Forums : Navijači

 Comment
Gde ima takva banka?
Stari-vuk
2017-06-27 02:11 PM
Vratis joj jedan dinar od kredita a oni ti oproste pet?
CTEBA
(penzioner)
2017-06-27 02:16 PM
Ништа специјално.
Понекад су сретни да добију и 10%.
Боље ишта него ништа.
wajtblek
2017-06-27 02:25 PM
ali prodali su grujica :-)!!!
D-Man
(Analyst)
2017-06-28 09:19 PM
Такви договори на Западу нису ништа ново. Ради се о простој рачуници. Неко ми дугује 10 милиона долара и реално постоји велика шанса да прогласи банкрот (а у том случају онда нећу добити ништа).
Она иста проста рачуница каже да је боље да се договорим и добијем сада 2 милиона и бар нешто вратим него да останем и без та два милиона уколико се прогласи банкрот.
Јасно је ко дан да нема шансе да ми врате 10 милиона, већ сам зарадио неку кинту на име камата тако да поравнање 20% од износа целокупног дуга не мора уопште да буде лоше за банку (све зависи и од каматне стопе која је била уговорена и колико је уопште наплаћено на име камата).
Stari-vuk
2017-06-29 03:00 PM
ma lepota od biznisa,uzmes 5 vratis jedan jer zaboga šta će da se desi ako ne vratis ni taj jedan.Koja bolesna logika...Pa ne mora da vratis ni taj jedan prijatelju ali nema te...Nema te na duzi period ili te nema za navek...Pa nek neki drugi Covici uveravaju naciju kako je bolje da ti neko vrati bilo šta.Koja glupost od logike,Zvezda blokirana zbog nekakvih dugova od par stotina hiljada eura i umesto da ides na to da ih nateras da plate do poslednje pare po cenu gasenja ti im omogućavas da kradu i dalje vodeci se Covicevom logikom:Ako opstanemo možda ćemo i da vratimo dug.Možda...
EMILIO_GAVIRIA
(ploditelj franjevaca)
2017-06-29 05:24 PM
kad ti neko pozajmi pare to je privatna stvar i privatan biznis između njega i tebe.

kako mu ti vracas te pare, koliko mu ti vracas, da li mu ne vracas, da li ti on oprosti dug e to se netice nikoga drugog do tebe i onoga ko ti je pozajmio.

e sad ovde imamo primer gde nas drug seljak sa selendre gura nos u tudje stvari i zanima ga zašto ovaj onome oprsta dugove. kako sad oni tako rade a da nisu pitali njih seljobere za dozvolu?? kako to da banka može da oprosti dugove a da prvo nije pitala franjevce ovde na forumu da li je to u redu??

eto isto tako kad su oni kuci na selu onda komentarisu druge i šta oni rade i kako žive i sve oni znaju bolje od drugih kako ovi drugi treba da se ponasaju i šta tačno treba da rade i kako da žive svoje zivote.

teško je imati neka veca ocekivanja od blago obrazovanih i intelektualno zakrzljalih franjevackih isprdaka.
Centarhalf
(Mi smo vojska Dragana Dzajica!)
2017-06-29 08:06 PM
Polako ljudi sa olinjalim..On je iz Brdjana kod Brusa i on za ovakve bankarske usluge nikad nije čuo!!!Otvorite mu oci,da nije lepo da viri kod komsije i da diskutuje kako komsija resava svoje financijske probleme a on ih sam ima da se use(R)e;)))))
EMILIO_GAVIRIA
(ploditelj franjevaca)
2017-06-29 10:32 PM
ajde nekako i možemo da predjemo preko finansiskih problema ali sto komsija muze krave u 8 ujutro pi_zda mu materina kad celo selo muze krave u pola devet?? šta sad on misli da je nešto pametan ili da je bolji od drugih, kao on će da muze u osam! EJ BRE!! ceo zivot su se krave muzle u pola devet sad on izmišlja toplu vodu da muze u osam. SRAMOTA!!!
Stari-vuk
2017-06-30 11:37 AM
Decko u vlasnistvu Dragana Dzajica ili Dzajkin mali dao sebi za pravo da vredja nekoga iako nije ni pomenut u temi.Koga bre branis i od koga ga branis?Uletis ponekad da podržiš Redzepa i njegove nebuloze i usput ispadnes glup ali i šta ocekivati od spodobe koja sebe naziva deckom od Dragana Dzajica.
Stari-vuk
2017-06-30 12:23 PM
A Emilio prosti kao i uvek,noc mu nije ravna.Šta kažeš Emilio,nije to para od privatnog lica pa on može svasta da ti radi ako mu ne vratis.A cije su banke kojima Zvezda duguje nego privatne?Nabroj mi jednu ili dve državne banke koje su Zvezdi dale novac i sada traže samo par procenata od pozajmice.Sve banke su u privatnim rukama uglavnom.Ovaj Analiticar rece:Bolje da banka uzme bar nešto od onoga sto duguje jer postoji sansa da taj ode u stečaj????????Taj rezon može da prođe samo u banana državama gde politika vrsi pritisak na bankare ,reketira ih izmišljajuci nekakve reprograme i otpisivanje dugova.Dogovor oko smanjenja kamate je uvek moguć ali da ti neko oprosti glavnicu duga je totalna glupost u koju mogu da poveruju samo isprani mozgovi.
 Comment Remember this topic!

Looking for PomPom Keychains?
.