Forums : Tenis

 Comment
Finale): (;
antologia
(svakog dana...)
2018-01-26 05:46 AM
Cilic vs Federer ? Po koji put imamo ovu kombinaciju iz najcrnjih slutnji i mora?
Chung predao mec u drugom kod 2-5, prvi izgubio 1-6
Koreancu je teško citati emocije i lice uopste, mada je djelovao mirno. Sad sam primjetila da ima servis tezak, iako jak, nije dobar na tvrdoj i Fed je sve vracao. Odjednom neprecizan i loše reakcije na Federerovu fantasticnu preciznost i brzinu. RL je najbrzi teren tamo, iako su se posteno znojili, Fed je to brzinom svjetlosti.
Nevjerovatna hladnoca, preciznost, ali tempo iznad svega. On djeluje kao neki guru, valjda nakon toliko godina slave, uspjeha i ovog povratka. Vise ništa nije u pitanju i ne mora se dokazivati.
Kaže da bi volio da uzme još jedan GS prije povlacenja:)))
Dugo je pricao na terenu sa J. Courier, spontani nastup, zabava za odusevljeni narod i na desetine svjetskih faca koja se tu nasla samo zbog njega.
Krvarim, ali to je istina):

frangipani
(><)
2018-01-26 05:53 AM
Niti stenje niti se znoji. Igrace on i sa 4 banke. Chunga stigli zuljevi i ko zna šta još. Istrosio se na idolu. Na nasem portalu ovde clanak o Mirki. Hvali je muž samo tako. Srećan. Sve mu se poklopilo i islo na ruku. I tajming sa Noletovim problemima pa da konacno dopuni kolekciju i još odmakne tamo gde ga niko neće nikada stici.
Od 1971 najstariji je teniser koji je stigao do jednog finala.
antologia
(svakog dana...)
2018-01-26 06:19 AM
Bas se znojio veceras, a kasni je bio termin. Inače „stenjanje” nije
izraz napora. On je druga skola, drugacije se koncentrise, ali zato place ko deriste, urla između poena i ima svoje ventile.
Kako ga je majka zaljuljala, pa sve do danas, Fortuna ga je prigrlila i ne pusta. Uvijek se sve kockice slože i sve mu se pozlati. Kako covjek, kojem je sva familija na okupu i u harmoniji, ne bi bio uspjesan. To je i fraza, ali kod njega je bas tako. Mama pocela da lici na Mirku ili obratno:)
Mexico1
(Trust_Nobody)
2018-01-26 07:42 AM
Proseta se cova kao po parku :((
Lakrdija ziva.
magnifiko
(razbribriga)
2018-01-26 09:02 AM
Mislim da je Cilic već ozbiljna prepreka, čak i favorit u finalu.
Uspjeh Federera je zdrav brak i porodica, stabilnost koju je Novak izgubio čim je postao veliki.
Ja sam već pisao ovde da je ispao papak zeneci se jer je Jelena zatrudnila, prakticno od tada je sve pocelo da ide nekim putem koji je doveo do najveceg pada u istoriji tenisa.
U finalu navijam za Cilica, naivno vjerujuci da Nole može da se vrati i makar izjednaci sa brojm GS sa Samprasom, mada je to već neka vrsta fantastike, jer Jelena neće nikada biti Mirka i obezbjediti neophodnu stabilnost bez koje nema povratka u vrh.
Sa druge strane Nadal se okruzio familijom, slobodno vrijeme provodi u rodnoj Majorci, tu je stric, cura koja ne talasa, otac mu se smirio, ostario i ne pravi vise probleme i može da se posveti tenisu 100%.

bezdomni
(maestro)
2018-01-26 10:44 AM
Jedini teniser koji je RF mogao poslati u penziju je nas Nole ali Jelena je njega penzionisala umesto on Rafu.
antologia
(svakog dana...)
2018-01-27 10:29 AM
Poznat je zenski pobjednik Australija Ppena 2018: Karolina Wozniacki, njen prvi GS. Ima nekoliko godina na prvom mjestu, ali joj je nedostajao ovaj trofej. Izborila se! Cestitam!
tifran
(nostalgicar)
2018-01-27 03:47 PM
Čestitke Carolini za pehar a i Simoni na fantastičnom meču!
Nerijetko žensko finale ne bude dostojno finalnog meča.
Njih dvije su priredile zadovoljstvo gledaocima u trajanju od 3 sata.

