Forums : Navijači

 Comment
Dokle će partizan da živi na grbaci naroda?
EMILIO_GAVIRIA
(ploditelj franjevaca)
2018-01-11 06:32 PM
- Država im dala stadion u srcu Dedinja koji koriste bez nadoknade??? taj stadion je sagradjen parama poreskih obavezinika. Zašto bi jedan klub profitirao od narodskih para a penzioneri i samohrane majke nemaju leba da jedu?? Evo jednog od naslova iz novina -
HotSport»Domaći fudbal, Fudbal, The Best Of, Top News»ŠTA ĆE BITI SA ‘JNA’? Sud doneo odluku – stadion ne pripada Partizanu!

- FSS im obnavlja stadion za dzabe - ФСС ПОМАЖЕ ПАРТИЗАНУ: Мађарска трава стиже у Хумску !

ФС Србије организовао и финансирао комплетну промену терена на стадиону Партизана!

- Vojska ih greje za dzabe - Ministar odbrane spasao Partizan sramote: Crno-beli dobili grejanje!
Ova odluka važiće samo za meč za četvrtak, a nakon toga grejanje će ponovo biti isključeno.Vojska je bila prinuđena na ovaj potez, jer čelnici JSD Partizan nisu ispoštovali dogovor koji je predviđeno da se dug plati putem reprograma. Dug najtrofejnijeg srpskog sportskog društva iznosi čak 9 miliona dinara.

- mirko marjanovic im poklonio zemunelo, izgradili sve to narodnim parama u vreme najvece krize i siromastva koji je srpska zemlja videla. dok su penzionerima kasnile penzije po 15 meseci, dok su radnici primali mesecnu platu od 5 maraka dotle su oni trpali pare u partizanovu skolu fudbala!!

A šta je to partzan za uzvrat dao Srbiji???? Osim sto je iznerdio franju tudjmana i još neke zlotvore, dao je pregrst siptara koji rade protiv Srbije i Srpskog naroda!!!! Dao je lokalne politicare i funkcionere koji se utrkuju ko će vise da ga utera Srpskom narodu i ko će sto bolje da proda državni interes i da prizna siptarsk KOsovo!!

Dokle bre Srbijo, dokle???? treba to proterati iz Srbije jednom za uvek!!!
Stari-vuk
2018-01-12 02:04 PM
Lepo nabrojani lopovluci od osnivanja Partizana do danas.To isto crveno bela mafija ukrade za dve sezone.Mirko napravi Zemunelo a Partizan od Zemunela posle Ajaksove najbolju skolu fudbala.Vi ste prodali Dzajica pa vam je sledeća prodaja bio Grujic...
EMILIO_GAVIRIA
(ploditelj franjevaca)
2018-01-12 09:00 PM
nemas ti pojma, milion puta sam dokazao da lupaš gluposti ovde samo tako. mator si i izlapeo.
EMILIO_GAVIRIA
(ploditelj franjevaca)
2018-01-12 09:18 PM
to za dzajica i grujica je si isto procitao na wikipediji hahahahahahahaha
windy-chicago
(windy-chicago)
2018-01-12 10:48 PM
Katanac na rupu, nema vise kriminala. Prosta stvar. U Beogradu,, Srbiji može samo da postoji jedan veliki klub... Partizan.
EMILIO_GAVIRIA
(ploditelj franjevaca)
2018-01-13 04:04 AM
Ali problem je u tome sto partizan nije veliki klub. Vidis možda je veliki ako se poredi sa radnickim ili novim pazarom ali ako se poredi sa zvezdom ili nekim boljim evropskim klubom onda nije. Tako da ako stave katanac na marakanu ostace samo „jedan klub”.

Ja inače ne delim tvoje mišljenje što se marakane i katanca tiče i mislim da će zvezda da traje još 100 hiljada godina i da će biti uspesnija nego ikada. Evo je si video najnoviju vest, Terza trosi 2 miliona na igrača... hehehehehe frishka vest :)

Pored toga što ne delim tvoje mišljene samo sam hteo da ispravim tu malu tehnicku grešku, koju si napravio kad si partizan nazvao „velikim” klubom.
Stari-vuk
2018-01-13 06:21 AM
To sto sam mator izlapeo i nije neko cudo,cudo je sto si tako mlad prolupao skroz naskroz.Ti si meni nešto objasnio mamlaze.Za tolike godine postojanja pored stadiona koji vam je napravila država uspeli sto još da napravite dva pomoćna terena i tako ste stali rame uz rame Badnjevcu koji takođe pored glavnog ima i dva pomoćna terena.Zvekanu nije jasno da je državnu investiciju Partizan iskoristio da napravi vrhunsku fudbalsku skolu dok ste vi silne milione drpali kako je ko stigao.Svaki drugi predsednik Zvezde je zaglavio u zatvor osim onih u početku jer su oni bili u isto vreme i sefovi policije pa nije islo da sami sebe hapse.
EMILIO_GAVIRIA
(ploditelj franjevaca)
2018-01-13 07:02 AM
Jao kako si nekulturan, čim nekome ne možeš da pariras u intelektualnom smislu ti kreces sa uvredama i omalovazavanjem.

Ti pišes ovde gluposti i posle ti je krivo sto imaš takvu reputaciju. Ti si ovde kukao i otvarao teme kako je kriminal da zvezda duguje pare???? Svuda u svetu ljudi, firme i kompanije uzimaju kredite za poslovanje i duguju pare kome oni hoće da duguju, znaci totalna glupost, pišes totalne gluposti covece.

Evo pre nki dan si otvorio temu kako svi novinari i novinske kuce rade za terzica i da su mafija a kao dokaz si naveo to što su novine prenele terzicevu izjavu hahahahahahahahahaha covece je si ti normalan hahahahahahahahaha

Onda danas si otvorio temu koja pljuje terzica a kao dokaz si naveo tekst iz tih istih novina za koje si dosada tvrdio da su mafija zajedno sa terzicem a sada kada su ga ocrneli sada su ok izvor informacija hahahahahahahahahaha kad to odgovara tvojoj propagandi onda su te takozvane terziceve novine odhjednom postale prihvatljiv izvor informacija!!!

Znaci lupaš covece, svaki dan!!!
 Comment Remember this topic!

Looking for Tassel Necklaces?
.