Forums : Navijači

 Comment
A šta je ovo.. aaaaa
windy-chicago
(windy-chicago)
2017-07-10 10:04 AM
Soccer news piše...Celsi ponudio Partizanu 10 miliona evra za Leonarda, i istu sumu za Djurdjevica. Čak im je data mogućnost da ostanu još godinu-dve u Partizanu, a onda će platiti razliku u ceni, koja može biti isto tolika. Znaci 40 miliona evra, i cekanje da dodju kad ,oce.Znaju ljudi ko je najbolji na Balkanu,i u vrhu Evrope.
Eeeee tako se to radi.
EMILIO_GAVIRIA
(ploditelj franjevaca)
2017-07-10 10:21 AM
ti si izgleda presao sa trube na trombon hahahahahahahahahaha e jesi kapacitet hahahahahahahahahahaha

Ima li Đukić Leonarda?
M. BLAŽIĆ | 09. jul 2017. 21:11 | Komentara: 16
Fudbaleri i trener Partizana u duele protiv Budućnosti ulaze sa jednom velikom nepoznanicom. Brazilac ispoljava nezadovoljstvo, pa je pitanje koliko može da bude od koristi timu

I pored produženog odmora od sedam dana Leonardo je sebe „častio” sa još devet, pa se Miroslavu Đukiću stavio na raspolaganje tek 28. juna. Svestan činjenice da tim sa njim ili bez njega nije isti, jer adekvatna zamena nije stigla, Brazilac je od prvog momenta počeo sa isterivanjem pravde i ucenjivanjem kluba da će se u slučaju da njegov zahtev da promeni sredinu ne bude uslišen čak prestati da se bavi fudbalom i da nema problem da se vrati u rodnu zemlju.

Sve bi to možda i imalo smisla da je Leonardo pred klub izneo konkretnu ponudu nekog kluba, ali se sve vreme priča vrtela oko ucene da mu Partizan pojača postojeći ugovor do granice nepodnošljivosti, a da pritom i odmah na ruke dobije novac od kojeg može da se zavrti u glavi. Suma koja se pominjala u trenucima najveće Leonardove hirovitosti i besa je milion evra?!

- Volim ono što radim, a to je igranje fudbala. Napravio sam grešku kada sam drugim ljudima prepustio da vode računa o mojoj karijeri. Biće kako Bog želi da bude, a igrač u ovakvoj priči uvek bude kriv.

Ono što posle svega predstavlja najveću nepoznanicu je šta Partizan u utorak uveče može da očekuje od Leonarda ukoliko ga Miroslav Đukić uvrsti u startnu postavu. Ne toliko zbog zaostatka u fizičkoj pripremljenosti u odnosu na ekipu, koliko zbog njegove nepredvidivosti i mogućnosti da nervozom našteti timu. Pojedine priče idu toliko daleko da predviđaju da će Leonardo namerno sabotirati klub i saigrače protiv Podgoričana.

Iz kluba zasada ne stižu nikakve reakcije, jer je očigledno nada jača od strepnje da će Leonardo u poslednji čas uspeti da se dozove pameti i pomogne ekipi na evropskom putu. Na taj način bi svakako i sebi učinio veliku uslugu jer bi u slučaju dobrih partija u kvalifikacijama konačno uspeo da dođe do prave, konkretne ponude koja bi napunila njegov džep, ali i klupsku kasu.
EMILIO_GAVIRIA
(ploditelj franjevaca)
2017-07-10 10:38 AM
hahahahahahahahaha a je li frulas je si video šta je - treće oko objavilo??? leonardo prelazi da igra za barsu a partizan dobija 100 miliona i novi stadion hahahahahahahahahahaha hahahaahhahahaha

evo ga i link https://youtu.be/VB4NQeklJjc
 Comment Remember this topic!

Looking for Oil Diffuser Bracelets?
.