Večeras ne očekujem veliku borbu.
Prosto sam i dalje tužna zbog svega :(
antologia
(svakog dana...)
2018-01-27 04:19 PM
Aus. Open trebalo bi da stoji.
Istina, ja nisam komentarisala-fantastican mec. Teski uslovi, noćnimec a temp. preko 30, strava. Zato se i Federer znojio onako, obično to ne biva. Govorka s da bi mogli prebaciti AO za februar. Ako misle na ljude i trebalo bi.
Simoni skoro pozlilo, pao pritisak, nešto su joj davali. Voznijaki jaka kao stijena. Vodila u startu 5.2, pa jedva da iscupa set u TB i tako sve vrijeme, ali snažno, pametno, borba za svaku loptu, malo duplih. Obe su pokazale mnogo, ali Karo za nijansu uvijek ispred bez napora. Uzivanje bilo gledati.
antologia
(svakog dana...)
2018-01-27 04:25 PM
Da doda, ovom je titulom ponovo osvojila i prvu poziciju na WTA. Stvarno se upornost isplatila i vjera i pozrtvovan rad.

ttps://video.eurosport.com/tennis/wozniacki-s-wait-is-over-how-she-ended-her-slam-drought_vid1031044/video.shtml
frangipani
(><)
2018-01-27 05:16 PM
Meni je zao sto Halep nije uzela. Bila je jadna tako sva razocarana i kao da će da se srusi. Nemam ništa protiv Vozniacki pobede. Devojka je isto tako zasluzila trofej, nema greške. Samo da više ne gledam onog tenka kako dize pehar.

Veceras? Nema tu nekog navijanja. Ništa na ovom svetu sto je vezanl za cro me jednostavno ne zanima. Nole nikada neće stici Rodzera po GS, možda ne i Nadala. Tako da jedan manje ili vise GS nama ne znaci ništa. 4 miliona $$ za pobednika, lepa cifra.

antologia
(svakog dana...)
2018-01-27 06:42 PM
Nije tenk, ali jeste najbolja prijateljica. Prva joj poslala najtoplije čestitke, a Bartoli kaže da je to bilo najbolje
ever zensko finale. I meni.
Sto kažeš, za Hrvate se ne navija. Neću ni navijati, ali manje mi stalo da ovaj uzme drugi, nego Fed 20.
ps. Kada je Simona imala medicinski, kaže norveski reporter da bi Karolina trebalo da pritisne i da joj ne da da se oporavi, kao i Cilic na Nadala sto je;)
frangipani
(><)
2018-01-27 07:06 PM
Naravno da norvezanin navija za komsinicu. Iz tog razloga ne bib imala ništa protiv da rumunka uzme. Toliko se napobedjivala pa je red da ima barem jedan GS. Zato mi je i krivo sto JJ nikada nije uzela a bila je br. 1. Serena mi uopste ne nedostaje. Nikada mi se nije svidjao njen stil kao sto mi se ne svidja ni Nadalov. A GS mu dodje kao tresnja na slagu na torti u karijeri ☺

poLUTKA
(pa lutka brate)
2018-01-27 08:38 PM
Frangi,
nije tvoja krivica, ali su komentatori kad krenu da divljaju o Rodjinim dostignucima nenadmasni. Jer - „Ken Rosewall won the 1972 Australian Open at 37 years and 63 days old”.

Finale ću, dabome, gledati bez zara i entuzijazma i navijanja. Obično navijam za nekoga pa makar nasi i ne igrali, ali ovde mi je 'ladno do Kosova, ne podnosim ni jednog. Tipujem da bi Cilic mogao da pobedi i bilo bi mi za mrvicu milije da vidim kako svi koji idolizuju Federera kao bozanstvo, bivaju kao poliveni hladnom vodom. A ako ujke pobedi, nadam se da je naucio lekciju i da titulu neće proslavljati sa fasistickim srbomrscima.

