Forums : Navijači

 Comment
Navijaci Kelna!
wajtblek
2017-09-20 02:27 AM
Nemci ybg ali ...! Izgleda da se ipak delimo na ljude i smradove a ne na Srbe,Nemce,Engleze,Ruse itd!
-------------------------------------------------
„Zbog činjenice da je interesovanje veće od broja ulaznica koje će navijači Kelna dobiti za gostovanje Crvenoj zvezdi, određeni broj navijača nemačkog kluba je odlučio da kupi pakete ulaznica, za deo tribina koji će biti do sektora sa gostujućim navijačima. Kako ne bi propale karte za utakmice Crvene zvezde protiv BATE Borisova i Arsenala, navijači Kelna su se odlučili za jedan prelep gest!
Mi u decembru zaista ne dolazimo kao bilo kakvi neprijatelji, već kao navijači koji žele da proslave pravi fudbalski spektakl.
Karte za BATE Borisov i Arsenal, koje nismo mogli da iskoristimo, nismo bacili. Prosledili smo ih Domu za nezbrinutu decu u Zvečanskoj, tako da bi ta deca mogla da iskuse velike utakmice Crvene Zvezde.
Pošto su deca i zaposleni u Zvečanskoj bili veoma srećni zbog ovoga, mi koji dolazimo u Beograd dan pre utakmice bismo voleli da posetimo to sirotište. U našoj zemlji je tog dana praznik Svetog Nikole (za koga znamo da je velika slava i u Srbiji 13 dana kasnije), pa smo želeli da donesemo poklone deci koji su u našoj tradiciji – voće, orahe, lešnike, slatkiše i igračke.
----------------------------------------------------
aupm njunjuzijo i seljano!”
zori
(Чича)
2017-09-20 04:31 AM


sa takve akcije svabe pokusavaju da se ulizu
jer se plase beograda
znaju ako se qurce šta ih ceka :)
wajtblek
2017-09-20 12:39 PM
šta ih ceka tetka?
D-Man
(Analyst)
2017-09-20 04:49 PM
Ја се надам да их чека нормална и људска добородошлица. Ми Срби знамо како се гости дочекују код куће и ред је да се такве ствари пренесу и на наше стадионе.

Потез навијача Келна је за сваку похвалу. Управо о тавким стварима треба писати.

Не знам да ли су навијачи Келна и иначе тако организвоани да на својим гостовањима посећују локалне болнице а ако то заиста и чине онда капа доле.
RAJAVA
(Crno-beli)
2017-09-21 03:42 AM
Ajme,ovaj Rizo ,samoprozvani Cica ,do juče tetka...Pre par godina poslao svoju sliku Bruksiju..Onako zut,celav i krezav isprepadao diskutante,pa je moderator morao zatvoriti ove stranice i banovati samog sebe...
Werba
(N/A)
2017-09-25 12:45 PM


wajtblek

20. септембар 2017. у 12.39

šta ih ceka tetka?
==========
ima da ih gadjaju sa usmrdelom dzigericom...
:)
 Comment Remember this topic!

Looking for Oil Diffuser Necklaces Sterling Silver?
.