Forums : Navijači

 Comment
Boooooom detonacija!
EMILIO_GAVIRIA
(D E L I J A)
2018-06-09 10:42 AM
VESTISPORT
Zvezda prodala svog fudbalera: Milioni stižu na Marakanu! (FOTO)

Crvena zvezda je Uroša Račića prodala Valensiji.

Šampion Srbije će za transfer mladog fudbalera dobiti 2,2 miliona evra, prenose beogradski mediji. Račić će sa „slepim miševima” potpisati četvorogodišnji ugovor.

Igra na poziciji zadnjeg veznog i mladi je reprezentativac Srbije

Izvor: Espreso/Foto: Printscreen Fk. Crvena zvezda

-------------------------------------------------------

Zvezda prodaje klince za par milona a suma, za koliko se prodao suma hahahahahahahahaha
EMILIO_GAVIRIA
(D E L I J A)
2018-06-09 11:11 AM
malo slaga na tortu :)

------------------------------------------------------------

Terzić otkrio, stigle ponude vredne 10 miliona: ''Ako prihvatimo...''
AUTOR: DARKO MITROVIĆ

09. JUN 2018.

16:26

IZVOR: SPORTSKE.NET

Generalni direktor Crvene zvezde u obraćanju delegatima na sednici Skupštine kluba napravio osvrt na šampionsku sezonu, ali i otkrio najnovije aktuelnosti u prelaznom roku.

Zvezdan Terzić je danas izneo brojne zanimljive detalje koji se tiču ne samo prelaznog roka, nego i aktuelnih dugovanja kluba.

Tom prilikom otkrio je i da su na Marakanu stigne primamljive ponude za dvojicu prvotimaca koje bi klubu donele veliku zaradu ovog leta. Ipak, priznao je i da nije lako doneti odluku o eventualnim prodajama.

''Danas, na primer, imamo ponude za Pešića i Radonjića u iznosu od 10 miliona evra, i ako prihvatimo da ih prodamo drastično bismo smanjili ukupan dug, ali bi i oslabili tim pred kvalifikacije za Ligu šampiona.

Plasman u Ligu šampiona bi klubu doneo prihod od preko 20 miliona evra, a plasman u Ligu Evrope više od 10 miliona evra.

Treba napraviti balans između investicija, rizika i potencijalnog prihoda. Ovo rukovodstvo je pokazalo da zna da vodi izbalansiranu ekonomsku politiku kluba. To dokazuju rezultati i ostvareni prihodi. Suština je da se ukupan dug drži pod kontrolom, da dug ne ugrožava poslovanje kluba, da redovno dobijamo UEFA licencu i da redovno izmirujemo sve svoje obaveze'', poručio je Terzić, a prenosi zvanični klupski sajt.

Kada su dugovanja u pitanju, Terzić se pohvalio da je taj iznos prepolovljen u odnosu na vreme kada je aktuzelno rukovodstvo preuzelo vođenje kluba.

''Moramo voditi računa o balansu između finansija i sportskih rezultata. Danas je dug Crvene zvezde prepolovljen u odnosu na pre četiri godine i kreće se između 26 i 29 miliona evra. Zavisi kada se dug analizira. Uvek je dug najveći pred početak prelaznog roka kao sada, a najmanji na kraju prelaznog roka kada se ostvaruju veliki prihodi od transfera'', objašnjava Terzić.

S tim u vezi, Terzić je naglasio i da Zvezda već četvrtu godinu posluje pozitivno.

''Suština domaćinskog poslovanja je da ne smeš da trošiš više nego što zarađuješ. I mi se toga i držimo. Mada, fudbal kao biznis ima svoje specifičnosti i samo dobar sportski rezultat generiše velike prihode. Ne možemo dobiti na lutriji dok ne kupimo loz. Zato moramo ulagati i investirati u igrače i tim. Često moramo i rizikovati'', istakao je Terzić.

Ono čime se takođe svi u Zvezudi ponose, jeste prošla, šampionska sezona.

''Osvojena je šampionska titula na dominantan način, sa rekordnih 100 bodova i 23 boda razlike u odnosu na večitog rivala. Dominirali smo i „gazili” od prvog do 37 kola, i nijednog trenutka niko nije sumnjao u osvajanje šampionske titule. Rezultati u Evropi su posebna priča.

