Forums : Navijači

 Comment
Dan posle
C-H-E-L-S-E-A
(volim Partizan)
2017-04-19 05:00 AM
DAN POSLE...
Davno sam ovde još napisao:„Derbi boljem, titula kome mora” i to se,kao i ona Lolilina čuvena izjava, opet pokazalo tačnim.
Od samog jutra je osećaj, da smo ih odučili od loptanja sinoć,prisutan i snažan.Osim u prvih par minuta drugog poluvremena,pokazali smo im ko je ko i gde su stranci koji vole klub a gde oni koji puko zarađuju novac.
Divno je i moćno „dan posle” , baš kao što je moćan i PARTIZAN bio sinoć
.I mora se priznati:Izvinjenje Ivici za sve one pošalice na račun„bombi” jer ova TRI MOMKA, za našu ligu i uslove, zaista to i jesu.
Komšinica?Ta, ih, drolja ko drolja! Opet drugi krivi, stubovi poljuljani, mora se jače stegnuti u Surdulici, Nišu,Čukarici...Nebitna likuša u predivnom juru kerebečenja iste!
KO OKA DVA, VOLIM GA JA-PARTIZANE IGRAJ I POBEDI !!!
TC64
(sta te se samo tice)
2017-04-19 05:47 AM
Bitno je da je sve prošlo u redu. Imate dobar napad, mi nemamo ništa, ni organizaciju, ni organizatora igre, ni bilo šta na terenu, niti se zna ko šta kod nas igra. Kod mene je osecaj realan. Rezigniran zbog nas, a ne zbog vase pobede koja je potpuno zaslužena, jer mi nemamo pojma. Realno gedajuci, već vise godina zaredom Zvezda ne dobija odlucujuce derbije, niti pokazuje zelju i volju za tim i to već postaje pravilo. I ovakav nkakav voljni momnat i nikakva igra je ono sto je i smanjilo broj gledalaca, a kome nije jasno zašto je na stadionu sve manje publike taj ne zna ništa fudbalu, kao sto mi taj isti fudbal ne znamo da igramo. I to je to. Vama cetitke na poedi a ovoj bulumenti crnaca koja je juče cinila vise od pola tima poruka da se sto pre vrate u Rusiju i da povedu Bozovica sa sobom.
Djenka
(La vida es corta pero no me im)
2017-04-19 08:03 AM
Bravo TC,potpisujem.Partizanu iskrene čestitke na zasluženoj pobedi !
EMILIO_GAVIRIA
(ploditelj franjevaca)
2017-04-19 09:45 AM
nije greh izgubiti utakmicu ali majko moja ono je jad i beda od tima. šta me briga da li će uzeti titulu, bolje da je ne uzimaju ima samo da se blamiramo u evropi i da nas guzi neki ludogorec ili ko zna ko. čemu prosecan navijac ima da se nada kad vidi one invalide na terenu??
Ubodem_pa_odem
(Trpaj delije - živi veselije)
2017-04-19 10:24 AM
Neverovatno kako jedna dobra doza tripl-kuromicina utice na domaće talibane pa dan posle nje evidentno postaju posteni, iskreni, mirni i realni.
TC64
(sta te se samo tice)
2017-04-19 10:35 AM
A kad ja to nisam bio realan? Voleo bih da i ti takav budes kad vi izgubite. To je samo stvar ooste kulture i domaćeg vaspitanja. Sve zavisi od coveka do coveka.
TC64
(sta te se samo tice)
2017-04-19 10:55 AM
Emilio, ja vidim stvari ovako, mi sa ovim nemamo nikakve sansw u Evropi. Nimo imali ni ranijih godina a sada pogotovo. Voleo bih da nam nadju neki klinac i da nas ne puste da igramo da se ne blamiramo, da se oteraju ova nazovi pojacanja i da se uste igrači iz naše skole da igraju ako ih uopste ima. Jer set stranaca u timu a vajde od njih nikakve nisam video u Zvezdi nikad do sada fudbal pamtim od svoje seste godine tj. od 1979. Prosecan navijac ne treba vis eni da ide na utakmice i da se nada bilo cemu, jer ovi ne pruzaju ni 1 posto onoga sto trebalo, niti daju bilo kakvu nadu i naznaku boljih dana. Ne znam šta treniraju, ne znam šta pricaju među sobom, ne znam kakvi su im planovi, ali ovakve igrace mogu da utope nekim timovima iz donjeg del tabele u Ukrajini i Rusiji ako ih i tamo prime. Potpuno sam ravnodusan prema njima. Bas me briga šta će snjima biti. Zaposlednjih godinu dana srusili su dve stvari.
Prvo. Zvezda je primila 4 gola kuci od Ludogoreca što se nije desilo od 1982 i utakmice s Barselonom 2-4.
Drugo: Zvezda nije izgubila od Partizana na Marakani rezultatom
3-1 još od sezone 1996/97.
Treće: nikad do sad se nije desilo da izgubimo u Evropi zaredom od dva prosecna tima (sto znači da smo mi još gori)Sausola i Ludogoreca i da primimo ukupno deset golova. Znaci sut karta strancima, domaći igrači iz omladinske skole u prvi tim, pa neka se makar bore, jer ovi i to ne rade. Za trenera dovesti neko veliko Zvezdinom ime a ima ih koliko hocete.
EMILIO_GAVIRIA
(ploditelj franjevaca)
2017-04-19 11:38 AM
Mi smo uvek bili pošteni i iskreni. Kad kažemo da je partizan ustaški tim onda je to tako, kad kažemo da nasa zvezda igra sra-nje fudbal onda je to tako, šta vama tu nije jasno ja ne znam. Timovi idu kroz razdoblja, nekad igraju odlično i imaju neviđene igrace a nekad je suprotno znaci to se menja a ono što se ne menja je poreklo tima ili ti dnk. Vi imate ustaški dnk i zagrebacko poreklo, tako da je to vama na dusi. Radije ću da navijam za srpski tim koji gubi nego za ustaški koji dobija.
EMILIO_GAVIRIA
(ploditelj franjevaca)
2017-04-19 11:39 AM
TC64 svaka ti je na mestu, nema tu šta da se doda. Sve si lepo objasnio.
wajtblek
2017-04-19 02:37 PM
sysay ture loyavo :-)))
zori
(Чича)
2017-04-19 05:34 PM


cudan svet... madjarska sobarica navija za srpski klub
 Comment Remember this topic!

Looking for Mantra Bracelets?
.