Forums : Navijači

 Comment
Slika i prilika qartela!
wajtblek
2017-11-17 03:03 AM
https://goo.gl/dFuKMo
---------------------
laži,kradje,prevare,ucene - to su oni bili i ostali!:-)
TC64
(sta te se samo tice)
2017-11-17 05:46 AM
Hajdemo redom posto je vasa logika van svake pameti

1. Tapi pokusao da kupi finale potplacivanjem Zvezdinih igrača
2. Tapi je bio vlasnik Olimpika
3. Zvezdini igrači nisu prihvatili da uzmu pare od Tapija i da izgube
finale
4. Zvezda je pobedila sto znači da nije prodala utakmicu
5. Za one koji imaju problema s logikom i shvatanjem elementarnih stvari u zivoti, ako ti neko ponudi pare za nešto necasno a ti odbijes, ti ne možeš nizasta biti kriv.
5. Ovo je samo još jedan dokaz permanentne kampanje koja se vodi po sistemu drzi lopova i skreni paznju javnosti s Partizanovih kradja i namestanja kojih ima koliko hoćeš.
6. Tako je bilo na primer u prosloj sezoni. Divljenje i nenormalno ponasanje svih iz Partizana i nevidjene glupe price kkako je Zvezdi namestena titula da bi kada su oni sami titulu osvojili odjednom bilo sve u redu.
wajtblek
2017-11-17 06:25 AM
6. vi ni namestenu titulu niste bili sposobni da uzmete - da vas slučajno nije sudija ostetio na Vozdovcu???
5.problem sa zdravom logikom je prisutan - po sistemu drz'te lopova i nismo dozvolili da nas Tapi potkupi ali možda jesmo da mi potkupimo?
tj. sigurno jesmo ,jer procitati tekst a ne uvideti pricu o Slijepcevicu i Unkovicu koji su rekli „koliko vam para treba” da ukradete Panceva i Savicevica tj. koliko trazi Francuz da masi penal ili pusti gol????
Cvetkovic je ovom pricom potvrdio Djanijevu pricu o namestenom finalu koji se kasnije vratio Tapiju protiv Milana!
I niko drugi nije pokretao te price o namestaljkama osim sada Cvetkovica i ranije Savicevica,Prosineckog i vaseg golmana tada - sorry ali je tako i svako se cese tamo gde ga svrbi!
TC64
(sta te se samo tice)
2017-11-17 06:41 AM
6. A kako objašnjavas to da je nekome nmestena titula i on je izgubi. KAKO MOžE DA JE IZGUBI AKO JE NAMESTENA. tO SAMO MOžE U VASIM GLAVAMA GDE VIDITE ONO STO NE POSTOJI A NE VIDITE ONO STO JE OCIGLEDNO. a TO JE SledećE. cELU SEZONU STE DRAMILI I DIZALI DREKU NENORMALNU DA SE NMA M Nešto NAMESTA DA BISTE NA KRAJU UZELI TITULU UZ TAKVU DREKU KAO DA STE OSVOJILI kUP sAMPIONA. u TOME I JESTE BILA POENTA DICI DREKU. Kako smo onda izgubili na Vozdovcu ako je namsestena utakmica?Koja je to glupost bre o cemu vi pricate
Šta hoćeš da kažeš da je Zvezda kupila titulu od Olimpika. Ej stvarno si me razocarao. Ali stvarno. Ocekivao sam makar od tebe zrnce realnosti. Šta sa Slijepcevicem? Pa svi su znali da RK Beograd sponzorise Zvezdu. Šta je tu problem? i NORMALNO DA SU SE IgračI CUVALI DA IH NEKO DRUGI NEODVEDE. sTVAR KOJA SE RADI U CELOM SVETU. ko je drzi taj dodje do igrača. Procitaj u Novostima od nedelje kako Vuciceica nisu pustali dok nije potpisao za Partizan, a covek hteo da dodje u Zvezdu.
wajtblek
2017-11-17 06:46 AM
tebi je sve ok i normalno kada je tvoj klub u pitanju pa tako i otimacina igrača koji su potpisali predugovore i kaparisani od Partizana ,pricu sam kopirao a tvoj junak Cvetkovic je glavni akter tako da možeš pored mene i u njega da se razocaras ako bas želiš!?
Onaj koji vam je dao ime Cigani je pogodio u centar i treba mu podici spomenik ispred vaseg severa npr!:-)
TC64
(sta te se samo tice)
2017-11-17 06:49 AM
A tebi je normalno sve kada je tvoj klub u pitanju. Znaci po tome od tebe nikad do sad nisam video nijedno priznanje o bilo kojoj neprvilnosti u Partizanu. Nijednom ne samo ja nego niko i od drugih diskutanata. Vi ste bukvalno cisti kao apoteka. Ok neka ti bude tako. Za mene su moji kakvi jesu a za tebe budu kakvi god ti hoćeš, sto onda znači da je diskusija takva kakva e. Ti ćeš da branis svoje ali onda neocekuj da ću da držim tvoju stranu u bilo kom slučaju, jer ti ocekujes da teram vodu na tvoju vodenicu. Ja to neocekujem od tebe.