PS: Zao mi je Simone, navijala sam za nju. Moglo je da prevagne i na njenu stranu. Da curka od glavne sudinice u poslednjem gemu nije napravila grešku ponistavajuci jedan poen i poremetivsi je, možda bi ona pobedila.
jugos011
(The Best or nothing...)
2018-01-27 08:40 PM
koliko god se nervirali i voleli Noleta,Rodja je ziva legenda i verovatno najbolji u istoriji!!i naravno da on sad zasluzuje da dobije.
a kvalitet zenskog tenisa ne vredi ni pominjati,,jad i beda ove dve posebno ova poljako dankinja koja samo prebacuje preko mreze pa šta bude,,trebala je ona rvatica da je izbaci da se nije uplasila!!
poLUTKA
(pa lutka brate)
2018-01-27 09:28 PM
Rodja jeste ziva legenda ali je i Nole. Teško biti legenda i osvajati turnire kad nemas konkurenciju. Nije njegov problem naravno, ali kad si sam na vrhu, šta te sprečava? Da ne kažemo koliko mu se namesta da pobedjuje, ono namesteni zrebovi, namesteni najpovoljniji termini itd. S druge strane, ja ću da verujem Rafi i Timu kad kažu da je tehnicki najbolji teniser protiv kog su ikad igrali Nole, a i Boletijeriju koji kao legendarni trener kaže isto to.
abvgd
(Morski)
2018-01-27 09:47 PM
просто, да је швајцарац имао Новакове жребове читав живот освоји би 3-4 гренд слема. Не претерујем.
geriatrikus
(zvakac karamela)
2018-01-27 11:55 PM
Томпсоновим симпатизерима:

„Bog vas kleo, pogani izrodi,
Kuda ćete s kletvom prađedovskom?
Su čim ćete izać pred Miloša
i pred druge srpske vitezove,
koji žive doklen sunca grije?”
geriatrikus
(zvakac karamela)
2018-01-28 12:16 AM
Волити спорт значи и поштовати најбоље представнике тог спорта. Федерер
је велики у сваком погледу, истински представник не само тениса, већ
свеукупног спорта и само они који имају неке личне демоне могу у овом
мечу навијати за Чилића. Хрвати на страну, они нормално навијају за свога.
А Србин који у овом мечу гаји симпатије према Томпсоновом симпатизеру
би требао бити анатемисан и одбачен од здравог српског ткива.
antologia
(svakog dana...)
2018-01-28 12:57 AM
Ja sam se nagledala odličnih zenskih meceva, kao i uvijek, ali je ovo finale bilo vrhunsko, kao i neki mcevi Kerber, one Martens iz Belgije, Medison Keys koju trenira Devenport...
Tenis volis ili ne volis, muski-kao i zenski. Kod individualnog sporta se vezes za licnost i stil. Mi koji smo dozivjeli ovu jedinstvenu i možda nikad ponovljivu fazu vanzemaljskog tenisa, stila igre i takmicarskih odnosa:Fed-Rafa-Nole smo povlasceni gledaoci. Tog tenisa
i te borbe, kvaliteta u kontinuitetu, titula i ostalog nije bilo nikad prije, i ko zna da li će. Otud često sijenka na zenskom tenisu. Ove sam godine imala masu slobodnog vremena i odgledala sve meceve koji su se prikazivali na TV. Ne znam kako je inače, ali nisam vidjela praznog sjedista, bez obzira ko igra, kada igra i na kom terenu. Nemam rijeci.
frangipani
(><)
2018-01-28 02:02 AM
Finale gledam - informativno. Da je makar neki drugi lik preko puta Rodzera pa i da padne stogod od navijanja.
poLUTKA
(pa lutka brate)
2018-01-28 02:16 AM
Pa to. Obično može za nekog da se navija ali u ovom finalu ne znam koji mi je mrzi. Neko pre neki dan rece, samo da ne osvoje Rodja ili Rafa, bilo ko drugi je ok. Ovo ispade najgora kombinacija.
frangipani
(><)
2018-01-28 02:51 AM
Ja reko'.
Poceli su već sa uvodnim delom. Dok ne krene tamam da okacim jednu masinu vesa.
poLUTKA
(pa lutka brate)
2018-01-28 03:52 AM
Evo, zatvorili i krov jer vise odgovara Federeru. Vise i ne kriju. Odvratno. I onda nećemo moći da živimo od hvalospeva.
frangipani
(><)
2018-01-28 04:31 AM
U Melb.37 stepeni a kod nas 10 manje.
antologia
(svakog dana...)
2018-01-28 04:57 AM
Novaku u podne ne zatvore jer je pravilo na 40C. bilo je i preko toga, mada su objavili 39,9. Bijednici prokleti.
Federer caruje u zatvorenom. Sve je još brze, Cili serva losija od osrednja, nervi rade svoje i prvi set ode za 24 minuta. Drugi ide u TB. Federer ga razbija na svaku drugu servu, a Tompson nema kurazi da
rizikuje, niti da voza protivnika kao sto je sve prethodne.
Nadam se da će otici u bar 4- cisto da publika uziva:)))), kako vole
da kažu. Sve za publiku!
antologia
(svakog dana...)
2018-01-28 05:14 AM
Čuli su me;) 1-1 u setovima i ujednacen treci. Neka ide u 5, pa ko je bolji...Krenuo i servis, nadajmo se najboljem:)))
frangipani
(><)
2018-01-28 05:27 AM
E e 5 setova, sto da ne. Ovaj Rod Laver će se vise preturiti sa stolice. Dede njegovih
godina u ovo vreme treba da su u krevetu.
jugos011
(The Best or nothing...)
2018-01-28 06:33 AM
Ubi ga Rodja u petom setu!!! a trebalo je još u četvrtom!!!!bez te kuci ustaše
frangipani
(><)
2018-01-28 06:36 AM
I to je to.
Zvezda_do_Tokija
2018-01-28 06:54 AM
Svaka čast Rodji - kapa dole
jugos011
(The Best or nothing...)
2018-01-28 07:20 AM
najbolji ikada!!! a tek mu 36
Place on a place i tata!!! vise place kad dobije nego kad izgubi!
frangipani
(><)
2018-01-28 07:26 AM
Rođen pod srećnom zvezdom. Da se zahvali Noletu sto je doziveo ovakav revival. Zato i place jer pre 2-3-4 godine sigurno nije ni sanjao da će uzeti još 3 GS za godinu dana.
Hoće li ona nasa da tvituje čestitku Federeru? Kako god, stize on Noleta po AO peharima.
ExoduSs
2018-01-28 12:11 PM
Sve bih ovo lakse podneo da su mlade snage osvojili turnire prošle i ove godine: Thiem, Zverev, Dimitrov... Pa čak i onaj ljigavi Australijanac Kirgios...

