Forums : Navijači

 Comment
Poceli su da pevaju
EMILIO_GAVIRIA
(D E L I J A)
2018-10-13 04:02 PM
„ČISTE RUKE”
KEŽMANOV ROĐAK SPREMAN DA PROGOVORI!? Ja sam mu bio samo paravan, PRAO SAM NOVAC ZA MATEJU! Klupko fudbalske mafije polako se odmotava

FUDBAL 13.10.2018. 20:30h
Belgijski i naši istražitelji došli do novih saznanja o malverzacijama prilikom prodaje igrača iz Srbije u inostrane klubove, istražuje se i ugovor Vanje Milinković-Savića.


Istraga o malverzacijama u evropskom fudbalu, koju su posle duže od godinu dana prikupljanja dokaza pokrenuli belgijski istražitelji, vodi direktno do bivšeg fudbalera Mateje Kežmana, za kog su, kako se sumnja, radili uhapšeni menadžeri Uroš Janković i Dejan Veljković. Kako saznajemo, policija češlja sedam sumnjivih ugovora Kežmanove agencije, među kojima je u ugovor Vanje Milinković-Savića, Sergejevog brata.
Podgoričanin Uroš Janković, koji je trenutno u ekstradicionom pritvoru u Beogradu i čeka izručenje Belgiji, navodno je samo realizovao ugovore o prodaji igrača, iza kojih je stajao Kežman sa svojom agencijom.


Radio za procenat



- Sumnja se da je uhapšenog Jankovića u svet menadžerskog posla uveo upravo Kežman, u čijoj je agenciji radio, ali i da on nije donosio odluke, već samo dobijao procenat od Kežmana za potpisivanje ugovora. Poslove oko prodaje, transakcije i detalja ugovora, prema do sada dostupnim informacijama, ugovarao je bivši reprezentativac Jugoslavije - otkrili su izvori iz istrage.



Ispituju se transferi Voždovčana

Istražni organi drže pod lupom sve transfere iz Voždovca u belgijske klubove koji su se ostvarili u poslednje četiri godine. Ispituju se prelasci Adama Marušića u Kotrajk realizovan u julu 2014, Jovana Stojanovića u Kotrajk od januara 2017. i Stefana Dražića u Mehelen od jula 2017. godine.
Prema podacima dostupnim specijalizovanom nemačkom sajtu Transfermarkt, Marušić se u Belgiju preselio za obeštećenje od 450.000 evra, Dražić za 400.000 evra, dok za Stojanovića ne postoji taj podatak.

U veliku akciju belgijske policije pod nazivom „Čiste ruke” uključeni su i srpsko Tužilaštvo za organizovani kriminal, BIA i SBPOK, i zahtevi za pretrese i saslušanja već su im prosleđeni. Po nalogu iz Belgije, uhapšen je Janković, dok su trojica Veljkovićevih rođaka saslušana zbog sumnje da su prali novac za ovog menadžera, koji se u međunarodnoj istrazi smatra jednim od najbitnijih igrača. Kako je Kurir pisao, njima su već oduzeti 1,3 miliona evra i sedam luksuznih stanova u Beogradu i Nišu.
EMILIO_GAVIRIA
(D E L I J A)
2018-10-13 04:02 PM
niza rasa polako puca po svim savovima heheheh
EMILIO_GAVIRIA
(D E L I J A)
2018-10-13 04:08 PM
još da se utvrdi ko je od glodara prijavio uefi zvezdu pa karanje može da pocne :)
 Comment Remember this topic!

Looking for Mantra Bracelets?
.