Forums : Navijači

 Comment
Coravi kiklop = propast srpskog basketa
wajtblek
(vaydu njunjuz :-))
2018-04-15 11:26 PM
„što se grbo rodi vreme ne ispravi” a vazi za nakazu iz stjepana shupanca i sistematsko unistavanje srpske kosarke - tražili ste gledajte 100-ko mandovska!
Sad ste se setili da branite domaću ligu i mesto u EL, sad vam ne odgovara sistem a ko li se to borio protiv ideje da se srpsko mesto u EL ustupi regionalnoj, a ko je ono bio najveci zagovornik iste!?Da vidimo 100-ko loyava kako vas sluzi pamcenje?
inače i prošli put su oni (doduse, pravi oni ,oni sto pocivaju na Kalishu) bili krivi sto nemamo predstavnika jer su izgubili to drugo mesto za SRJ koje su Partizan i Buducnost izborili odličnim rezultatima u Kupu Rajmunda Saporte - no coravom kiklopu iz stjepana shupanca je bilo vaznije da pokusa da unisti Partizan - malo morgen,izgleda da se opet gasite :-)))))))))!
wajtblek
(vaydu njunjuz :-))
2018-04-15 11:30 PM
rece neko iz mase i pogodi pravo u centar:
-------------------------------------------
Ko je bio začetnik regionalne lige(cigani), ko je povukao nogu i uspeo da ubedi najjače srpske klubove da budu za regionalnu ligu sem onog ispostaviće se kasnije najjačeg(Partizan) koji je bio primoran da prihvati uslove regionalne lige da bi mogao da bude konkurentan na domaćoj sceni, igrao €L i nekako opstao u vrhu evropske košarke? Onaj ko se ovih dana najviše žalio na tu regionalnu ligu pošto je Partizan skoro 2 decenije bio najjači na terenu i igrao €L onda su plasman u €L sa nacionalnog prebacili na sakupljanje poena na u nacionalnim i regionalnom prvenstvu, a i kada je tu Partizan bivao najbolji prebacili samo na region i žrtvovali 1 mesto pa umesto 3 dobili smo kasnije 2 regionalna učesnika €L. Kada su to bili Partizan i Igokea morao je da radi zeleni sto da bi se plan ispunio pa je mesto Igokee dobio Crvena zvezda mts. Pošto je Partizan kao bolji evroligaš od Crvene zvezde mts bio najjači u državi i regionu moralo je da se žrtvuje još jedno mesto kako bi konačno Partizan ostao bez €L i izgubio primat u domaćoj i regionalnoj ligi. Kad se to desilo čudom u beogradskom plej-ofu gde je Cedevita napravila jedno mini čudo protiv Partizana, a Cibona dva velika i došla zasluženo do €L opet je morao da radi zeleni sto da bi se ispunio plan jer ipak žrtvovati regionu dva mesta u €L da bi ga dobio neki drugi značilo bi da si žrtvovao mesto u €L domaćoj košarc. Međutim kada 2 puta uđeš u €L za zelenim stolom onda ti je džabe i što se F4 €L igra u tvojoj državi pa umesto da kidišeš na F4 €L ostaneš i bez tog jednog jedinog mesta u €L iako u regionu imaš 4 kluba od koja 2 vodi isti čovek koji je pritom vodio i regularni deo regionalne lige, isti onaj čovek koji nas je odveo u regionalnu ligu i ostavio bez jednog, a region bez 2 mesta u €L zbog ambicija nekada svog, a sada svojih klubova. Poenta cele priče je da te u finalima olimpijskih igara, svetskih i evropskih prvenstava niko neće pitati imaš li dovoljan broj stanovnika, da li ti je dovoljno velika površina države, koliki ti je BDP države jer tamo nema zelenog stola već samo terena na kome se sve odlučuje ali može biti veoma značajno koliko evropligaša imaš, dva, jednog ili nijednog.
konecenemora
(sofer aviona)
2018-04-16 08:51 AM
Dok su ustaše vodile brigu o kosarci nismo mogli ni u sopstvenoj zemlji grupu da prođemo...danas imamo petorku u NBA,viceprvaci smo sveta,Evrope i Olimpijade...nema kluba gde nas nema ,nasi treneri haraju,tvezdini klinci igraju zadnju deceniju fajnal-for evro lige a uz njih ponekad i Mega...znaci NIKAD BOLJE STANJE!!!
EMILIO_GAVIRIA
(D E L I J A)
2018-04-16 09:47 AM
vokrijevci navikli da žive na državnim jaslama pa sad kad im je vucko zavrno slavinu vriste ovde ko razmazena derista.

država im dovodila najbolje igrace koje su otimali od drugih klubova, država, država ih sponzorisala bezpomucno na racun naroda i onda oni umsle da su nešto.

njihov kadar ode u evropu a onda P LJ A S!!! realnost im zalepi samarcinu. Dula proteran iz francuske, sale iz nemacke i tako to ide.
Werba
(N/A)
2018-04-16 12:37 PM
Cica paracinka je specijalista da izeda lajne od dzigerice...
:)

Prica se da je za Cokija zaintersovan jedan tim NBA, za mesto glavnog menadzera...kao nekada sto je bio Mekaski u Bulsu, dok su harali sa Jordanom...
Werba
(N/A)
2018-04-16 12:41 PM
Inače prvo proterivanje Dula, obavili su Rusi...
 Comment Remember this topic!

Looking for Oil Diffuser Bracelets?
.