Forums : Navijači

 Comment
Djukic pada zbog ramadanija
EMILIO_GAVIRIA
(D E L I J A)
2018-05-25 09:36 AM

klupko je pocelo da se odmotava, saradnja sa albanskom mafijom će da dobije epilog!
-----------------------------------------------------

SAZNAJEMO
KURIR OTKRIVA: Đukić pada zbog Ramadanija!
FUDBAL 25.05.2018. 14:00h

Iako je po osvajanju Kupa Srbije saopštio plan priprema za narednu sezonu, što je odavalo utisak da će ostati trener Partizana, Miroslav Đukić bi naredne nedelje ipak mogao da dobije otkaz

Njemu se sada na teret stavlja to što je forsirao igrače kontroverznog menadžera Falija Ramadanija, saznaje Kurir.

Poznato je da jedan deo uprave kluba smatra da Đukić treba da ostane na kormilu ekipe, dok se drugi zalaže za njegovu smenu. A pošto je peharom Kupa koliko-toliko spasena sezona, strateg crno-belih sada je na udaru zbog Saše Zdjelara, Danila Pantića i Armina Đerleka.



Generalni direktor Partizana Miloš Vazura u razgovoru za Kurir priznao je da će se o Đukićev statusu razmatrati narednih dana.

- Još se ništa ne zna. U narednih nedelju dana situacija će biti mnogo jasnija, treba svi da sednemo za sto i da vidimo šta nam je činiti - istakao je Vazura, koji tvrdi da nije bilo nikakvih pregovora sa Ilijom Stalicom o njegovom imenovanju za novog trenera Partizana.



- Nije bilo pregovora ni sa jednim trenerom. Želimo prvo da razgovaramo s Đukićem, da vidimo šta je bilo dobro, a šta loše. Moje mišljenje je da sezona nije bila zadovoljavajuća, a što se tiče rezultata, bilo je nekih kikseva, ali konačnu odluku će doneti Upravni odbor sledeće nedelje - zaključio je Vazura.

 Comment Remember this topic!

Looking for Lava Rock Bracelets?
.