Forums : Navijači

 Comment
Rezime
Stari-vuk
2018-07-31 02:51 AM
Sve je bilo regularno na mecu u BG.Možda je maaaaalkice strelac gola bio u nedozvoljenoj situaciji ali Boze moj...Uostalom oba tima su deo iste price...Kokeze,Toncevi,Terzic,Simovic...Ugurase Radnicki prošle sezone u Evropu i evo nislije polako pocinju da vracaju dug.Onaj kasapin što se smatra trenerom uz pomoć srpske stampe uspe da objasni naciji kako je Partizan igrao sa 14 igrača ali zaboravi da nam objasni kako je zamislio da ne izlazeci iz sopstvenog sesnaesterca prođe bez poraza.Partizan igra slabo i to je cinjenica ali je ekipa iz Vranja nešto najtuznije što se pojavilo u nasoj prvoj ligi.Kasapin ladno izadje pred medije i kaže kako je lično zvao predsednika države pred mec sa Partizanom i tražio pomoć.Zar je to posao trenera,zar je to u opisu radnog mesta predsednika države?Kao,bas lepo Anticu sto si me zvao evo vam 20miliona...Nasmejes se a dodje ti da zaplaces.U Surdulici jedan Toncev,u Nisu drugi Toncev i opet sve regularno.U kosarci vlasnik kk FMPa ujedno i predsednik kkZvezda ali i predsednik sd Zvezda.I sve regularno...Umre im legenda Mrakic odmah se u vatru ubacuje sveza krv u vidu Darka Kovacevica.Kao maska ostaje Bjekovic koji nikako da se vrati u svoj Partizan ali mu godi da glumi Partizanovca u FSS.
EMILIO_GAVIRIA
(D E L I J A)
2018-07-31 03:07 AM
a je li tvoj posao da kenjas ovde po forumu non stop?? nije, znaci šta hoćeš, sudis o drugima a sebe ne gledaš. podji od sebe paprikar, konstantno kenjas ovde bez ikakve logike, smisla i argumenata.

znaci ne bitno sto navijas za koga navijas kao diskutant si pravi fijasko, iznosis svoja neka proizvoljna mišljenja i na tome baziras svoje neke pretpostvake, nigde opipljivih argumenata, znaci samo kenjanje bez prestanka. Pa je li ti je to posao??? ajde reci je li ti je posao da kenjas ovde, nije ali ti to radis.

