj 101 fening. Srbija i Hrvatska grade autoputeve, BiH već dvije godine ne gradi”, poručio je Izetbegović.

Može biti da i ne bude akcize na pivo. Jak je to lobi...a ljepljivi prsti. A narod k'o narod. I šta kažeš peru dupe? A kad budes sipao gorivo, zapjevaj: Za puteve nano.
Pjer
(svratio samo na 5 minuta)
2017-10-03 07:05 AM
U USA koja stampa te pare za MMF na koje ćeš placati kamate porez je oko 0.12 USD/l
Panciceva_omorika
(Ubica Zmajeva)
2017-10-05 02:55 AM
@jatolah,
ja ne virim u paksode, a obzirom da si ti jedan običan konj ... jeli ti sada jasna poslovica da se „... konju u 'zube' ne gleda!!!”

Pjer,
stipu gatibo ... šta si se nalaktio na akcize? Ebem i tebe i kacize! A šta će Katalonci????? 'OCE LI NJIH S...ATI AKCIZE??? KATALONCI CE NAHE8ATI OD AKCIZA.

NEZAVISNOST KATALONIJE ... KATALONCI, E BOJTE SE RATA, TREBA SE BOJATI AKCIZA ... kamate u marke, funte, dolari

Svi problemi ovoga svijeta na stranu ali AKCIIIIIIZEEEEEEEEEEE jebogaeeee
anonima
(Stranac)
2017-10-06 02:58 PM
Ja koliko vidjah odjekarce, ti nisi o cetkici za zube zborio nego te interesuje koliko ko listica papira potrosi na tranje guzice, ko je opere, ko poslije ruke opere a ko masan burek mota tim rucicama ...

Vidis, tu si ti ubo u civilizacijsku razliku, jedno od rijetkih koja među nama postoji. Samo sto pogresno tumacis da je pranje guzice znak odsustva lične higijene. Tu ti je situacija upravo obrnuta. Mi Bosnjaci ti nismo od onoga soja sto je guzicu do prije pedesetak godina brisao listom bukve, pa mu sada toalet papir izgleda kao civilizacijski vrhunac. Recimo, u kuci koju je moj otac srusio da bi na njemo mjestu napravi sadasnju, i koja je u vrijeme rusenja bila stara neka dva vijeka, postao je klozet. Dotle sje tvoj pradjeda vjerovatno kenjao njezno grleci sljivu u dnu baste.

Pranje dupenceta poslije velike nuzde je obicaj i japanskog naroda, pa niko neće stoga reći da u Tokiju nema rukovanja. Naprotiv, i na zapadu možeš citati hvalospjeve japanskim klozet soljama koje peru dupe.

Pošto vidim da te ta guzna tema intrigira, da ti kažem da vecina Bosnji koristi toalet papir prije pranja dupeta. Neki koriste vlazne maramice kad nisu u pranju oprati guzu. U zadnje vrijeme sam primjetio ovdje na zapadu da pokusavaju plasirati vlazni toalet papir. I bilo kako bilo, nakon svega obavezno operemo ruke jer ... ljudi smo, nismo Srbi hebo ga ti.

@nonima
Pjer
(svratio samo na 5 minuta)
2017-10-06 11:46 PM
Koliko se ja razumijem, nema potrebe da ja tebe grebem jer si već izgreban. Za oko 6KM po rezervoaru. Ili u toalet papiru za oko 12 rolni.

Ako tebi ne smetaju akcize, samo naprijed.
POLARIS
(доктор)
2017-10-07 12:42 PM
Оооооооо..., перогузи, оооооооооо..., чистунци што су хале у кући имали прије два „стољећа” (ово је да се грохотом насмијем).

Можда су неки кењали поред шљиве и дупе листом букве брисали, али нису никада, држали конзерве пуне воде остале од киселих краставаца поред хале, да се плакну послије кењања и правили адидас рекламе по зидовима јавних хала, а они имућнији и културнији држали флашу од киселе воде поред хале да се мало плакну послије кењаже. Могу тек замислити у чему су твоји воду држали у тој хали од прије два „стољећа”, кад није било конзерви од краставаца и флаша.

