Forums : Navijači

 Comment
Najnedobra vest, doduse..
Werba
(N/A)
2019-05-06 02:16 AM
nezvanicna.
Po svemu sudeci Milke će otici..Turci su servirali Milketu ponudu, koja se ne odbija. Još jednom da napomenem, sve je još uvek nezvanicno..
Ako Milke stvarno ode, Zvezda će sa Partizanom voditi grcevitu borbu za treće ili četvrto mesto...A i pitanje je kakvog će strucnjaka Zvezda angazovati. Dobrih nema a osrednjih još uvek ima...
Kao što se da primetiti, (a i utakmice su pokazale) već sada ima 5 timova koji su ako ne bolji od Zvezde i Partizana, onda su im rame uz rame, sto će naredno prvenstvo ciniti mnogo zanimljivijim nego do sada...
cenim_ja
2019-05-06 06:52 AM
A gde piše da zvezda i partizan moraju biti naj bolji????
Btw...
Šta kaže pantic?
Nikog nisam ubio.ahahahahaha
Samo je covek malo popio i udario u policisko auto ,a posle bezao i to u suprotnom smeru...
Eh prdonja matori..da si to uradio u nekoj drugoj zemlji nebi prosao samo sa par sati treznjenja ...ali trenutno srbomrzcima u srbiji je sve dozvoljeno...
Znaci samo ti nastavi da pijuckas i vozis,a i da koga ubijes ne beri brigu..nisi ni prvi koji je to uradio bez ikakvih posledica...
Odesa
(надежда, вера и л)
2019-05-06 07:49 AM
Zvezda će sa Partizanom voditi grcevitu borbu za treće ili četvrto mesto.
...е то под условом да и Звезда има тако „добар” тим као секта и да је финансијски израубована као секта. Ал` то не бива, а за тренера се не брините, ко год дошао има да одржи исти ниво. У звезду не долази било ко и било кад пожели. Звезду треба - заслужити јер водити Звездује - привилегија. Секта је друга прича, од ње људи бегају а у њу улазе само они с„ко`ца и конопца”, који немају ниједну другу могућност. Таквих лузера је изобиље мада и они почели да пробирају.
Pavle_Djurisic
2019-05-06 01:15 PM
Werbalijo ti si samo Bosnjo sa kilogram pamuka u pupku!!
Werba
(N/A)
2019-05-06 02:59 PM
cenim_ja, -moras da razumes postupak Milojka koji je ocigledno bio nameran, a isprovociran od VOdjinih tajnih agenata, koji ga prate i kad ide na pisanje,(a ne ko Djurisic koji konstantno p.isa uz vetar)
ili kad izadje na terasu da udahne svez vazduh.
A sve zbog istine, koju servira o VOdji preko drustvenih mreza...
Čak mu je pretio i da će ga ubiti.

A Milojko ga je ovde bas urnis'o...

https://www.youtube.com/watch?v=ENox5tbdSD0
Werba
(N/A)
2019-05-06 03:10 PM
Odesa, ima nešto istine u tome sto si napisao...ali kao sto rekoh, fudbalskih dobrih trenera u Srbiji skoro da i nema, (fuZbalskih mogu još da se nadju) a sve zavisi od Vodje koliko je voljan da iz budzeta izdvoji para za pomoć Zvezdi. Kaže da je navijac Zvezde,
pa videcemo koliko je darezljiv...
toronto1
(medicina)
2019-05-06 06:08 PM
Da li je moguće da se Piksi vrati, kao sto neke novine pišu ili ovaj trener koji je vodio Apoel u Ligi sampiona?
Werba
(N/A)
2019-05-07 12:54 AM
Piksi je Zvezdina Zvezda a o njegovom povratku teško je govoriti jer rastanak nije bio lep. Na kraju kada je odlazio (morao je) a Zvezda bila u očajnoj situaciji,- rekao je:
'bolu me usi, neka ih prodaju za pola vagon semenki' Pokusali su svasta da mu natovatre na ledja...Kada mafijasima to nije uspelo, platili su bombasa..O tom slučaju znate, pisale su novine,- da ne dužim ovuda.
Piksi je vanserijski igrac, svetska klasa, mislim da u Zvezdi pod ovom sveukupnom situaciji u Srbiji teško da bi uspeo.. i na kraju, bezbednost mu još nije zagarantovana.


EMILIO_GAVIRIA
(DELIJA)
2019-05-07 12:59 AM
werba bosnjo avangarda sve zna samo ne zna da sa tavana skine dedinu ikonu! werbo je li znaš ti kako je svinjetina ukusna??
TC-64
2019-05-07 03:31 PM
Piksi se neće vratiti sigurno. A ovaj iz Apoela čini mi se da j e uradio sve sto je mogao i nije on za Zvezdu ni kao pojava.
 Comment Remember this topic!

Looking for PomPom Keychains?
.