Zadnjih 5 slemova uzese Nadal i Federer... A u pm.
poLUTKA
(pa lutka brate)
2018-01-28 01:36 PM
Znaš zašto se dive Cici? Zato sto prate mase. Zato sto neće da upotrebe mozak. Mene bi bilo sramota da se pred celim svetom ponasam k'o da ništa nije bilo. A sve je. Kad se tako otvoreno namesta prolaz jednom igracu jer je „zlatna koka”, onda da me izvinete.
poLUTKA
(pa lutka brate)
2018-01-28 03:03 PM
Dziberu, ne pricamo o Noletu nego o Cici. Nole je posteno izgubio, znamo razloge, vrlo jasne i objektivne. Pricamo o favorizovanju jednog igrača o cemu je negativno pricao čak i Rafa. Rogeru su davani noćnitermini. Zašto je zatvoren krov za finale. Nisu ga zatvarali u po bela dana po najgorem zvizdanu a nasli su da će mesecina da smeta valjda? Komentatori ESPN-a, braca McEnroe i Brad Gilbert, izjavili su da takvi uslovi pogoduju Federeru jer se teren usporava a on je u dvoranama skoro pa nepobediv. Nije ovo jedini forum koji pratim, mnogi su zgadjeni ponasanjem AO.
geriatrikus
(zvakac karamela)
2018-01-28 03:19 PM
PL:„Tipujem da bi Cilic mogao da pobedi i bilo bi mi za mrvicu milije da
vidim kako svi koji idolizuju Federera kao bozanstvo, bivaju kao
poliveni hladnom vodom.”
Тешко је прихватити тужну вијест. Изражавамо дубоку сућут због губитка
Вашег драгог Марина.
Ozie
2018-01-28 03:29 PM
Federi se namesta iz prostog razloga sto je prosto obozavan u Australiji
slično onoj Kim Klajsters kojoj su čak i AU državljanstvo nudili (novinari).
Obozavanje je vise nego ocigledno po navijanju.
I naravno organizator ga stavlja u udarni vecernji termin da bi
vise profitirali (vise prodali karata). Može im se jer oni dele lovu.
To je kapitalizam u kojem ima najmanje pravicnosti.
Domaći igrači takođe dobijaju vecernje termine iz potpuno istog razloga, Jelena Dokic, dok je bila aktivna, kao da se pretplatila na
vecernje termine, ona Delakva takođe.
poLUTKA
(pa lutka brate)
2018-01-28 04:52 PM
U međuvremenu je obrisan post izvesnog Dzibera na koji sam repliciraLA.