A sada si naso da prigovaras treneru sto je izneo svoje mišljenje o utakmici a njemu je to posao. njemu je posao da zastiti svoj klub od mucki i pljacki pa će covek da zove koga god treba da zove a ne da mu ti određuješ koga on sme da zove ili ne. je li vidis kolika si ti budala? imaš inteligenciju da budes paprikar i ništa iznad toga, razvlacenje cirade je tvoj intelektualni maksimum!
TC-64
2018-07-31 03:15 AM
Rezime je da ste pukli kao zvecke. Držite zatvorene sednice za javnost na kojima ko zna šta muljate i krijete. Navijaci su vam odeljene iu sto narkomanskih i dilerskih frakcija sto je nevidjeno u svetu, pa ona bruka sa splicanima,nikada niste imali gori tim, ja sam siguran da ni vi vise od pola onih igrača na ulici da sretnete ne biste znali ko su i odakle su, rezultati su vam nikakvi, osim onog protiv Videotona prošle godine a i to mi je neki klub vi nemate apsolutno ništa. U kosarci ste izduvali duvacku regatu sa sve simfonijskim orekstrom RTS. Izgubili ste sve cime ste se ranije dicili i u cemu smo vas neki od nas ranije podržavali, nemate smek, nemate vise ništa i to je cinjenica. A zašto je tako, zato što ste godinama ovde divljali kada je Zvezda bila u problemu, prizeljkivali njen nestanak, nikada neću zaboraviti to vase ponasanje od pre 10-ak godina. Divljacki, razulareno, nenormalno. A pricali smo vam gledajte u svoje dvoriste, ali ma kakvi. Od jutra do mrak asamo o Zvezdi ste pricali. Mi smo blagi prema vama kakvi ste vi bili.
Stari-vuk
2018-07-31 04:40 AM
na SC-u provodim 10 minuta dnevno ili ni toliko.U mesec dana posaljem komentara kao ti za jedno pre podne.Nekad su ovakvi ,nekad onakvi ali za razliku od tvojih nisu nikad debilni.Emilija srećo,ti ovde služiš za provociranje i iz toga se već godinama ne izvlacis jer ti prija to je ocigledno.Pokusavam da zamislim kako izgleda spodoba koja sate i sate provodi na kompu pišuci svoje nebuloze ovde na SC ali i u komentarima pa srpskoj stampi(lako ih je prepoznati)Naravno da svaki trener ima pravo da iznese svoje vidjenje utakmice ali na novinarima je procene imaju li te procene veze sa realnoscu ili su samo neuko vadjenje za sopstveno neznanje.Ne videh da ste prokomentarisali njegovu izjavu da se čuo telefonom sa predsednikom države pred utakmicu sa Partizanom.Pomislih u momentu da si možda vezan za stolicu i da nisi u stanju da radis nešto drugo osim da ovde lupetas godinama i ako je daleko bilo tako onda nastavi od Boga ti bilo prosto.Uzivaj...
Stari-vuk
2018-07-31 04:54 AM
samo na ovoj zadnjoj stranici SCa od 40 naslova tvojih je 23 da nije malo previse Emilija?Sjasi malo da odmorimo stojka
ofarbaniboy
(varim)
2018-07-31 08:36 AM
Rezime je taj da olinjali se najede damu ko pop sarme na zadušnicama.Emilijo vas trpa i ne vadi , vidi se koliko vam smeta da vam je svaka tema o njemu . Na pravom si putu Emilijo , buši hahahaha buši hahaha
EMILIO_GAVIRIA
(D E L I J A)
2018-07-31 09:07 AM
normalno da je moje teme preovladjuju ovde kad je moderator obrisao vas bljuvotine. dok moderator nije brisao bilo je milion glupih tema od kamiondzije i njunjuza koji ima dva profila pa sere li sere.

šta ima tu da se komentarise što se covek cuosa vucicem i ja bih se čuo sa njim svaki dan da imam njegov broj, ali nemam, tako da njemu svaka cast mogu samo da mu zavidim. a to samo pokazuje koliko vi kradete i namestate da ljudi moraju da zovu direktno presednika i da mu se jadaju, opasna ste mafija.

prva dva kola partizanu jedna utakmica produzena za celih 15 minuta a u drugoj protivnicki igrac dobije 2 zuta u roku od 5 minuta!! šta tebi tu nije jasno???

je li znaš da ste vi jedini klub kome je bivši trener otvoreno rekao da ste namestali utakmice, da li znaš da ste vi jedini klub kome je clan upravnog odbora javno rekao da je davao mito sudijama??? šta tebi tu nije jasno, ne samo da treba vicic da se zove, vas treba poslati u hag sekto smrdljiva!!
Stari-vuk
2018-07-31 10:17 AM
opet ti nisu menjali pampers zadnja tri dana Emili.A ti ofarbani decko,možeš ciki da se ponapases damu koliko ti je volja.Mislim, ako ti dozvolim...ne raduj se unapred
EMILIO_GAVIRIA
(D E L I J A)
2018-07-31 10:32 AM
ti si jako glup covek i ovo ti kažem ne da bih te vredjao već samo iznosim svoje najiskrenije mišljenje o tebi koje. evo pogledaj šta ti pišes, citiram te -

Naravno da svaki trener ima pravo da iznese svoje vidjenje utakmice ali na novinarima je procene imaju li te procene veze sa realnoscu ili su samo neuko vadjenje za sopstveno neznanje.

