Forums : Tenis

 Comment
НЕМА САВРШЕНИХ ЉУДИ!
Luc_
2018-07-17 09:54 PM
Видим дигла се бура око пројектовања мисли иницирано свјетским првенством у фудбалу и на другој страни великог турнира у тенису. Нема шта, љјуди се мотивишу на ситне ствари. Често је довољна и једна пива или цигарета а камоли марихуана или ти слицно.
Морам признати гледао сам и ја. И мене је одушевило а посебно НЕБО када је ко из кабла просуло облаке да сапере сваки траг потомака ономадашњијех хорди које су хрлиле на Москву преко милиона невиних жртава... Не замјерам Вођи што је стојићки поднео да стоји као цлан параде уз суздржано пружање руке, избјегавши усуд фирера за одбијање да одради своју дужност честитања тамо већ знате коме спортисти... Ипак је он ВОДЂА и зна шта чини. Ја немам нимало сумње у ово али изнад свега у небо. О нашој биједи званој потурице или унијати или хрвати или комунисти или будисти или гејови или убице или наркомани свеједно. „Потурица гори од турчина”. Ко се црним задоји ђаволом обешта се њему до вијека.
Али доброг човјека нигда и нигдје не треба негирати! Добар човјек то ви је дар од Бога. Срби су увијек имали добрих људи. И нека нас док је тако. Ако ли нестане добрих нека нестане и Срба. Новак је добар човјек. Он неможе нити смије бити мрзитељ , крут , разбојник, осветник и тако редом. Ипк тиме он неможе бити непогрешив! Ипак он несмије бити безобзиран или развратан. Његово највише искушење је презрети материјално сто нити је нити ће бити њему лако учинити. Ни велики Никола Тесла није био томе имун а не један Новак. Ипак ја не сумњам да је Новак истински Србин и да носи свој крст на Голготу. Као некада кад је врискао 'ово је спарта' опет ђе једном да се нађе лицем у лице са алама, само сто тога пута неће то бити неки тенисер но ће се пред њега испријечити сама његова дјела као усуд. Тада ће се, не сумњам, и он као и Никола вратити у окриље рода... вратити се вери никад није касно. А до тада надам се да ће да освоји још много трофеја као спортиста и да диже српску тробојку и урезује име Србиново у историју, да нас се ниједан мермерни приповиједач историје не постиди.
Још да додам да нијесам примијетио ни у једном тренутку да је Надал „намјестио” ударац Нолету.
Precanin
(Нека буде борба �)
2018-07-18 12:05 AM
Србине из Црне Горе, браво!
Zvezda_do_TokijaBelow viewing treshold. Show

Zvezda_do_Tokija
2018-07-18 12:46 AM
Svaka ti je Njegoševa - potpisujem.
m
Precanin
(Нека буде борба �)
2018-07-18 12:54 AM
Е јебига, ако је и теби све сјело онда неко од нас двојице није нормалан, вјероватно ја!
srbo001
(FUDBALER)
2018-07-18 07:16 PM
Ja živim u USA . Ako bi naprimer neki poznati amercki pjevac , pjevao naprimer ubijanje robova ili meksikanaca ili nešto slično , on bi potrajao samo jedan dan. Vise nikad se i ne bi čulo za njega. Nikad više ne bi imao ni jednu snimljenu pjesmu, nikad ne bi mogao da dobije redovan posao, čak bi se naso i u zatvoru.

Specijlano bi ga sportisti bojkotovali
.
A kod njih, bre oni velicaju covjeka koji pjeva logore smrti, progon Srba, krvoprolica itd. I eto ti njihovi fudbaleri ga pozvali da im uvelica docek. A dosta njih ima srpske krvi. Kao naprimer taj Modric cija mama je cista Srpkinja a otaca po majci Srbin.
Kenny
2018-07-19 05:23 AM
Problem je sto za nasa stradanja malo ko zna aveca su od jevrejskog tj. jevreji su stradali za sve ali samo oni. Oni su bili u radnim logorima a kod nas su bili logori smrti.

Neko kaže gore Tesla. Ako ćemo po pljuvanju i koga treba a koga ne prvo mi vecina radimo u inostranstvu i placamo porez a Tesla se odrekao vecnog bogatstva pa kako za sebe tako i za Srbe. Zapitajte se kako to pa da će da uspe da su atesla ili recimo Gusle ustaškog porekla ? Pa eto bas zato što smo vise ni govna nego razmazana govna.

A kako je Nole uspeo i kojim novinama verovati barem malo ?
Problem je da ni on i niko nije savrsen. Evo sad se vratio a i kad je dobio povredu tad je bio za pet tisuca poena iznad bilo koga ????

Znaci verujem da je pao ali je sumnjivo sto je opet najbolji tj. na mestu kom je bio ?????

Nismo govna znači da konstatujem za sve. Mi smo razmazana govna. Kompletno.
neshy
(fisherman)
2018-07-19 10:31 AM
Modricu je pored majke srbkinje, oca polutana I žena 100% srpkinja.
Ne znam šta je njemu u glavu udarilo da on bude organizator onom majmunu
Neki se ljudi bas igraju sa sudbinom
Kenny
2018-07-19 01:18 PM
Pa jevreja je otislo manje od 4 miliona samo sto su oni pametniji milion puta. Oni na dva svetska rata i na Teslu i ni jedan jevrejin ne bi radio vecno. Ovako kad kažeš holokost svi odmah vide samo jevreje a zrtava je bilo mnogo vise. Oko 27 miliona Rusa. Nas nisu ni brojali ni pre ni posle ni između. Brojka je u dva svetska rata preko 5 miliona zrtava a da nije još koje milionce.

Srbi samo još kao narod postoje. Nema politicara, nema vojske, nema zandarmerije, nema granica. Trenutno se deli i prodaju, izdaje poslednja Srpska zemlja.

I kriv je Novak Djokovic ?

Nego smo mi generacijski ubrizgano izdajnici, samo izdajnici su prezivljavali i kotili se. 75%.
 Comment Remember this topic!

Looking for Tassel Keychain ?
.