Askovicu, nema sumnje da je Federer veliki igrac, to se ne osporava. Ja čak podržavam da je među muskarcima on GOAT na osnovu rezultata do sada. Mada bih radije da o tome pricamo kad Rafa i Nole zavrse svoje karijere. Ali ne mogu, izvini, da ne vidim sto je ocigledno dugi niz godina, a pocela sam da primecujem tokom Wimbledona 2007. Ovo sada je doseglo vrhunac. Onda nije cudo sto McEnroe izjavljuje da turnir tretira Noleta „kao s**t” i da zivot nije fer. Neću da se bavim racunanjem do koliko je titula Rodja stigao jer su mu spustani krovovi kad su drugi morali da trpe kisu ili prejako sunce. Ali molim te, nemoj da pricas da nije tako.

I ne Geri, ovo nema veze sa ujketom koliko god na kvarnjaka hoćeš da izvrnes moje reci. Ako ti je do izjavljivanja sucuti a ti je izjavi i sebi i izvoli proklinjati i sebe. Ovo ima veze sa ociglednim, bezobraznim favorizovanjem, pri cemu me ne zanima ko je sa jedne strane a ko sa druge strane mreze. Mrzim duple arsine, mrzim neistinu, mrzim foliranje.
frangipani
(><)
2018-01-28 04:56 PM
Ozi Ash Barty, Gavrilova, obe su igrale dobre termine jer su domaće igracice. Svojevremno su i onog tupavog Tomica stavljali uvece iz istog razloga. Samo glup ne kapira da se Fed gura zbog $$$. Da, upekla mesecina, bilo je 37 stepeni ali bez sunca, zašto nije zatvoren krov dok su se Monfilis i Nole pekli u onom paklu? Fed je odigrao jedan mec u 3 popodne a sve ostalo uvece. Da covek povraca. Ali, prestace i on da igra pa da vidim na koga će onda da svrsavaju je l? Ubise se od komentara kako je Rodzer skroman, graciozan, dzentlmen bla bla. Eto šta radi masina. Izvajali su dobro imidz, a nikada mi neće biti jasno zašto jedan Nole nije mogao isto sa svojim da uradi. Postoje strucnjaci za to i ne kosta ne znam koliko a da ne može da se plati strategija, to nikako nije trebalo ignorisati.

Na Cilica zaista ne treba trositi previse reci. U.sro se k'o grlica. Za igrača koji najviše racuna na servu, ništa cudno.
poLUTKA
(pa lutka brate)
2018-01-28 05:12 PM
Slazem se Frangi. Produkt mass media koji je od Federera izvajao boga. A onda, masa koja samo masu prati i ostaje slepa i imuna na otimacine i podmetanja. A sto Nole nije? Nema tih para koje bi on mogao da ulozi da se sam bori protiv masinerije. Decko iz Srbije? Srbin?
frangipani
(><)
2018-01-28 05:24 PM
A nepravda sto zna da boli...
Valjda će klinci da se sastave i naprave nešto ove godine. Fed će sad da se tempira za Vimbli. Od Noleta i Endija nema ništa, Nadal puca na RG, Fed će za nekoliko meseci da napuni 37, a kako stvari stoje, gurace on do rekorda najstarijeg aktivnog igrača. Rece jednom da je zahvalan ženi sto mu je omogućila da prati svoj san. Balans je sve.
intrigue
2018-01-28 05:51 PM
ajd nemojte zezat , pa videli ste kako je Halepovoj odgovarao navucen krov ...(zavrsila je na infuziji) .
kad su to videli ovi , brze bolje su odlucili da i za Pederenka navuku krov...:)))

prvi set .
ujiclo se izgubio , valjda je razlog bas taj navuceni krov...a ovaj se pripremao na otvorenom , kao i celi turnir sto je...
dok se Pederenko pripremao za mec u zatvorenom .

drugi set egal...malo bolji Federer , ali ovaj je uspeo da odvede set u tajbrejk i da ga dobije ...
treci set .
ladno ga otreso Federer .
Cetvrti je bio po malo iznenadjujuci .
brejk Pederenka i svi su mislili da će ladno privesti mece kraju . kak K ...Ujcilo se razigtra i brejku Pederenka 2 puta .
pet set .
set u kom je bilo vidljivo da se Ujcilo istrosio u 4 sete...nije se moglo vise .

interesantno je da Cica u „ozibljnim godinama” dobija GS u 5 setova...i da je on taj koji je fizicki vise fit od protivnika .
valjda tu ima malo i price o stalnom „noćnomterminu” ...tako se sacuvala svezina , jebiga .

mene je Pederenko par puta iznenadio . prvo , asom u tajbrejku iz drugog servisa...pa onda bekend ...
mnogo mu je bolji bekend od onog vremena ka su mu Nadalina i Nole uzimali meru .

