Forums : Navijači

 Comment
СРБ - ИТА
Luca_Brasi
2017-09-13 03:59 PM
Наши користе предност у висини. Имамо три пута више скокова. Остварили смо пик ен рол игру под кошем и лако излазимо на крај са италијанским центрима. Утакмица у којој потпуно доминирамо у рекету.

Све у свему за сада сигурно вођство од 10-ак поена разлике. Најефикаснији центарски пар Марјановић - Кузмић, и на спољњој позицији организатор игре и наш најбољи играч Богдановић са 12 поена.
Luca_Brasi
2017-09-13 04:14 PM
2:23 До краја. Може се слободно рећи да смо обезбедили пласман у полу-финале.

Дакле у четвртак, тј. сутра Шпанија - Зловенија. Наши у петак поново са Русијом.
CTEBA
(penzioner)
2017-09-13 04:23 PM
Лакше него што сам мислио.
Без много напора смо надиграли Италију.
Руси су нас добили, надам се да смо нешто научили.
Онај Швед мора некако да се заустави.
keser
2017-09-13 04:50 PM
Има горе линк кошарка :-)
Али ајд.
Честитке!!!
Luca_Brasi
2017-09-13 05:02 PM
И ја сам очекивао снажнији отпор „Азура” након оне бриљанте партије против Финаца. Међутим евидедно је да Италијани немају центре који могу да парирају нашим високим играчима, тако да је било за очекивати да их „разбијемо” под кошем. Док их је служио шут за три поена, некако су се одржавали у игри. Чим су почели да промашују, разлика се пењала у нашу корист тако да је на крају наша репрезентација дошла до рутинске победе од 16 разлике.

Свака част оном Богдановићу. Дечко је потписао НБА уговор и могао је и он да не игра за репрезентацију „како би се што боље спремио за НБА сезону”, али је упкос томе одрадио припреме са репрезентацијом и одиграо ово првенство.

intrigue
2017-09-13 09:27 PM
Богдановић је потписао уговор , „узео ловицу” , зато је играо . А и Сакраменто као организација му није условљавао да ли да игра или не .
Јокић тек треба да потпише уговор и ако ову сезону одигра као прошлу , Денвер уђе у плејоф , потписаће уговор преко 100 милки . А Денвер као организација му је „саветовала” да се овог лета физички спреми за наредну сезону (они који разумеју шта значи кад те ови „посаветују” зна и о чему се ради) .
Иначе , Ђорђевић од ове екипе извлачи максимум -максимума . Тактички добро поставља игру , користи предност високих играча у рекету ... на ту фору смо добили скоро све утакмице . Против Руса је имао проблема зато што они имају доброг високог играча(Мозгов) који може да контролише рекет...Марјановића и Кузмића ...и имају плеја који је много бољи играч од наших бекова (Швед) . Треба обратити пажњу на Шведа који је мајстор за пикенрол...напасти Мозгова , напунити га пеналима...играти фанатично одбрану...борити се , потући...па шта Бог да .
Против жабара смо се одлепили онда кад се одигала озбиљнија одбрана...кад се на време излазило на шут за 3 поена . Италијани су у првих 15 минута убацили 7 тројки , а до краја уткмице само још једну . Мада , промашили су и неке отворене шутеве . Ми имамо озбиљну предност у рекету , зато скоро све екипе против иду на шут за 3 поена...а тако се тешко може добити утакмица .
intrigue
2017-09-13 09:49 PM
Заборавих , одличну уткмицу су одиграли Лучић и Милосављевић...Одиграли су одлично у одбрани и чак успели да убаце 21 поена (заједно) . И Мачван , наравно...Мелија је стрпо у џеп и убацио 13 пеона ...
Luca_Brasi
2017-09-13 10:06 PM
Нико Јокићу није могао да забрани да игра за репрезентацију. Одлука је била искључиво на играчу.

Завршио је сезону још у априлу јер Денвер није играо плеј оф, тако да је имао довољно времена и да се одмори, а и да се припреми за нову сезону кроз рад са најквалитетнијим играчима у репрезентацији Србије (где ћеш боље припреме?). Играо - не играо он би свакако потписао нови уговор. Овде се ради о кућном одгоју и примитивној похлепи за новцем који му је очигледно ударио у главу, па је почео да заборавља одакле долази и да је управо та Србија којој окреће леђа заслужна за његов кошаркашки развој јер му је обезбеђивала рад, терене, тренинге, лигу и утакмице, итд.

Богдановић је имао напорну сезону у Евролиги и првенсту и купу Турске, где му је сезона трајала готово до јуна, али упркос томе није одбио да игра за национални тим своје земље иако је и код њега постојала бојазан да може да се повреди и угрози НБА каријеру.
Luca_Brasi
2017-09-13 10:13 PM
Што се тиче утакмице ИТА-СРБ, разбили смо их на четворци и петици, а пред крај и шутем споља. Однос у скоковима је био 44-19 за Србију, па не чуди што смо их потпуно истиснули из рекета, односно што нису имали шансе да нас угрозе унутрашњом игром.
intrigue
2017-09-13 10:21 PM
Сад си ти измислио топлу воду , па сви знамо да Јокићу није забрањено. Исто тако није забрањено маси НБА играча који су одустали од овог Европског првенства .