TC64
(sta te se samo tice)
2017-11-17 06:53 AM
Vi biste fer plej a ovamo ste oteli Vojvodini tri igrača i trenera čim je Butorovic umro. Zvezdi ste hteli ceo tim da otmete a ovamo nam zamerate sto vas nismo pustili 79 kada vam je trebalo za opstanak. Pa vi ste htelid a Zvezda ne postoji. Ja takvu nenormalnu i bolesnu mrznju poslednjih desetak godina nisam nikada video. To je bilo zastrasujuce. Pojavljuje se neki novi jezik koji i ti promovises. Mandovi, kurafte kartel i bog zna sat još. Satro Pratizan najcistiji na svetu a svi ostali su prljavi i zli. Pa neće biti tako. Vidi se to i po tribinama. Znaju ljudi šta ste i ko ste. Zato vam nema publike ni kad u Evropi igrate. Juče gledam na Adi od 600 gledalaca sigurno jedno 550 navija za Zvezdu. Dovoljno i ne traba vise.
wajtblek
2017-11-17 06:54 AM
ako pazljivo čitaš šta pišem videces da nisi u pravu - kritikujem na drugaciji način (muto odlazi npr) - pogledaj tvoje covica i terzica,poceli su otvoreno da se bave Partizanom - mec u Cacku ,frka panika i na kraju prc ali zato vas mec u istom Cacku onomad ,nikom ništa idemo dalje za iste pare - nemoj molim te vise jer ste tanki ,mnooooogo tanki kao reciklirani gooooz papir na svim poljima!
ps. pa ko vam je kriv za poraz na Vozdovcu ybt - prošle sezone smo vas dobijali gde god smo vas videli i šta ,opet ste hteli titulu???
wajtblek
2017-11-17 06:57 AM
opet spinujes kao tvoj idol covic - od njega je doslo svo zlo i mrznja koja je zavladala među navijacima oba kluba (franjevci,siptari čak su i vasi na javnim polozajima govorili da nam je mesto u Zagrebu itd itd!
Nije teško biti fin i pogledati istinu samo je treba naći!
TC64
(sta te se samo tice)
2017-11-17 06:58 AM
Ma objasni mi kako smo to izgubili namestenu titulu? Kako smo izgubili namestenu utakmicu? Kako to može?? Da bi se nešto namestilo potrebno je i da druga strana da saglasnost. Koliko je neprailnosti bilo u vasim utakmicama i ove i prošle sezone. Na kraju prošle sezone smo imali isti broj bodova.
TC64
(sta te se samo tice)
2017-11-17 07:00 AM
Ma kako da ne dok je od naprimer Vujosevica dolazilo lepo ponasanje i fer i korektan odnos. Nemoj da pricamo price.
wajtblek
2017-11-17 07:01 AM
ti trazis istinu a nikada nisi osudio ono besomucnu kradju u derbiju kada je lopta metar izasla u gol aut,nikada nisi osudio onu namestaljku veka na Vracaru sa ofk-om ali si zato iskopao Romaa-Partizan iz prošlog veka. Sram da te bude!
TC64
(sta te se samo tice)
2017-11-17 07:02 AM
Nema opravdanja za mrznju prema drugoj strani. Pa vama je smetalo kad mi kažemo da hoćemo titulu. Pa šta hocete da kazemod a hoćemo drugo mesto? Vi ste umislili da ste se pretplatili na titulu. Pišemo po zidovima da cekamo titulu. Pa šta? I to vam je smetalo. To j vas problem. Pazi Boga ti. Da neću ja kao Zvezdin navijac da podržavam suprotnu stranu. Ko vam je kriv sto vas ima manje. To je vas problem. Nasa zelja je veca. Mnogo veca.
wajtblek
2017-11-17 07:04 AM
Vujosevic je bio 3x na final 4-ovima,Vujosevic je stvorio NBA igrace tipa Veseli,Bogdanovic,Bertrans,Lovernj,Krstic zatim igrace za bogate EU klubove Maric,Velickovic,Mc caleb,Gagi Milosavljevic,Lucic,Gist,Lazme itd itd a koji su bili totalni anonimusi jedva da ih je i njihova familija poznavala - aaaaaaaalo bre ko si ti tj vi da prozivate takvog strucnjaka??????
TC64
(sta te se samo tice)
2017-11-17 07:06 AM