Ozie
2018-01-28 05:55 PM
Organizatori svih tih svetskih sportskih takmicenja nemaju
za cilj da se vidi ko je najbolji, već da cirkus ide a lova
da se broji, i tu za reč FER nema mesta. Fer je iluzija u
globalu u danasnjem svetu. Ja sam sa time definitivno rascistio.

Pa i skrenta mi je paznja u nekim skolama, čim sam stigao ovde,
da na intervju za posao nikad ne kažem da me nepravda nervira.
Odmah mi je sve bilo jasno.

Mene cudi da je Nole posle 6 mesci pauze i povrede koja ocigledno
nije bila izlecena, resio da igra na grand slemu!
Zar nije logicnije da se resio na postepen povratak preko
manjih turnira?
Ili je prosto dosao sa idejom da gura dok može?
geriatrikusBelow viewing treshold. Show

geriatrikus
(zvakac karamela)
2018-01-28 06:03 PM
>>Gdje veliki konji igraju malijem trbusi pucaju<<.

Федерер је велики превелики. Дуга каријера без и једног ексцеса, омиљен од
публике, омиљен и поштован од стране саиграча. Уравнотежен, скроман.
Највеће компаније се отимају о њега, он живи са стилом као човјек који
зна шта су праве вриједности. Господин се рађа, а Роџер је господин.
Нормално, папак не може видјети класу, он једино пита колико шта кошта,
о чему руља прича...тешко је од таквог очекивати да види зашто је Роџер
Роџер.
Уз то Роџер је са својом каријером и 20 GS зарадио мало већу пажњу од неког
Џумхура, или неког Крајиновића напр.
Нико њега није преодредио за то, сам се ту попео и бере плодове свога рада,
своје личности, своје спортске културе...
Роџер је дефинитивно неко у сазвјежђу највећих спортских величина, оних што
су својим дјеловањем промијенили многе аспекте не само спорта, већ живљења.
Дубоко поштовање великом шампиону са жељом да догура бар до 30 GS!
Ozie
2018-01-28 06:09 PM
Što se samog finala tiče, Fed je bio bolji i zasluzio je titulu.
Uslovi isti za obojicu.

Bilo je AO finala kada je pod priblizno istim uslovima, Fed gubio
i od Rafe i Noleta. Nije pomoglo ni namestanje.
poLUTKA
(pa lutka brate)
2018-01-28 06:10 PM
Ja finale nisam ni odgledala do kraja. Prva dva seta jesam. Al' kad nema adrenalina da me drzi budnom, kad nema za koga da se navija, treci sam prekunjala, u četvrtom se probudila na 3:1 za Rodju, resila da mi je san vazniji nego ko će osvojiti ovu pisijadu od turnira.

Sve se slazem Ozie. To mi rece onomad i jedan od prevodilaca kad sam isla u Hag na sudjenje Talic/Brdjanin i besna izasla iz sudnice. Nema pravde niti se pravda trazi. Jedino je bitno da se dokaze krivica. Kako onda traziti pravdu u kapitalizmu, u sportskoj areni koja nije ništa drugo do „zabava miliona”?

frangipani
(><)
2018-01-28 06:16 PM
Ili je prosto dosao sa idejom da gura dok može?
====

Ne slaze se toliko toga. Takav sampion toliko da rizikuje je najblaze receno neozbiljno i naivno. Bilo bi too good to be true da posle tolike pauze i tekuceg problema stigne do finala. Naivno je i to što je promenio patike bas sad. Ili je tvrdoglav, a posto vise nema onaj tim da mu kažu šta ne valja, niko se ne usudjuje da mu se suprostavi? On misli sve zna i tako to bi.
geriatrikus
(zvakac karamela)
2018-01-28 06:24 PM
„Случај Ђоковић” је врло прост, али „You can’t handle the truth!”
intrigue
2018-01-28 07:38 PM
meni je shega kad vidim u novinama poruku (ne znam tačno iz koje „drustvene mreze”) „Tata , nije zivot samo tenis” ...i mali Stefan na slici .

e sad , bas bi voleo da mi neko objasni šta to znaci ...posto nam je svima jasno da je poruku pustila Jelena . (nije valjda mali Stefan :)))

ona Mirka kao lavica...zacrveni se u licu , napali se , navija ...prati muza .
ima i ona decu...4 komata...

