Forums : Navijači

 Comment
Marin ostaje.. Hvala Terzo
BGMangupuNYC
(derem Franjevce)
2019-02-11 10:48 PM
Lepa mala pesmica u stihu Zdravka Colica i pesme „ti si mi u krvi”..

Ako te odvedu bahati Kinezi ili te ukradu strašni katarski naftaši, ako te odvedu 'sever' će da poludi, zato Terza odbij sve što ti se nudi...
EMILIO_GAVIRIA
(PLODITELJ)
2019-02-12 02:41 AM
imamo sreće da smo dobili takvog igrača.on igra u zvezdi prvenstveno jer je navijac a to se retko desava.mislim da je njemu san da posle zvezde igra negde u evropi i da će cekati na neku dobru ponudu iz spanije ili engleske ali morace još jednu sezonu da se dokaze sa zvezdom u evropi da bi njima zapao za oko.ako sledeće sezone ostvarimo neke dobre rezultate u ligi sampiona ili ligi evrope mislim da će sigurno otici.
Stari-vuk
2019-02-12 06:25 AM
ma prava ljubav teska milion po sezoni
Odesa
(надежда, вера и л)
2019-02-12 06:44 AM
Марин је професионалац, значи да игра фудбал за новац. Не треба се заносити с таквом идејом да је код њега главни и први мотив - љубав према звезди. Колико се ја сећам, било је и раније неких контаката с њим како би се довео у Звезду али је све остало без резултата. Не кажем да симпатије и наклоности према одређеном клубу не могу да утичу(између осталих околности)на одлуку да се и заигра у истом кад се укаже понуда.
Уосталом, таква је одлука на крају резултат процене свих околности које постоје да ли ће играч имати просперитет у финансијском погледу и афирмацији својих вредности и способности.
Stari-vuk
2019-02-12 06:51 AM
bas tako.Meni smeta kad stampa navali da prosipa pricu o nekakvoj ljubavi prema klubu.Kakva ljubav kad razgovaras sa Terzom,Vucelicem,Toncevim...Ili kad pricaju kolika je zarada kad prodaju igrača arapima ,Kinezima...Niko da se zapita dali je recimo Olimpijakos mogao da tog istog Marina proda arapima ili Kinezima za 5 puta veću lovu nego Zvezdi.Ne oni su glupi i neznaju to da urade nego cekaju Terzu da ih prosvetli.
Odesa
(надежда, вера и л)
2019-02-12 07:03 AM
Слажем се. Не треба живети у сну а причати о темама са јаве.
Може да испадне неозбиљно а у неким случајевима и мнооого глупо.
Windy нам је најбољи пример који нам је често пред очима.
CTEBA
(penzioner)
2019-02-12 08:50 AM
Знаш како вуче, да су могли Грци би га продали.
То ти је исто као да су Јапанци глупи, па продали Дегенека звезди за 200,000 евра, а још глупљи Арапи платили 3,500,000 евра само 6 месеци касније.
Свакако да су паре играју улогу, али и осећај према клубу је исто важан.
Ако је играч задовољан средином и сретан, боље и игра.
Марко се уклопио у звезду, ипак овде је супер звезда а не један од играча, а очигледно је да мисли да ће са звездом далеко догурати, па ће му и цена скочити.
Кина и Арапи су крај каријере, да се зараде добре паре и онда пензија.
 Comment Remember this topic!

Looking for Tassel Necklaces?
.