A zašto je kradja a ko je sudija tako svirao? Zašto je kradja? Šta mi imamo s tim? Koliko ste glupi pa ne možeš sudiji da odredis šta će da svira jer nikad ne znaš u kojoj situacji će ko biti na utakmici. Šta ima da osudim? Sto je neko priznao go? Pazi izraz da osudim? Da li je neko ubijen? O cemu bre pricas ti? A šta je sa neprizantim golom iz kupa 2008 za 3-2. To ste zaboravili. Sudija je svirao tako. Da nije svirao ne bi bio go i tacka. Davali ste golove u 100-om minutu pa vam nije smetalo. Cela sezna 1994 je tava bila. Titulu 1976 osvajate golom u 96 minutu u Ljubljani. Skoro ste dali go u 96 minutu i nije vas sramota.
TC64
(sta te se samo tice)
2017-11-17 07:07 AM
Eto ti strucnjaka u Bosni. Nema gde da radi tvoj strucnjak nego da bio tamo kod neprijatelja Srbije mora da prica protiv tvoje zemlje. To je tvoj strucnjak moj nije i niekad neće biti.
wajtblek
2017-11-17 07:08 AM
vi ste se toliko opteretili Duletom da to poprima epske razmere ybt - mene a verujem i većinu Grobara savrseno ne zanima gde su vasi treneri i šta rade bas kao i igrači ali zato vi sve pratite,pogotovo Duleta i Zoca!
TC64
(sta te se samo tice)
2017-11-17 07:09 AM
A ko si ti tj vi da prozivate Dzajica i bilo koga drugog? Koga je je priznao kao velikog jedan Pele, Bekenbauer, Euzebio, Carlton itd.
wajtblek
2017-11-17 07:11 AM
sustigle su ga godine i bolest ybg - makar ono najminimalnije postovanje nemas - ni ti nećeš biti vecno mlad a želim da te bolest zaobidje u sirokom krugu.
wajtblek
2017-11-17 07:14 AM
opet ti!!! Nisam ja okarekterisao dzajku kao lopova i krimosa već oni kojima je to posao - kao fudbalera ne znam,verovatno je tako kao sto kažu ali bas me briga za to!
TC64
(sta te se samo tice)
2017-11-17 07:14 AM
Mene boli uvo za tog Vujosevica. BOLI ME UVO I ZA cOVICA i ZA TERZICA. Boli me uvo za funkcionere. Ja za njih nenavijam. aKO JE NEKO OPTERECEN vUJOSEVICEM TO STE ONDA VI I SAMO VI.jER ZA VREME NJEGA STE Nešto BILI A SADA STE QURAC NA BICIKLU, PA VAM ZVEZDA KRIVA ZA SVE I ZA TROVANJE VASIH IgračA I KAKVE SVE NEBULOZE NISAM SLUSAO. VI NE MOZETE DA GLEDATE U SVOJE DVORISTE. Niste u stanju. Optereceni ste Zvezdinim imenom i Zvezdinom velicinom i to vam smeta. Zato na svaki mogući način bilo koji Zvezdin uspeh dovodite u pitanje. A to je vas problem.
TC64
(sta te se samo tice)
2017-11-17 07:18 AM
Aha, ako neko tvoje okarakterise kao lopove (Djuric, Zecevic)da li bi ti to priznao? Protiv Dzajica nijedan svedok nije imao ništa. Zatvoren je zbog politike. Zna se zašto su Koštunica i njegovi to uradili.
Ja nikome ne želim bolest ni ništa slično tako da nema potrebe za tim.
TC64
(sta te se samo tice)
2017-11-17 07:29 AM
Nijedan igrac koji je otisao iz Zvezde me vis eneinteresuje. Da li me razumes? Da li je dao go u Englekoj na primer ili osvojio titulu u Francuskoj kakve koristi od toga ima nas fudbal ako on u reprezentaciji neodigra kako treba. Interesuje me dok nas fudbal ima nešto od toga. Na trenere se isto odnosi. Šta bih sad trebao da velicam Mulsina sto je u Bordou 90-h promovisao Zidana? Boli me bas uvo za to. Kakva je nama korist od toga?
wajtblek
2017-11-17 08:25 AM
cinjenica je da ste oterali Vujosevica iz Srbije jer niste mogli da mu parirate ni sportski ni intelektualno - cinjenica je da ste krali igrace kako one u fudbalu tako i one u basketu - cinjenica je da ste bili i ostali na državnim jaslama mnooooogo vise nego Partizan - i injenica je da su vasi covic i terzic od vas napravili budale i posvadjali vas sa svima pa i sa Partizanom!
TC64
(sta te se samo tice)
2017-11-17 09:01 AM
Upravo sve sto si ti rekao za nas zapravo vazi za vas. Vujosevic nekoliko sezoba nije ni imao vise rezultate tako da je otisao jer ni u Partizanu vise nije bilo nikog na njegovoj stran. I opet kažem to je vas problem. Naravno da treb otimati igrace od drugih klubova. To svi rade poenta je ko je u toe umesniji. I to je jedina cinjenica. Vi ste hteli Zvezdi da otmete igrace koji zqa nju igraju.
zori
(Чича)
2017-11-17 09:30 AM

