Forums : Navijači

 Comment
Весић
Luca_Brasi
2017-09-16 06:21 PM
Prihvatili smo molbu KK Partizan i obezbedili 20 miliona dinara na ime pomoći za funkcionisanje kluba. Ova pomoć je vanredna i data je zbog značaja koji ima ovaj košarkaški klub za srpski sport i košarku. Nadam se da će pomoć doprineti da Partizan izađe iz problema u kojima se trenutno nalazi„, rekao je Vesić.

On je dodao i da gradski sekretarijat za omladinu i sport godinama unazad obezbeđuje mesečno 70 sati za trening košarkaša Partizana
'''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''

Треба очекивати нови пораст ПДВ-а и акциза на цигарете, сокове, и гориво, као и ново задуживање код страних кредитора продајом државних обвезница. ”
windy-chicago
(windy-chicago)
2017-09-16 09:08 PM
20 miliona dinara ,, to je ništa koliko je dato vama. Fk i Kk su dobili 20 miliona evra, tako da je ova cifra smesna. Mi zahtevamo ovako ... Fk Partizan da dobije 12 miliona evra ,, Kk 8 miliona. E onda smo na istom.
Luca_Brasi
2017-09-16 10:37 PM
Само ми кажи је л' новац из буџета треба улагати у привреду и пољопривреду или давати пропалом клубу који дугује преко 6 милиона евра, да би тај исти клуб доводио истрошене стране (полу)играче, уместо да се због дугова оријентише на играче из сопственог погона и гради тим за будућност?
windy-chicago
(windy-chicago)
2017-09-16 10:51 PM
Naravno da nijedan klub ne treba da živi od državne pomoći. Ali bas je tako. Znaci ako ste vi dobili pare , ,ocemo i mi. Sto se mene tiče , ako klubovi neznaju da sami prave prihod ,, katanac bato. Veoma prosto. Ko u Americi drzi klubove ? Vlasnici , sponzori , ulagaci. A državu bas briga. Oni traže - država - da im se plati porez, i to je sve sto ih zanima.Mnogo će vode proteci, dok se i u Srbiji tako posluje. Ko je lud da ulozi svoje pare,, dodje , nakrade se koliko god može,, i šta biva... pa ništa.,
Pavle_Djurisic
2017-09-16 11:22 PM
Halal meat i addidas dimlije su najsigurniji investment!!

Yebes traktor i kamion??!!
Luca_Brasi
2017-09-16 11:46 PM
Е Винди, Винди. Дигао си читаву буку око мењања траве на Маракани, а са друге стране добијате паре директно из државног буџета.
Stari-vuk
2017-09-17 04:29 AM
U tome i jeste problem i to već godinama.Glupost je da do para klubovi dolaze podizanjem akciza na odredjene proizvode ali je istina da svaka vlast lako pronadje „sponzore” kojima naredi da „pomognu neki klub.Partizan je koristio takvu pomoć ali se veci deo tog novca usmeravao na izgradnju sopstvenog centra za treninge,na omladinsku skolu koja je veoma kotirana u Evropi.Naravno bilo je tu novca i za kupovinu igrača...Zvezda je ”pomoć„države uglavnom bahato trosila dovodeci nekontrolisano buljuk stranih igrača i trenera od kojih su uglavnom korist imali drugi a naj manje Zvezda.Stadion Marakana ili Rajko kako ga sada zovu je zbog nebrige doveden do propadanja skoro a da pritom aktuelna rukovodstva Zvezde nisu pokusale bar da ga okrece a za to im je trebalo nekoliko kanti”Jupol„ farbe.Toplica Spasojevic je uradio travu na Marakani koju nisu uspeli da sacuvaju ni par godina i već su se pojavili rovci i krticnjaci po terenu našeg naj većeg stadiona.Pre dve godine je Terzic najavio izgradnju trenaznog centra po ugledu na Partizan ali je to izgleda zaboravio ulazuci novac pre svega u 50 fudbalera koje je doveo u nas naj trofejniji klub.Kada srpska stampa objavi da je Partizan u bilo kom sportu dobio neki novac kao pomoć od države može se ocekivati da će u sledećih desetak dana u Zvezdu leci mnoooogo veci novac.Pa zar vodja nije priznao da je maaaaaalo vise pomogao Zvezdi”
Pavle_Djurisic
2017-09-17 07:13 AM
pa sve normalno brate vucko
Preispitaj se malo pa zar nije dovoljno
Sto postojite i još niste ugaseni!?
Co ste bilo,jeste,i zauvek ćete ostati mali komsija!!Iskreno ja bih vas dekretom zabranio,ali eto neka vas za sparing partnere ste dobro dosli!!
 Comment Remember this topic!

Looking for Mantra Bracelets?
.