Znaci kakve veze imaju novirani sa bilo kakvim procenama, nije njihov posao da procenjuju bilo koga, njihov posao je da tačno prenesu ono šta je receno i to je to, o kakvim ti novinarskim procenama pišes, glupane jedan????? znaci lupaš gluposti gde god stignes, ti bukvalno ne možeš usta da otvoris a da ne izneses neku zecu gluopst koja nema veze sa zivotom.

je li shvatas sada zašto te zovem paprikar?
EMILIO_GAVIRIA
(D E L I J A)
2018-07-31 10:53 AM
non stop ovde seres kako zvezda duguje pare i kako su lopovi, deres se ko neki magarac - vratite pare lopovi??? sad ja tebe da pitam nešto, ispod kog kamena si ti živeo zadnjih 20 godina, kad smatras da neko ko duguje pare je lopov?????

je li duguje pare državi - ne duguje, duguju se pare privatnim bankama i poveriocima. i sto je najsmesnije partizan isto tako duguje privatnim bankama i poveriocima ali to ne spominjes niti ti smeta hahahahahah

znaci zamisli da ti odes u banku i kažeš im evo imam u posedu stan, auto i zaradjujem toliko i toliko godisnje i prilozis svu dokumentaciju da to potvrdis i na osnovu svega toga uzmes kredit od banke i sada ti dugujes pare banci i onda dodje neko sa strane i krene da se dere na tebe, vrati pare lopove, dugujes pare lopove...

je li razumes sada koliko si ti glup i koji si ti malogradjanin needukovana seljacina??? je li shvatas to sada???

Stari-vuk
2018-07-31 11:13 AM
Ako mislis da me ponizavas time sto me nazivas paprikarom grdno se varas.Ne vidim ništa strasno u tome,naprotiv...Tvoje vidjenje bankarstva je posebno zanimljivo ali ni u jednom sistemu osim nasem u Srbiji takvo bankarstvo ne postoji.Možeš da prilozis kakvu hoćeš dokumentaciju ali nove kredite nećeš dobiti sve dok prema bilo kome imaš dugovanja.Samo u ovoj sezoni Zvezda je potpisala nekoliko igrača cija su primanja na godisnjem nivou od 400-600 hiljada eura i normalno da se covek pita kako je to moguće ako po Terzicevom izvestaju Zvezda duguje oko 30 miliona.I slobodno nastavi da objašnjavas kako je sve to regularno ali ekonomija je polje na kome sam ja na domaćem terenu a ti samo gost
EMILIO_GAVIRIA
(D E L I J A)
2018-07-31 11:54 AM
ja te zovem paprikar ne da bih te uvredio već da bih odrazio tvoj inteklekt koji prikazujes ovde ali sad sam shvatio da sam te precenio. Paprikari su za tebe doktori nauka.
EMILIO_GAVIRIA
(D E L I J A)
2018-07-31 12:04 PM
što se tiče bankarstva ja stvarno ne mogu da verujem da ti ne shvatas osnovne stvari??

ako si ti od banke pozajmio recimo 10 hiljada eura i to otplacujes mesecnom ratom od recimo 150E ostatak tvojih mesecnih primanja možeš da trosis kako god ti hoćeš, zar ne?? znaci zamisli sad dodje ti komsija i krene da te zove lopovom jer ti trosis svoje pare na nešto a eto dugujes banci???

ne znam šta ti tu nije jasno, ili si zesce glup ili se pravis da si toliko glup, ja ne znam šta drugo da kažem??

zvezda je zaradila prošle godine oko 30 miliona, 6 je doslo od uefe zbog plasmana u ligi evriope, ostalo od prodaje igrača i sponzora. od tih 30 miliona 12 je otislo na plate 5 NA PLACANJE RATA ZA DUGOVE, 2 na porez državi ... i šta sada tebi tu nije jasno

