Forums : Navijači

 Comment
Ispovest Zvezdana Terzica
Pavle_Djurisic
2017-11-08 04:31 PM
„Iskreno da kažem, svi smo o ovome maštali, sanjali i nadali se. Realno, prošle godine smo imali veliku šansu posle prve utakmice sa Ludogorecom, ali očigledno je da tada nismo bili spremni. Sreća prati hrabre, ali dolazi i kada su stvari dobro postavljene. Ove godine smo krenuli težim putem. Novi trener, sportski direktor, kratko vreme, ali potajno sam se nadao uspehu, jer nikada ranije nismo investirali ovoliko novca kao ove godine i doveli tako dobre igrače. Hrabro smo ušli i kada uložiš, mora da ti se vrati. Kad sam video da Milojević zna šta hoće, potajno sam počeo da se nadam...”, rekao je u intervjuu za Nedeljnik generalni direktor Crvene Zvezde.
Anderleht spremio 7.000.000 za Boaćija
Trener crveno-belih Vladan Milojević svakako je najveće osveženje u domaćem fudbalu, a na pitanje da li je on najveći pogodak prošlog leta, Terzić je odgovorio:
„To su sve kockice koje se slažu. I Terzić, i Milojević, i Mrkela su deo tih kockica. Očigledno je da je Milojević dobro poslagao stvari i nesumnjivo je da trener ima ogroman uticaj na rezultate. Što kaže grčka poslovica: 'Bolje da jedan lav vodi jedanaest magaraca nego da jedan magarac vodi jedanaest lavova'. Uloga lidera je mnogo bitna, ali treba da se slože kockice. Ovde imamo lavove i na klupi i na terenu”.
Zvezdan Terzić je rekao da razume što javnost zanimaju i različite priče o sukobima, spekulacijama, zamešeteljstvima...
„Ali na kraju meseca, sve se svede na to da li imate da isplatite plate i da li postižete rezultat. Mi smo, hvala Bogu, iz te faze izašli i pred Zvezdom je, voleo bih da verujem, sada nova razvojna era. Uradili smo istorijske stvari. Ne ja kao pojedinac, već ceo tim sa kojim radim. Jedino zbog čega mi je žao jeste što ta javnost koju zanimaju spletke ne može da pojmi koliko je napora uloženo da bi Zvezda došla dovde. Opet, nije mi žao zbog sebe, već zbog svih zaposlenih u Zvezdi koji su tome doprineli. A verujte mi, mi svi u Zvezdi sanjamo velike snove, od portira do samog vrha. Ponos koji sam osetio kada sam kročio na Emirejts mogu da merim sa malo stvari u životu. Naravno da nam je san da jednog dana i Zvezda ima takav stadion, da dovedemo publiku na utakmice, da podignemo infrastrukturu omladinske škole. Nešto od toga već ostvarujemo, a za nešto ćemo morati da pričekamo”, podvukao je Terzić, uz napomenu da koliko god se neki drugi bavili nečasnim radnjama, Zvezda je toliko bolja da će osvojiti titulu.
Na pitanje šta je pomislio u trenutku kada je Vujadin Savić pogodio prečku, kada je mogao da kao otac „potopi Arsenal”, i da li bi to bila romantična bajka koja danas nedostaje srpskom fudbalu, Terzić je kazao:
„Vi sa strane sve to bolje primetite. Profesionalci su fokusirani na rezultat, pa sam tek sutradan pomislio: Eto, prečka je sprečila snimanje filma 'Munje 2'.”
U velikom intervjuu za Nedeljnik Zvezdan Terzić govorio je potpuno otvoreno o odnosu sa Aleksandrom Vučićem, odnosu sa Miloradom Vučelićem i Partizanom, sukobu sa Slavišom Kokezom, o Slavoljubu Muslinu, optužbama da je kontroverzan, odnosu sa Branom Mićunovićem...
Pavle_Djurisic
2017-11-08 04:32 PM
Za to vreme... Vucela vredno sprema crni fond za sudije
Stari-vuk
2017-11-08 05:28 PM
jadnici,kako brzo zaboravljate jad i bedu.Vrhunski prevaranti su vam zajasili klub i odmah ste im zaboravili sve grehe.Posle pet solidno odigranih meceva oni postaju velikomucenici umesto robijasi.Urlao je protiv Toleta godinama a sada mu je bolji od Kokeze.Optuzivao je Toleta i za neuspehe reprezentacije i za smenu Antica a sada hoće da otera predsdnika pod cijim mandatom reprezentacija odlazi na svetsko prvenstvo.Vi ste jadne duse koji posle procitane dnevne stampe urlaju od sreće.Dusevna hrana su vam saopštenja vasih idola Covica i Terzica.Skoro da i nema vaseg mišljenja dok se ne pojavi njihovo mišljenje u stampi.Reko Terza nije penal,odmah sutra bulumenta se zivotom kune kako stvarno nije bio penal.Reko Terza dug smanjen 40 miliona,odmah sutra diskutanti to iz „proverenih” izvora potvrdjuju.Kaže ceka da se promene kamatne stope pa da smanje dug za 1.5 milion a ne kaže kako mu je pola duga i otpisana kamata.Pa valjda mu je povoljniji otpis kamate od smanjenja...Bagrem sa diskusija proziva Partizan kad će da saopšti svoju istinu ali zaboravlja da su dve revizorske komisije procesljale rad Partizana i da je zvanican dug nešto veci od 12 miliona eura.Ne bagrem ne priznaje taj izvestaj jer mu je Covic sa Terzicem objasnio da samo Zvezda radi transparentno.Mislim krade transparentno
Pavle_Djurisic
2017-11-08 05:44 PM
Sa franjevcima I protiv sva su sredstva dozvoljena
BTW Terzic je okajao grehe I radi dobro a za Covica ste vi provalili kao za Vucelu
Rekla kazala
Dali vam je neko kazao da ste najvece tracare ovog veka?
Dali vam je neko kazao da ste „propuvali” zbog kompleksa malog komsije??
Dali ste se ikad zapitali zašto mrzite Zvezdu ??
Dali znate kako ste osnovani I gde?Dali znate ko je Fadilj Vokri??
Jesu vam se ikada zacrveneli obrazi zbog 6 godina ukradenih titula ??

Stari-vuk
2017-11-09 02:26 AM
Znaš ko je IDEA,znaš li ko je Zufer,ko je Refik,ko je Krcun...Krcun naj veci smrad sto ga jedna srpkinja rodi je vas osnivac...Bedo
TC64
(sta te se samo tice)
2017-11-09 03:00 AM
A tis i veropvatno poznavao Krcuna pa tako sa sigurnoscu pricas o tome? A Svetozar Vukmanovic Tempo je bio divan covek kao i gomila NDH-azije koja je iz Zgareba presla u Partizan 1945 a za vreme drugog svetskog rata igrala u Zagrebu i za njhov klub i za NDH.
EMILIO_GAVIRIA
(ploditelj franjevaca)
2017-11-09 09:09 AM
hahahah kako kenjaju franjevci. mi smo postojali i pre drugog svetskog rata, komunisti nisu ništa osnovali, samo je ime promenjeno. jedino sto je osnovano u beogradu je bio ustaški partizan.
 Comment Remember this topic!

Looking for Unicorn Gifts?
.