Forums : Tenis

 Comment
Oni slave uz thompsona
ali-baba-i-40-ajduka
(nezaposlen)
2018-07-17 12:12 AM
a vi koji ste navijali za njih mislim da bi bio red da I vi onda sa njima zajedno zapjevate

https://www.youtube.com/watch?v=zB-WjyJQaa8
Zvezda_do_Tokija
2018-07-17 03:13 AM
ja sam banovan zato što sam rekao 'da su u Cara Trojana velike usi„...”
frangipani
(><)
2018-07-17 09:11 AM
Mene tu ništa ne cudi. Sve je to navijacka bagra poput Delija i Grobara. Debilski sport, nizak IQ vecinskih ucesnika, a takav preovladjuje i kod navijaca. Izigravaju velike face, kao dobar dan su im nasilje, reketiranje, ucene, tuce, ubistva, dilovanje droge, šaniranje po inostranstvu, dreka i ludovanje uz kojekakve pesme. Da ovi iz hrvatskog tima imaju iole mozga odavno bi otkacili tog drekavca. Međutim, ocito su se nasli u svemu sto doticni propagira. I ne verujem da je najbolji pevac u hrvatskoj, zašto se recimo jedan Masimo Savic ne trpa među vajne fudbalere, pa covek ima inteligenciju i nivo. A ovi strucnjaci za sutiranje lopte, zadojeni lošim kucnim vaspitanjem i opstom klimom u hrvatskoj, vise je nego ocito da su glupaci na kvadrat. Za izbegavanje. Kad je fudbal dao gospodu muskarce, na prste mogu da se izbroje.
Mister_No
(Bonelli editore)
2018-07-17 05:18 PM
А твој коефицијент интелигенције је као већ због тога што гледаш тенис? Па сваки ударац лоптице рекетом је као да те неко маљем лупи по глави, што се види и по томе колики је ниво интелектуално-духовне свести Ђоковићевих навијача.
frangipani
(><)
2018-07-18 05:31 PM
Mali, o cemu ti pricas?
Vise si čuo o incidentima fudbalskih huligana, ima li negde primera o delima teniskih huligana, postoje li takve navijacke grupe sa aktivnostima koje sam nabrojala?
Zvezda_do_Tokija
2018-07-18 06:56 PM
Mister_No
(Bonelli editore)
2018-07-19 03:37 AM
Франгипани,

Ја не видим разлику у интелектуалном и духовном нивоу свести између нпр. тебе и просечног фудбалског навијача? И ти и они потпадате под категорију идиотизоване навијачке масе индоктриниране спортским „шоу бизнисом” и белициозни агоном који промовише принцип „bellum omnium contra omnes” и „homo homini lupus est”.

Можда једина разлика је у томе што је тениска публика више снобовска, а често уме да буде простија, некултурнија, агресивнија од фудбалске. Рањавање Монике Селеш бодежом у леђа на сред меча или примитивна препуцавања Ђоковићевих и Федерерових навијача су еклатантни примери таквог понашања. Скоро је био снимак кад су се нека двојица потукла око седишта на тениском мечу, а да не спомињем псовање мртве мајке у гробу од стране Ђоковићевих навијача свакоме ко се усуди да било шта каже против Новака.
Mister_No
(Bonelli editore)
2018-07-19 03:37 AM
белициозним спортским агоном*
abvgd
(Morski)
2018-07-19 03:25 PM
мистер но је сад набројао све негативне примере у историји тениса...малициозно и нимало објективно. Велика је разлика између тениских и фудбалских навијача. Тениских навијача је много мање, тиши су и немају никакве агресивне пориве. Тенис јесте „забава за народ”, тј. још један вид контроле али се ипак не може поредити са фудбалом који је начин контроле маса, важног сегмента у бирачком телу.

мистер но би заслужио више поштовања ако његова логика не би била тако очигледно искривљена да би оправдао своју тезу. Овако, он је само још један који не говори истину већ оно што се њему свиђа.
geriatrikus
(zvakac karamela)
2018-07-19 04:40 PM
Госпођа Вилсон и група хулиганки из Јоханесбурга су госпођи Стани из Лајковца у току вимблдонског финала умрљаним прстима од хот дога дотицали бијели шемшир.
На то је господин Радован, муж госпође Стане повукао црни фломастер из своје педеруше и пошарао бијелу џакету госпође Вилсон.
Видјевши то госпођа Вилсон, уз увредљиве ријечи: „Види курца у сламеном шемширу”, је из свог бијелог Луја(Вутон прим.ау) извадила мноштво кесица са кечапом нетом украдених у МекДоналдсу и почела да скаче по њима. Тиме је проузрочила да као посљедица колатералне штете већи дио публике буде запрашен црвеним гелерима.
Скотланд Јард је брзом интервенцијом спријечио даљу ескалацију хулиганског насиља, а виновници су промптли приведени.
Посматрајући ове ужасе на трибинама тениских борилишта са носталгијом се сјећамо ватрених, али ипак релативно мирних излива навијачких страсти са наших фудбалских терена.
frangipani
(><)
2018-07-19 05:36 PM
белициозним спортским агоном
=== šta ovo znaci?

Mr NO,
ja se tebi lično nisam obracala ali, uprkos tome, ti si se ocito identifikovao i nasao negde u mom komentaru. Da li si ti neki mafijoza, urlator nasilnik, vandal, reketas i sve sto sam pobrojala pa i vise? Ocito da jesi tako neki rad jer si odmah krenuo da se bavis sa mojim IQ i proglasio me pripadnikom „idiotizovane navijacke mase”. Delujes kao da se iz petnih zila trudis da sto vise upetljas svoje izjave ne bi li ostavio utisak nekog sad tu pametnjakovica.

Naravno da postoje normalni ljudi koji vole fudbal, poput mog oca koji je uvek navijao za Zvezdu, pratio utakmice preko tv-a, citao novine. Nikada nije bio deo nekakvih nadrndanih hordi bezmozgovica koji ne priznaju ni jedan zakon.

Kako možeš da poredis navijace tenisa sa navijacima fudbala koji su izasli iz okvira normalnog ponasanja, a znamo šta je normalno i ispravno, to ja ne znam jer kao sto rekoh, nemam pojma ko si i šta si. Čim branis opasne ekstreme, znači da kod tebe nešto ne shtima.
 Comment Remember this topic!

Looking for Tassel Keychain ?
.