Forums : Navijači

 Comment
partizan smenio trenera
EMILIO_GAVIRIA
(D E L I J A)
2018-08-02 04:55 PM
OČEKIVANO
PARTIZAN SMENIO TRENERA: Crno-beli uručili otkaz Miroslavu Đukiću! Menja ga Zorica Brunclik
FUDBAL 02.08.2018. 20:38h

Miroslav Đukić nije više trener Partizana, saznaje Kurir.

Utakmica sa Trakajem u Viljnusu bila je poslednja Đukićeva na klupi crno-belih.



Glavni kandidat da preuzme ekipu je Zorica Brunclik

Predsednik Partizana Milorad Vučelić u Viljnusu nije želeo da govori o smeni Đukića, već je novinarima rekao da sačekaju petak za kada je zakazana sednica Odbora za hitna pitanja.



Đukiću se odavno drmala klupa, još krajem prošle sezone, ali su u Humskoj 1 odlučili da ga tada ne smene, jer bi u tom slučaju, s obzirom na to da je imao važeći ugovor, morali da mu isplate veliku odštetu.



Dozvolili su mu da nastavi da radi, ali igra Partizana ni u novoj sezoni nije zadovoljila nikog u Humskoj, pa je rastanak bio neminovan.



Đukić je drugi mandat u Partizanu počeo prošlog leta i uspeo da osvoji trofej u Kupu Srbije, ali je izgubljena titula šampiona.



Novi šef struke crno-belih postaće legendarna Zorica Brunclik. Po završetku pevacke karijere ona je dosta gledala fudbal i bila je pomoćni trener petlicima u skoli njenog sina.



Zorici će asistirati još jedna legenda kluba iz Humske, bivši igrač i generalni sekretar Gordan Petrić koji inače voli i da zapeva.



Kao kandidat za novog trenera figurirao je i selektor Srbije Mladen Krstajić, koga je Kurir „uhvatio” u razgovoru sa bivšim potpredsednikom Partizana Brankom Ružićem, koji je blizak ovoj upravi, ali do dogovora nije došlo jer Krstajic nije bas toliko glup.
EMILIO_GAVIRIA
(D E L I J A)
2018-08-02 04:58 PM
EMILIO_GAVIRIA
(D E L I J A)
2018-08-02 05:06 PM
eto smenise djuku a bas mi se svidjao i kao covek i kao strucnjak ali nije vise mogao sa ovim lopovima iz sekte.

zorici brunclik želimo good luck with new job position!!!

oooo partizane oooo shampinjone!!!
BGMangupuNYC
(Marketing/Sales)
2018-08-02 05:42 PM
Ovo je najveca tragedija koja se mogla desiti Petlizanu u poslednjih 10 godina evo iskreno od srca mi je zao.. ako može svi mi u glas treba da ga vrnemo nazad zato svi ma internet I #pravdazadjukica ... haahahahahahahah
Pavle_Djurisic
2018-08-03 12:02 AM
Hvala Djuka za sve, uzmi ovim lopovima zadnji dinar.
CTEBA
(penzioner)
2018-08-03 06:56 AM
Ово ми није јасно:

Iz kluba su objavili da su sporazumno raskinuli ugovor sa dosadašnjim šefom stručnog štaba.

„Zvanično s današnjim danom Miroslav Đukic nije više trener Partizana. Klub mu se zahvlajuje na svemu sto je dosad uradio za nas, kao što je i on zahvalan Partizanu. Rastajemo se u dobrim odnosima. Sada već bivši trener ne potražuje nikakvu nadoknadu od kluba, a sav dug prema njemu biće mu isplaćen u naredne dve godine”, potvrdio je generalni direktor Partizana Miloš Vazura.„

Као он ништа не тражи али ће му све исплатити у року од 2 године!!!!
EMILIO_GAVIRIA
(D E L I J A)
2018-08-03 12:01 PM
pa valjda im je tražio samo da mu isplate za ovo sto je radio. znaci on ima ugovor do kraja ove godine i koliko se secam ranije je pisano da mu je ugovor oko 600 hiljada po sezoni. posto je partizan taj koji raskida ugovor trebali bi zakonski da mu isplate celu sumu za tu godinu, ali kako kaže vazura Djukic se slozio da mu se samo isplati za ovih nekoliko utakmica sto je radio, sto je sitnica. znaci ako je istina on im je oprostio veliku sumu.
CTEBA
(penzioner)
2018-08-03 10:46 PM
Па то ми и није јасно.
Ако им је опростио оно што би требало да добије до краја уговора, зашто им онда треба 2 године да му исплате све?
EMILIO_GAVIRIA
(D E L I J A)
2018-08-04 03:49 PM
stvarno nemam pojma, moguće da mu duguju još od prošle godine ko zna. verovatno su napravili neki plan otplate da mu mesecno uplacuju odredjenu cifru dok se ceo dug ne isplati.
 Comment Remember this topic!

Looking for Unicorn Gifts?
.