mnogi si glup, nije ovo prvi put da ti ja ovde crtam ovaj dijagram i objašnjavam osnovne stvari
Stari-vuk
2018-07-31 12:31 PM
stvarno si glup ko noc.To da ti možeš da sa svojim novcem radis šta hoćeš je tačno ali odnosi se samo na one koji svoje obaveze podmiruju redovno a tvoj klub to svakako nije.Ako dobijes vise puta opomenu a ti i dalje ne želiš ili ne možeš da vracas kredit tada prestaje korektan odnos banke i banka koristi prinudna sredstva.Vama je Covic isprao mozgove svojom cuvenom recenicom:Bolje je bankama da nas ostave u zivotu i možda im nekad i vratimo dug ili bar deo duga ali ako nas ugase ostace svakako bez novca...To je rezon sa divljeg zapada,banke su da je pravde i zakona u zemlji Srbiji svoj novac mogle da dobiju prisilnim uzimanjem Zvezdine imovine ali posto toga nema u nasoj Srbiji onda ćemo gledati naše finansijske magove kako svake godine menjaju zakone nebi li Zvezda ostala u zivotu.Probaj tu gde živis da ne platis svoje obaveze prema državi,bankama a da pritom kupujes nova auta,stanove...E moj bagreme...
EMILIO_GAVIRIA
(D E L I J A)
2018-07-31 12:42 PM
Sve vreme pricamo o fudbalu da binti sada skocio na covica i kosarku hahahahaah kosarkaski klub je bankrotirao i oni nemaju ništa u svom posedu osim možda kancelariskog namestaja tako da je to to, prošli su kroz zakonsku proceduru kad bankrotiras i to je to. Šta tebi tu nije jasno ja ne razumem?
EMILIO_GAVIRIA
(D E L I J A)
2018-07-31 01:08 PM
zamisli da ti uzmes kredit od banke, imaš dobar posao, odličnu platu, otplacujes to neko kvreme, onda ti pukne posao i jednostavno ne možeš vise da otplacujes dugove. od imovine nemas ništa, znaci šta će sada da rade, da te ubiju? prođes kroz tu proceduru stečaja i to je to, kad se sve zavrsi ti nastavis sa svojim zivotom i šta tebi tu nije jasno covece?? idi malo edukuj se o nekim osnovnim stvarima, ovo su bre neke osnovne stvari, nemoj da se blamiras ovde.
profiter
2018-07-31 03:53 PM
Dileja jedi govna
Rupu zatrpati
EMILIO_GAVIRIA
(D E L I J A)
2018-07-31 04:11 PM
i pobeze nas glupi paprikar? prvo je kenjao zašto trener dinama zove vucica, pa kad sam mu objsanio par stvari pisao je kako novinari treba da procene ovo i ono, pa kad mu je to objašnjeno onda je krenuo sa zvezdom i dugovima pa je onda skocio sa fudbalskog kluba na covica i bankrotsvo kosarkaskog pa kad je i tu dobio lekciju onda je odlucio da se lepo povuce hahahahahahahahah

eto totalan primer jedne gluperde koja ovde stalno vrti jednu te istu plocu i sutra će opet da dodje i da kenja o istim stvarima, totalan manjak inteligencije i logickog zakljucivanja!
Stari-vuk
2018-07-31 04:15 PM
e bas si lepo upotrebio reč stečaj.Ako bankrotira firma odlazi u stečaj.Kad ode u stečaj banka uzima ono naj vrednije sto je ostalo iza lopurdi.Pominjes sada kk Zvezda ali secas se da su vam i koseve poskidali.fk Zvezda ima stadion i zemljiste oko stadiona tako da bi bilo mrsa za bankare.Ako je firma u stečaju zivo me interesuje koji je to bankar a da nema pritisak od rezima koji bi dobrovoljno dao novi kredit nekome ko je već u bankrotu.Mislim gubimo vreme obojica ali ako ti je lakse sve je ok i regularno
Stari-vuk
2018-07-31 04:17 PM
Invalidu,umreces glup.Nekako mi te već postaje zao
EMILIO_GAVIRIA
(D E L I J A)
2018-07-31 05:31 PM
hahahahah on meni kaže da sam glup a ti si olicenje gluperde koja ne zna ništa već samo bulazni rekla kazala. pa donald tramp je bakrotirao 4 puta u proslosti i svaki put su mu banke izlazile u susret i kreditirale ga ponovo.