Euforija je vladala tokom čitave sezone, tražila se karta više. Posle 10 godina smo izborili igranje u Ligi Evrope, a posle 26 godina smo dočekali proleće u evropskom takmičenju.

A krenuli smo iz pepela, od nule — izborom Mitra Mrkele za sportskog direktora, Vladana Milojevića za šefa stručnog štaba kao i njegovih pomoćnika Kosanovića, Jankovića, Leposavića i Gašića. Krenuli smo u totalnu rekonstrukciju tima, vremena je bilo malo, kvalifikacije su rano počinjale.

Dovođeni su jedan za drugim: Borjan, Stojković, Rodić, Savić, Babić, Jovičić, Krstičić, Radonjić, Pešić i na kraju Ben. Uz igrače iz prethodne sezone, stvorila se ozbiljna grupa igrača. Kroz utakmice se tim formirao i izgledao sve bolje i bolje'', podseća Terzić.
D-Man
(Analyst)
2018-06-09 02:39 PM
Ја бих Пешића и Радоњића без размишљања продао за 10 милиона а за пола тих пара нашао два нападача из Јужне Америке који су сигурно бољи.
sine_bane
2018-06-09 08:31 PM
nema potrebe da ides tako daleko, prose do liona, bulbudera, uba i najdalje do NIS, raspitas se koji klinci su glavni za fucu na ulici, dzajica, pizona, piksija koliko hoćeš, dovedes ih besplatno u zvezdu, negujes ih 2-3god. I svakog prodas za 10-ak ciglica...:)
sine_bane
2018-06-09 08:32 PM
*prosetas
EMILIO_GAVIRIA
(D E L I J A)
2018-06-10 10:58 AM
NASLOVNA VESTI SPORT Zvezda odredila cifru za najboljeg igrača!
VESTISPORT
Zvezda odredila cifru za najboljeg igrača!
Iako je na spisku debitanata u reprezentaciji Srbije, Nemanja Radonjić se igrama protiv Čilea i Bolivije nametnuo kao jedan od lidera ekipe, na koje selektor Krstajić može ozbiljno da računa. Znali su i na Marakani da će od učinka njihovog prvotimca u dresu Orlova, zavisiti tržišna cena vihornog krila, pa su odlučili da do kraja SP u Rusiji stave veto na njegovu prodaju.

Prvobitno je Đenova nudila srpskom šampionu 5.000.000 evra za otkup Radonjića, međutim, kako italijanski mediji prenose, Radonjić će duplo vredeti posle Mondijala.

Nema sumnje da će tim sa „Luiđi Feraris” stadiona pojačati iznos, naročito posle dobijanja 12.000.000 evra od prvaka Serije A Juventusa, od prodaje golmana Matijasa Perinija.

Ne tako davno generalni direktor kluba iz Ljutice Bogdana Zvezdan Terzić pričao je o kvalitetima svog igrača samo u superlativu:

– Radonjić je najtalentovaniji srpski fudbaler, kakav se dugo nije pojavio na ovim prostorima. Čini mi se da još ni sam nije svestan svog potencijala, a kada to shvati, Real Madrid će biti njegov sledeći klub. Nemanjina posvećenost i želja da uspe već trasiraju takav put! – rekao je svojevremeno Terzić o srpskom reprezentativcu.

Podsetimo, Nemanja Radonjić je prošlog leta stigao na Marakanu bez obeštećenja, ali pod posebnim uslovima prodaje. Naime, član Orlova ima potpisan ugovor sa Zvezdom do juna 2022. godine, šampionu Superlige od tog transfera ide 60 odsto, 15 procenata italijanskoj Romi, a 25 odsto samom fudbaleru.

U slučaju dobre prodaje tih 60 odsto bi crveno-belima donelo veću zaradu, nego pri prodaji pojedinih fudbalera koji su u Zvezdinom vlasništvu 100 odsto.

Izvor: Srbijadanas / Foto: Printscreen Fk. Crvena zvezda
 Comment Remember this topic!

Looking for PomPom Keychains?
.