Forums : Navijači

 Comment
Srbija-Rusija
Pavle_Djurisic
2017-09-15 04:35 PM
Pravo finale pre finala velika bitka Srbija zasluženo
geronimo
2017-09-15 04:40 PM
Па није баш финале прије финала.
Словенци играју одлично.Одуваше Шпанце.
Pavle_Djurisic
2017-09-15 04:50 PM
Mislio si na naše Alpske Srbe!!
intrigue
2017-09-15 04:58 PM
Нису Словенци одували само Шпанце , одували су и одличне Летонце(који су исте ове Русе убили 18 разлике) и све оне са којима су се до сада састали .
Нас је данас спасао Василије Острошки и наравно Богдановић . Толико смо будалаштина направили у другом делу другог полувремена да је то страшно . 3 пенала у нападу...Гудурићу испадне лопта па направи намеран пенал ...још неке изгубљене лопте и промашени пенали .
Ту је и била разлика између првог и другог полувремена...у првом нисмо правили будалаштине...и били смо на плус 14 .
И , није бре фрка кад Швед завали тројку са 8 метара ...проблем је кад тројку убаци Воронцовић (увек сам на шуту)...и онај мали пингвин бек...
Слабо бранимо шут за 3 поена ...то нам је слабија страна , иначе наше одличне одбране .
Добру утакмицу је одиграо Боби...Лучић ...А Бога ми не треба заборавити ни две тројке које су у важним тренутцима убацили играчи са клупе (Мицић и Гудурић) .
Имали смо и тај пех са Јовићем , који је исто тако имао добру утакмицу...
Све у свему , честитке на борбености , срчансоти...на храбрости . Пошибали смо се са њима .
У финалу са Кекецима ће бити зајебано , ако будемо играли без Јовића , а све су прилике да је повреда озбиљнија...онда су они фаворити . Васа неће моћи да се носи са Драгићем , који иначе пробија , а Васа је танак у одбрани (споре су му ноге)...Нећемо имати ни измену за њега...то што ће му Богдан помоћи , то не пије воде...
Pavle_Djurisic
2017-09-15 05:06 PM
Jovic picqa neopevana ..bricker svetskih razmera KO NJEGA POVREDI????

Ili možda Bambergova licna??
EMILIO_GAVIRIA
(ploditelj franjevaca)
2017-09-15 07:35 PM
zvezdina deca donela pobedu Srbiji!! Svaka cast momci, zna se ko je kosarkaska velicina u Srbiji!!

veliko hvala Covicu sto je opet obradovao celu zemlju sa svojim pozrtvovanim radom i zalaganjem a ne ko oni lopovi iz partizana samo kradu i namestaju!!
Luca_Brasi
2017-09-15 08:41 PM
Прво полувреме смо одиграли нападачки перфектно и постигли готово 50 поена за полувреме.

У наставку, Руси су играли доста агресивну одбрану и успели да се примакну. Додатно проблем је представљала повреда Јовића, чиме смо додатно изгубили на креативности у организацији напада. Међутим, успели смо да останемо довољно хладнокврни захваљујући Богдановићу који је преузео ствар у своје руке и показао зашто је лидер ове генерације.

У недељу велико финале. Словенија игра брзу нападачку кошарку, тако да очекујем утакмицу са доста поена. Бољи смо у рекету, и ако успемо зауставити Драгића и Дончића на спољним позицијама, гледаћемо репризу меча са Италијом. Наравно под условом да Јовић буде спреман за ту утакмицу.
 Comment Remember this topic!

Looking for Lava Rock Bracelets?
.