ne znam da li shvatas ili da li možeš da zamislis koliko si glup kad kažeš da vlast tera privatne banke da nekom daju kredit hahahahahahahah pa cobane glupi to ne postoji, sve banke su u vlasti svetskih vladara i krupnih igrača oni kontrolisu vlade i govore im šta da rade a ne obrnuto, mentolu glupi.

ti znaš da je država pritisla banke zbog szvezde jer ti jo to rekla baba smiljana na susednoj tezgi do tvoje.

seres pa se razbijas!! možeš samo da odyebes u troskoku glupendro!

kad te prikljestim sa argumentima onda samo skaces sa teme na temu, šta je bilo sa novinarima koji treba da procene ovo i ono??
TC-64
2018-07-31 05:41 PM
Postoji jednostavno pravilo u poslovanju s bankama.
Ako dugujes banci hiljadu evra, imaš problem s bankom
A ako dugujes banci milion evra, banka ima problem s tobom.
EMILIO_GAVIRIA
(D E L I J A)
2018-07-31 05:48 PM
gluperda matora nije izasao van svog sela a misli da zna nešto. živi u becu i sada mislsi da je sveCski covek sa nekim velikim znanjem jer je eto video svet hahahahahahah seljoberu jedan da bar znaš kako banke uopste funkcionisu, pa njihovo pozajmljivanje novca je samo virtuelni broj u kompijuteru koji oni prave iz ničega i kao stave taj broj na tvoj racun, i to je to.

ceo taj sistem je napravljen da bi se ljudi drzali pod kontrolom i nkim ropstvom i to je primarna svrha tog sistema i kad neko nema da plati nikom ništa to se otpise a banka nema pravi giubitak, samo virtuelna brojcana jedinica.

ali nas bizMismen sa pijace zna da država pritiska banke zbog zvezde ahahahahahahahahhahahah koji likove dolaze ovde, debil do debila i nekako svi do jednog navijaju za partizan??
Odesa
(надежда, вера и л)
2018-08-01 04:15 AM
...сума-сумарум: ...а кол`ко је тај ваш наскупљи играч дао голова од кад је сретник, члан ваше секте ???

п.с.
Ја у управи и руководству секте ниш` не би мењ`о: сви тупани раде - талентовано тупаво, једино би мењ`о Ђукића. Он је брате тешки интелектуалац тамо, међу секташима. Није то средина за њега. Да је у неком другом тиму, имао би далеко боље резултате. Та од гована не мош` питу направити. Зато, да ангажујете Јешића за тренера: он је ваш ниво.
Вучела, Јешић и Илијев - та Бермудски троугао вам не би био раван, хаха
TC-64
2018-08-01 04:18 AM
Jesica obavezno, on bi bio još gori od ovoga, on će da ih sarmira sa svojom sirijsko-iransko-bugarskom modom. Covek fura takve kosulje da mu ISIS pozavidi.
wajtblek
(vaydu njunjuz :-))
2018-08-01 09:13 AM
kazachok emiliya xa xaxaxaxaxa
wajtblek
(vaydu njunjuz :-))
2018-08-01 09:19 AM
qarati je konstantno i latentno xaxaxaxaxaxaxaxaxax
EMILIO_GAVIRIA
(D E L I J A)
2018-08-01 09:55 AM
di si njunjuz, dugo te nije bilo, nedostajale su nam tvoje usne. ajde pokloni se i pocni hehehehehehehehe
EMILIO_GAVIRIA
(D E L I J A)
2018-08-01 09:56 AM
nego njunjuz je si opet bio par dana kod babe na selu bez interneta ahahahahahahahahahahahahahahahah
wajtblek
(vaydu njunjuz :-))
2018-08-02 02:13 AM
cupkay njunjuz xaxaxaxaxa
EMILIO_GAVIRIA
(D E L I J A)
2018-08-02 09:41 AM
Di si njunjuz je sinopet zvao tajkicunda ti brise teme kad ti napunim kakicu simikama ahahahahahhahahahaha i sve to sa ravnim tabanima hahahhaahahhaah
 Comment Remember this topic!

Looking for Tassel Necklaces?
.