i , šta nije zivot samo tenis...mislim , eto mi to ne znamo ...niko to ne zna .
zašto detetova fotografija ? jel da pomogne Tati tako što će ovaj videti fotku sin i reci : Ma jebo ganis...o povredu...o pobodjivanje ...JA IMAM DETE i ZENU KOD KUCE (DECU) ?
pa , jeboga...nije Nole jedini covek na svetu koji ima decu...!?

hiljadu pitanja tu ima...
samo je bolje da se ne zapocinje .

antologia
(svakog dana...)
2018-01-28 07:49 PM
Ma ni prosao kraj gospodina, a tek da se rodio kao gospodin. Dosta da mu oca vidim, kao da se omrsio kranjskim i kiselim kupusom, pa sisao malo sa Alpa da pogleda mec. Znamo mi Federera i kad tu nije bilo ni Mirke, ni mame, ni tate, a on lomio rekete i slavio protivnikove greške. Pa to je i juče u finalu radio, „gspodin” koji uvede sneak Attack By Roger), sitna dusa, male podvale i nikad da pohvali protivnika i prizna poraz, a žena dobacuje i vrijedja, pusta muziku sa mobilnog. Promijenio se i on kako je postao otac i trenutno je uglavnom pristojno izdanje, čak i kad slini i ostalo:)
A krov- vlaga je veca, Cilic se znojio, a serva mu otisla u neku stvar, potpuno izbacen iz igre i nije se do kraja sabrao-njegov problem, ali je zato jedva pruzio ruku Federeru na kraju. To nešto govori. Morao je biti obavijesten, ako ne i da odlucuje o krovu.
Bas onako, sve je na otvoreno razbojnistvo licilo, jedina mi je utjeha sto su to Hrvatu napravili.
frangipani
(><)
2018-01-28 07:56 PM
Kroz citanje komentara naših ljudi po raznim portalima može da se vidi svasta. Pa i tragicni rezoni tipa 'nije najvazniji tenis, najvaznija je porodica' i varijacije na tu temu. Šta da kažu oni mucenici sto idu pod zemlju da kopaju i nikad ne znaju hoće li biti zatrpani? A nemaju drugog izbora. Imaju i oni porodice. To da mu tenis nije prioritet kao da je neka mantra usadjena da se sa njom brani kad mu ne ide kako bi zeleo. Patetisanje na kub. Pa je i sam sebe ubedio u sve to, usput zaboravljajuci ko je i šta mu je misija. Ne mora žena da mu radi 9 sati dnevno pa da nikada nisu zajedno i da ne vidja decu jer su u vrticu 8-6. Da, Mirka je etalon za ženu top sportiste. Kao i Nadalova devojka i Endijeva žena.
touchscreen
2018-01-28 08:44 PM
Ozie, Fed je izgubio samo jedno AO finale, 2009 od Rafe.
Sa Novakom nikad tu nije igrao finale.
Zvezda_do_Tokija
2018-01-29 01:27 AM

frangipani
(><)
28. januar 2018. u 19.56

Kroz citanje komentara naših ljudi po raznim portalima može da se vidi svasta. Pa i tragicni rezoni tipa 'nije najvazniji tenis, najvaznija je porodica' i varijacije na tu temu. Šta da kažu oni mucenici sto idu pod zemlju da kopaju i nikad ne znaju hoće li biti zatrpani? A nemaju drugog izbora. Imaju i oni porodice. To da mu tenis nije prioritet kao da je neka mantra usadjena da se sa njom brani kad mu ne ide kako bi zeleo. Patetisanje na kub. Pa je i sam sebe ubedio u sve to, usput zaboravljajuci ko je i šta mu je misija. Ne mora žena da mu radi 9 sati dnevno pa da nikada nisu zajedno i da ne vidja decu jer su u vrticu 8-6. Da, Mirka je etalon za ženu top sportiste. Kao i Nadalova devojka i Endijeva žena.
----

Potpisujem sve sto si rekla...

sad kao meni ne ide biznis a ja kažem „nema veze , važna je porodica!?' Koja glupost, pa naravno da je važna porodica, ali kakve to ima veze sa biznisom...Pozlom, ili već cime...

