Forums : Navijači

 Comment
Pitanje
windy-chicago
(windy-chicago)
2017-07-07 03:03 PM
Znamo da samo 4 strana igrača mogu biti u timu. Ako ,ocete izmenu..opet stranac,, mora stranac i da izadje.Svedoci smo --bez ikakve zle namere-- da Zvezda opet gomila takve. Danas ili juče..ko će ga znati.. dosao neki iz Brazila,, odbrana. Koliko ih sada ima 7-8.. možda i vise. Pa šta će im. Zašto ne puste decu,, valjda ih imaju,, nego ove vezare i placaju ih zestoko. Uzas.
TC64
(sta te se samo tice)
2017-07-07 03:47 PM
Ja ne znam šta vise da mislim.Koliko imamo igrača ovo je neverovatno.Ko će to da olaca i od čega ako puknemo sledeće nedelje u Kazahstanu?Cemu ovolika poplava stranaca?Pokusacu da ih sve nabrojim:Kanga,Ruiz,Frimpong,Donald,Boaci,Rikardinjo,Viveiros,Ze Markos.Od njih ossm dosli su Rikardinjo i Ze Markos.Od naših igrača dosli su Babic,Pesic,Savic,Stojkovic a treba da dodje i Jovicic.Znaci za sada sedmorica su dosla.Imamo osam stranaca.Ja bih najradije da odu Frimpong,Ruiz i Kanga pod hitno,a posto se i Donald zasitio neka ide i on.
Stari-vuk
2017-07-07 04:51 PM
Bahatost bez granica koja već godinama unazad karakterise fk C.Zvezda nastavlja se.Ništa nije slučajno i sve je već vidjeno.Svi imaju pravo na krizu rezultata,krizu u finansijama ali to ne vazi za nas najtrofejniji klub.Njihovi promasaji se „kaznjavaju” pojacanim trpanjem novca u kasu bez dna.Znaci,umesto reakcije bivšig asova,navijaca zbog ogromnog promasaja u dovodjenu „pojacanja” i gubljenje titule bilo je dovoljno samo par dana da uprava Zvezde sebe opere sa par „saopštenja” i da nastavi po starom.Koliko juče na silu otet ispred nosa Partizanu Vujaklija napusta Zvezdu a da nije čestiti ni odigrao utakmicu u njoj,Ristic odlazi a da ni naj vatreniji navijaci nisu sigurni u njegov kvalitet jer jednostavno decko nije ni imao pravu priliku u Zvezdi.Prvo ga je Terzic onemogućio da ucestvuje na svetskom prvensvu a kasnije ga u saradnji sa svojim pulenom Bozovicem smestio na poziciju levog beka i to ne bas na svakoj utakmici.Transfer od dva miliona eura je samo oprani deo novca koji stize u Zvezdu iz domaćih izvora.Koliko juče to se desilo i sa Grujicem.Igrac koji je otisao iz Partizana kao neperspektivan Frimpong iznenada dobija sansu u Zvezdi ali ocigledno da slučaj Frimpong ni izdaleka nije kao slučaj KLEO.
Pavle_Djurisic
2017-07-09 11:03 AM
teško ćemo opet da ukrademo titulu Srbima. Kokez nam je provaljen, apse nam upravu, a Sejdo ne dolazi de zadovolji bracu franjevce..
 Comment Remember this topic!

Looking for Mantra Bracelets?
.