Ево шта се ту дешава . Позову те ови из „организације” на разговор и испричају своју део приче .
То како они од њега очекују да биде звезда екипе , како ће правити тим око њега (то је ако ништа част) , како од њега очекују да следећу годину буде још бољи и да уведе Денвер у плејоф ..После чега иде максимални уговор , који мора бити преко 100 милиона .
И , онда ти саветују да се фокусираш на физичку припрему , на исправљање неких недостатак...и да за то искористиш лето .

Е сад , ако се ти направиш фрајр , па кажеш НЕЋУ...ја ћу играти за Србију на Европском првенству ...онда , наравно иде кажњавање од организације ...читав спектар начина да те уканале . Од уговора , могућег трејда ...итд.

Озбиљни новци су у питању ...зато Јокић није смео да ризукује неку повреду или да га ови из Денвера пусте низ воду .
(пази једну ствар , Јокић је озбиљан материјал за добар трејд)
И , Јокић и Богдановић су , што се тиче НБА удаљени један од другог светлосну годину ...Јокић је будућа звезда НБА...и будући олстар играч...а Богдановић тек треба да се доказује .(чисто сумњам да ће бити нешто више од солидног играча који са клупе добро одради своје минутажу) .
Luca_Brasi
2017-09-13 10:45 PM
Зашто би га саплитали и уништавали му каријеру ако је и њима у интересу да играч напредује, тј. ако му је тржишни потенцијал толико велики? А где ћеш бољи напредак од изградње себе као играча и као личности кроз национални тим? Па погледај Богдана. Он ће ако Србија освоји медљау са још више самопоуздања и као још већа „звезда” да оде у НБА.

Овде се ради о томе да у Денверу не желе да ризикују да се играч не повреди, и да су га посаветовали да не игра, али је коначна одлука на играчу. Дакле, што се тиче Денвера они су препустили играчу да сам одлучује. Међутим ту се пита и „спиритус ректор” Мишко, чувени трговац „белим робљем” из Меге. Он је вероватно тај који је утицао на Јокића да не игра. Јокићева је срамота што није аутономна личност. Играч који је патриотски васпитан никада не би дозволи да манаџер одлучује уместо њега да ли ће да игра за репрезентацију или не.
Pavle_Djurisic
2017-09-13 10:48 PM
..Ovi da su poslali dragacevske trubace usli bi među najbolje ekipe
intrigue
2017-09-13 11:44 PM
Ама , није истина . Постоји разлика . Имаш одређене играче на које клуб озбиљно рачуна , а већ су под уговором...и за њих се обично иде прича да се клуб плаши повреде . Али , ти играчи преко лета лада јаја...Најчешће . Или , раде сами .
Ово у вези Јокића је озбиљна прича , Денвер има велике планове са њим...и цело лето Јокић ради (не сам) по плану који му је одредио клуб , и са људима из клуба .(Летос је кондициони тренер Денвра долазио у Србију и радио са Јокићем...а ових дана Јокић напорно тренира у Америци са клубом .
Нешто си и погодио . Наравно да је(погледај колико нам се играча повредило на припремама ) постојао страх од повреде и код ових из Денвера и код Јокића . Боби је ономад био у причи „могућа повреда”...менаџер му је тражио клуб и није се смела ризиковати повреда . (Боби је решио будућност ...нацртао уговор са Детроитом , 21 милион за 3 године)
И ,ми то морамо разумети и прихватити . Шта се десило после после Бобијевог одустајања...ништа ево га човек игра .
Тако ће бити и са Јокаром у будућности...потписаће велики уговор , решити живот и себи , и буразерима...мами тати (ако Бог да) ...И наредних 10 гдоина ће бити носилац игре репрезентације Србије .

Какав Богдановић , каква звезда у НБА , немој да си смешан ...Тедеосић није ни близу тога...и он мора да се докзује . Богдан би могао да има среће што је завршио код Дивца и Пеђе...али не мора да значи...Ако у НБА , онда кад му дају шансу , буде шутирао са дистанце као на овом Европском...има да га закуцају за клупу .
Werba
(N/A)
2017-09-14 01:21 AM
Pobedise i svaka cast.
Dok se svirala nasa himna svi igrači su nešto mrmljali, dvojca nisu ni ni to. I dobr je sto su cutali, nego da nešto mrmljaju kao ostali, ni sami neznajuci šta...
Werba
(N/A)
2017-10-14 03:52 AM


CTEBA
(penzioner)

13. октобар 2017. у 19.17

„Muslin kroz ceo ciklus kvalifikacija nije uradio ništa, osim sto je nekako uspeo da se kvalifikuje za Rusiju”

Није ли то нај важније што је требало да уради?
========

Jeste Stevice, ako se gleda finansiska situacija FSS.
Dobice 12 meleona evrova ali opet ostaje problem, igra naše reprezentacije.
Znaci svake 8 ili 12 god.-eventualno da nas krenu kvalifikacije..sto bi znacilo Stevice, obzirom na tvoje „momacke” godice, teško da ćeš doziveti naredni mundijal sa našima, a onaj posle toga, samo da sanjas dok još možeš...
 Comment Remember this topic!

Looking for Lava Rock Bracelets?
.