Forums : Navijači

 Comment
Zidan dao otkaz Real Madridu
EMILIO_GAVIRIA
(D E L I J A)
2018-05-31 09:23 AM
dade covek otkaz posle treceg uzastopnog osvajanja lige sampiona, kaže klubu je potreban neko novi da bi klub nastavio da pobedjuje.

sa druge strane djuka osvojio u surdulici prvi trofej u karijeri i svi se slazu da je on pravi covek za partizan!
D-Man
(Analyst)
2018-05-31 03:02 PM
Ако је Зидан заиста поднео оставку онда је добро поступио.
Он у Реалу као тренер не може више ништа да постигне од оног што је већ постигао а сваки кикс, било у шпанској лиги или у европским такмичењима, може значити отказ.
Боље је отићи када си на врху него да те отерају (а то је судбина многих успешних тренера).

Осим тога, без обзира на 3 узастопне европске титуле, јасно је да у Реалу има проблема. Да, за разлику од наших клубова који једва да скрпе тим са 11 солидних играча, Реал, Барселона и многи други велики клубови имају ''проблем'' што имају превише добрих фудбалера.

Онај Бејл је, по мени, луд ако и даље остане у Реалу. Док је год Роналдо у Реалу он мора да буде у првом плану што значи и да Бензема (који је изузетно добар у стварању шанси за Роналда) мора да заузима друго место нападача у том клубу. Што се тиче трећег нападача ту је већ проблем колико тај трећи нападач може и да извршава неке друге обавезе.
Барселона је имала Месија, Нејмара и и Суареза и заједно нису усепли да освоје Лигу Шампиона. Чини ми се да су имали једну титулу (пре 3, 4 сезоне). Једноставно, тешко је да било која екипа има 3 нападача који фактички немају никаквих дефанзивних обавеза и да буде успешна на више фронтова. Можда је и могло док су Чави и Инијеста били у напону снаге и могли трчати за петорицу али таква два играча се ретко рађају.

Што се тиче нашег фудбала добро је да било ко хоће да води наше клубове. Код нас нема ни велике лове, ни заштите, једноставно си осуђен на пропаст.
 Comment Remember this topic!

Looking for Lava Rock Bracelets?
.