Forums : Banja Luka

 Comment
Локални избори у Републици Српској
CPHA
(Чувари ћирилице)
2016-10-03 04:22 AM
Прије свега, успјешно обављени избори без већих проблема и у миру међуљудском.
На локалним изборима у Републици Српској, СНСД на челу са Милорадом Додиком бољи него икад.
У односу на прошле изборе освојили су 11 градова/општина више.
Мора се признати, изузетно способно пословање јер све је ово бизнис.

Савез за промјене је прошлост. Глобални фијаско СДС-а.
Добој и 'Бијељина' су успјели.
Обрен у Добоју је ишао у кампању сасвим озбиљно и нимало наивно. Штампали су плакате СДС-а посебно за балијска насеља у Добоју. Плакати СДС-а без ознака, без српске заставе. Само са Обреновом сликом.
Мићо у Бијељини, иако је још неизвјесна његова побједа, дан уочи предизборне ћутње одржава изборну трибину у муслиманској Јањи. Бина је облијепљена СДА плакатима, 'украшена'ратном заставом са љиљанима и екипом младих була.
Pjer
(svratio samo na 5 minuta)
2016-10-09 10:51 AM
Ovi izbori su jedni od boljih za narod.

Babo kreće u novi početak sa Kladusom.
Durakovic koji se Pjeru nije svidjao zbog „branjenja” Bosnjaka od „zlih” Srba je zamijenjen covjekom koji ima sansu da poboljsa stanje u Srebrenici.
SNDS je stabilizirao vlast. Bolje bi bilo da je to ostvario ekonomskim rezultatima nego vikom „vuk, vuk, hoće da nam uzmu 9.januar”. Ali stabilnost je nešto sto ima vrijednost u smislu da oni koji rade u stabilnoj situaciji modu da prosperiraju.
Sa druge strane nije uspio da preuzme Bijeljinu. Absolutna vlast kvari, dobro je da ima oaza gdje lokalni ljudi, makar oni bili i SDS, pokazuju drugu stranu.
vacuum
2016-10-09 06:03 PM
Pjer, oni su nam uzeli (čitaj odluke tzv ustavnog suda BiH) 9. Januar.
I za rekord oni su PRVI pokrenuli to pitanje... sad im kao smeta Dodik.
CPHA
(Чувари ћирилице)
2016-10-10 01:47 AM
Што се тиче Бијељине, мислим да је апсолутна власт боља од апсолутне шаке локалних мафијаша. Јер појединци лако контролишу корупцију у мањем кругу људи.
Неки челници СДС-а су у притвору али пошто из затвора шаљу шеретске фотографије на твитер, може се претпоставити колико су убијеђени да иза њих стоје моћни заштитници, што је заиста истина.


Ипак је код апсолутне власти укључено више људи, више партија које дијеле колач, а самим тим и крађа је контролисанија. Тешко је анимирати већину, а да сви буду задовољни.
Додик није шкрт, узима али даје и другима.

Најпоштеније би било да се избори у Бијељини понове, јер постоје докази да је током избора било кривичних дјела. Мислим да у Бијељини није испоштована воља грађана.
 Comment Remember this topic!

Looking for Mantra Bracelets?
.