Зато халанимни, обриши се буковим листом око уста, много бре кењаш.
POLARIS
(доктор)
2017-10-07 12:49 PM
Бања Лука је прије рата уредно на сваких 5-6 година имала епидемију жутице, занимљиво је регистровати да послије овог рата у Бањој Луци није била ниједна епидемија жутице.

Нема оних што прстима чисте говна са дупета, а вишак гована чисте о зидове хале, а онда руке плакну у конзерви од краставаца или залију из флаше од киселе воде.
anonima
(Stranac)
2017-10-07 12:51 PM
Evo ga i nas dokazani supak strucnjak, proktolog doTur, nasao nešto da kaže o ovome za buducnost nacije vaznom pitanju. Masallah halenskih strucnjaka, kraj vas nam premila RS nikad gladna ostati neće.

@nonima
anonima
(Stranac)
2017-10-07 01:04 PM
Ukucas na google „epidemija zutice bih” dobijes :

24sata.info - Bijeljina: Epidemija žutice pod kontrolom
24sata.info/.../134299-bijeljina-epidemija-zutice-pod-kontrolom.ht... - Traduire cette page
6 févr. 2013 - Epidemija žutice u Bijeljini je pod kontrolom i epidemiološka situacija se stabilizuje

Proglašena epidemija žutice - Nezavisne novine
www.nezavisne.com/novosti/bih/Proglasena-epidemija-zutice/5856 - Traduire cette page
15 févr. 2007 - Proglašena epidemija žutice ... Mitar Tešanović iz Instituta zdravlja RS, je potvrdio da je epidemija hepatitisa A proglašena jer je broj oboljelih ...

Zutica - epidemija ili panika
www.vreme.com/arhiva_html/466/13.html
Traduire cette page
Žutica - epidemija ili panika
Virus siromaštva
Predškolska i školska deca su u najvećoj meri ugrožena virusom žutice, upozoravaju epidemiolozi ovih dana. Bolest se prenosi međusobnim kontaktom, i često ima porodični karakter
Međusobno dodirivanje, a naročito rukovanje, nikako ne praktikujte ovih dana - „bolest prljavih ruku” steže obruč oko Beograda

Žutica se širi, u Nišu i epidemija konjuktivitisa - Blic
www.blic.rs/vesti/drustvo/zutica-se-siri-u...epidemija.../4bfww5f
Traduire cette page
8 nov. 2007 - Stručnjaci kažu da bi epidemija žutice mogla potrajati i do Nove godine, jer inkubacija traje od 15 do 50 dana. Ali u narednom periodu, kažu ...

@nonima
Pjer
(svratio samo na 5 minuta)
2017-10-07 05:54 PM
anonima
(Stranac)
2017-10-08 06:26 AM
To ti ja velim, dje istok a dje smo mi.

@nonima
Panciceva_omorika
(Ubica Zmajeva)
2017-10-09 05:03 AM
@jatolah: „Ja koliko vidjah odjekarce, ti nisi o cetkici za zube zborio nego te interesuje koliko ko listica papira potrosi na tranje guzice, ko je opere, ko poslije ruke opere a ko masan burek mota tim rucicama”

!@#$ nepotkovani ja sam samo na drugi način rekao da u paksode (a su tvoja usta) konjima (a to si ti) ne gledam ... Pošto je tebi glava, u sustini guzica, za ocekivati da ti to ne skontas ... evo ja ti pojasnih a sada ocekujem da se isprdis ... ajde junace
Pjer
(svratio samo na 5 minuta)
2017-10-09 08:48 PM
Cuj grlio sljivu?
http://tinyurl.com/y8hmwpjk
Pjer
(svratio samo na 5 minuta)
2017-10-11 06:02 PM
Добој - Предсједник Главног одбора СДС-а Милан Миличевић изјавио је да се новац за изградњу мреже ауто-путева у Републици Српској и БиХ, умјесто додатног оптерећења економије и грађана повећањем акциза на гориво, може обезбиједити из постојећих прихода заједничких органа БиХ - укидањем Оружаних снага БиХ, које нису оправдале сврху и постојање.