wajtblek
09. septembar 2017. u 06.05

Pogresno je interpretirana izyava legendarnog Duleta - najveca odgovornost jeste bila na srpskom Narodu zato što nas je bilo u gotovo svim republikama

_______________________________________

šta nacionalne manjine imaju sa srbijom?
STA?
Centarhalf
(Mi smo vojska Dragana Dzajica!)
2017-11-17 08:41 PM
Dulo je pi8ka dziberska,digao ruke i pobegao u Francusku i posle se vratio majci u Bosnu,sad kad je najlepse!!!
wajtblek
2017-11-19 11:15 AM
vidim da me pojedini diskutanti citiraju - nemam ništa protiv da polupismeni ispusteni tj zapusteni uce besplatno od mene!
Pavle_Djurisic
2017-11-19 11:30 AM
Olimpija !!??

Karma je cudo!
Pavle_Djurisic
2017-11-19 11:37 AM
Subota vece:MUTO ODLAZI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cetvrtak vece:DJUKA ODLAZI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

axaxaxaxaxaxaaaaaaaaa
wajtblek
2017-11-19 01:22 PM
cska i +26 bez glave xaxaxaxaxaxaxaxaxxaxaxaxaxaxxaaxaxxax
wajtblek
2017-11-19 01:24 PM
qar..a je chudo gurnuse vam braca Rusi i mo..do :-)!
Pavle_Djurisic
2017-11-19 01:42 PM


године многе сте

куповали отимали титуле!

Више се не може

зашто сада као пичке кукате
wajtblek
2017-11-19 02:24 PM
a glava kao slonovo uvo xaxaxaxaxaxaxaxaxaxxax!
Pavle_Djurisic
2017-11-19 02:58 PM
https://www.youtube.com/watch?v=iWbZeZ_jt7E

Evo ti idola vlasino !! axaxxaxaxa
wajtblek
2017-11-19 03:33 PM
ili k'o crkveno zvono :-))) ako ti je lakse xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaax!
Pavle_Djurisic
2017-11-20 10:51 PM
Koja razlika. Mitar Mrkela gospodin covek, a sa druge strane Ivica Bombas, da nije bio fudbaler zavrsio bi kao dzeparos.
Stari-vuk
2017-11-21 12:33 AM
Mrkela gospodin?Hasmo kar,hasmo pele,dafte bule ande mindza
Pavle_Djurisic
2017-11-21 01:00 AM
lopovi iz fss koji su namestili prošlo prvenstvo opet kradu
wajtblek
2017-11-21 05:08 AM
Gazda T.

| pre 24 sata

Koja razlika. Mitar Mrkela gospodin covek, a sa druge strane Ivica Bombas, da nije bio fudbaler zavrsio bi kao dzeparos.
--------------------------------
copy-paste nepismeno gowedo „pavle djurisic” je skinuo komentar sa mozzart-a od izvesne kalashture „Gazda T.”! Sram te bilo smradino!
https://goo.gl/7ej8gf
Pavle_Djurisic
2017-11-21 03:43 PM
Ala te busim volino

Pa ja sam gazda Terza za tebe
wajtblek
2017-11-22 12:09 AM
xaxaxa ferguson gluperda!
 Comment Remember this topic!

Looking for Oil Diffuser Bracelets?
.