Миличевић је у саопштењу истакао да Оружане снаге БиХ коштају годишње 300 милиона КМ или трећину буџета заједничких институција и имају око 10.000 професионалних војника и око 1.000 цивилних службеника, за које се сваке године због одређене старосне доби издвајају огромна средства за отпремнине.

„С обзиром на перспективу да све земље региона буду чланице Европске уније, а окружени смо са само три земље, сврсисходност постојања Оружаних снага БиХ нема перспективу, поготово у овом обиму”, истакао је Миличевић.

Он сматра да би корисније било увести гарду при Предсједништву БиХ, која би имала церемонијалну и протоколарну функцију, а формирати специјалне ватрогасне јединице за случајеве елементарних непогода и пожара, посебно актуелних ове године, гдје се Оружане снаге БиХ „нису прославиле”.

Миличевић додаје да би статус садашњих припадника Оружаних снага био ријешен на осонову постојећих отпремнина, као и програма, подстицаја и средстава за запошљавање.

Он наглашава да би укидањем Оружаних снага имали на располагању три милијарде КМ у року 10 година, а продајом војне имовине додатна огромна средства која би била уложена у изградњу мреже ауто-путева, што би било више него довољно да у сљедећих 10 година задовољи потребе Републике Српске и БиХ, без дизања акциза и без потребе кредитног задуживања и плаћања огромних камата.

„Из реалних извора финансирали би се и ауто-пут Добој-Брчко-Бијељина, Сарајево-Тузла-Бијељина, као и Београд-Сарајево преко Ужица, актуелни правац 'Пет це', као и ауто-пут Бањалука-Млиниште-Сплит, те Бањалука-Приједор-Нови Град”, рекао је Миличевић.

Он наводи да би се овим потезом ријешила и актуелна болна питања војне имовине, као и питање војне неутралности, те сматра да би, умјесто декларације у Народној скупштини Републике Српске о томе, много кориснија и свеобухватнија по интересе Републике Српске била декларација о демилитаризацији БиХ.

„Безбједност БиХ у сваком случају гарантована је будућим чланством у ЕУ, али и данашњим присуством Уније у БиХ. Овакво рјешење није без преседана у свјетској пракси, које већ имамо на примјеру Исланда и још неколицине земаља, а овим потезом би се и повећао степен међунационалног повјерења у БиХ, са свим њеним специфичностима”, закључио је Миличевић.
yoland
(surfer)
2017-10-13 02:38 PM
Posao faca kroz sumu i sto vise zalazi u nju, shuma je sve strasnija i tamnija. Neka ga jeza ufatila, vrane grachu, nekakvo cudno drvece. Kad odjednom naidje na ogromno govno i pocne se cuditi. Utom naidje neka baba pogrbljena sa bradavicama na licu i on je pita

-gospodjo znate li otkud ovo govno ovdje?

-ma sinko, ovde ti je §xivio jedan kralj sretno i bericetno dok se nije pojavio jedan zmaj, te je kralj moro poslati svojeg najstarijeg sina ,kraljevica koji se borio 2 dana sa zmajem , to je bila strasna borba ali ga je zmaj ubio. To je bila tragedija za kralja koji je onda morao poslati svojeg drugog sina, srednjeg kraljevica koji se 5 dana borio sa zvijeri i na kraju ga je zmaj ubio. Onda je kralj sav onako skrhan...

-ama baba ,pitao sam te otkud ovo govno?

a to, a valjda se neko posr´o.

§x
anonima
(Stranac)
2017-10-30 03:16 PM
http://avaz.ba/zabava/zanimljivosti/316346/ako-se-brisete-toaletnim-papirom-nakon-nuzde-nakon-ovoga-ćete-možda-prestat i

Izgleda da neko iz Avaza prati diskusiju na SC-ju. Evo ga i Will Smith otis'o u „muslimane”. Nema rukovanja ni u Holivudu.

@nonima
anonima
(Stranac)
2017-10-30 03:18 PM
https://tinyurl.com/ydfqfsew

Ima li goreg skripta i gorih forumasa na dunjaluku?

@nonima
 Comment Remember this topic!

Looking for Unicorn Gifts?
.