Ili ono, kad debeli ko prasad kažu, ”nema veze sto sam ja debela, važno da su mi deca ziva i zdrava?!„ - lično sam to čuo ha ha ha

Kakve veze zdravlje dece i nečija debljina imaju, to valjda ni ta osoba ni sama ne zna..ha ha ha”
Zvezda_do_Tokija
2018-01-29 01:33 AM
Excuses are for losers
Zvezda_do_Tokija
2018-01-29 01:42 AM

antologia
(svakog dana...)
28. januar 2018. u 19.49

Ma ni prosao kraj gospodina, a tek da se rodio kao gospodin. Dosta da mu oca vidim, kao da se omrsio kranjskim i kiselim kupusom, pa sisao malo sa Alpa da pogleda mec. Znamo mi Federera i kad tu nije bilo ni Mirke, ni mame, ni tate, a on lomio rekete i slavio protivnikove greške. Pa to je i juče u finalu radio, „gspodin” koji uvede sneak Attack By Roger), sitna dusa, male podvale i nikad da pohvali protivnika i prizna poraz, a žena dobacuje i vrijedja, pusta muziku sa mobilnog. Promijenio se i on kako je postao otac i trenutno je uglavnom pristojno izdanje, čak i kad slini i ostalo:)
A krov- vlaga je veca, Cilic se znojio, a serva mu otisla u neku stvar, potpuno izbacen iz igre i nije se do kraja sabrao-njegov problem, ali je zato jedva pruzio ruku Federeru na kraju. To nešto govori. Morao je biti obavijesten, ako ne i da odlucuje o krovu.
Bas onako, sve je na otvoreno razbojnistvo licilo, jedina mi je utjeha sto su to Hrvatu napravili.

---------

Možemo mi da pricamo šta hoćemo - on ima 20 GS Titula... Kraj price...Ja ga nikad nisam voleo, ali kad u 35-36 godina dere sve redom, kapa dole i naklon do zemlje... Full Stop..

Da imace nas Novak je tako jedan fin, smiren, i kulturan mladic na terenu... Glupost...
poLUTKA
(pa lutka brate)
2018-01-29 02:39 AM
Ali za Novaka niko nije tvrdio da je dzentlmen. A Rodja dzentlmen je mogao Novakovim roditeljima da drekne da umuknu, da i Noleta i Mareja spusti jedno milion puta, a dzentlmenka Mirka da zvace zvake i mljacka, dobacuje neukusne komentare protivnicima i slično. Manite me tih finih evropskih manira.

Nole je za sve njih ljudska gromada.
Zvezda_do_Tokija
2018-01-29 03:17 AM
Ja nisam komentarisao ljudsku gromadu nego ponasanje - u poredjenju sa Novakovim ponašanjem, Rodja i Nadal su dzentlmeni... To sto novak psuje po terenu ko kočijaš, pas s maslom ne bi pojeo... Od Novaka je jedino goru Murray
poLUTKA
(pa lutka brate)
2018-01-29 03:44 AM
I Rafa psuje samo slabo razumes Spanski :). A tek kocijas Ferer!!
Rodja se folira. Tipican je primerak kog su doveli u red mada, previse su ga ispeglali. Interesantno je cuti šta njegov otac prica o njemu, kakav je bio kao dete.

Zvezda_do_Tokija
2018-01-29 03:51 AM
Pa kskva si ti bila kao dete? Da li te to pitaju kad tražiš posao ili odeš u banku? Mislim, kakav je sad to komentar? Bio je dete, a deci priliči da budu nestašni...
poLUTKA
(pa lutka brate)
2018-01-29 04:31 AM
Karakter se ne menja. Takav je nastavio da bude do trenutka kad su ga uzeli pod svoje. Jer to je sustinski on i i dalje može da se prepozna povremeno, ispliva kad je u krizi, kad gubi... Samo sto su do sada svi nauceni da ne vide.
Zvezda_do_Tokija
2018-01-29 04:37 AM
Pa dobro, kakav je onda Novakov karakter ako je to kriterijum koji si postavila? ovo najozbiljnije pitam...Ja navijam za Novaka, nikad Rodju nisam voleo, ali ' krivo sedi pravo reci'...
rizling
2018-01-29 05:52 AM
Treba odati priznanje pobedniku, ako je bilo posteno. Sto je i bilo.

Sada ako volimo ili ne njegov lik, to je lično. Ne možemo ga optuzivati , za ovo i ono, jer ni jedan teniser nije perfektan. A naročito ovi naj veci.

Kariera tanisera evo kako vidimo traje do njihove 30 godine. Rafa, Nole, Murray, Del Potro Rodik i drugi. Prestaju iz razno raznih razloga, povreda, naj cesce. Mnogi ne mogu da se nose sa slavom i bogastvom koje su stekli.

Federer je Fenomen sto u 36 godini se još drzi. To bogastvo steceno, tim sports je ogromno. Uporedjivati ga sa Formulom 1 , gde reskiraju zivot svakim nastupom. Nisu u kontakt sa protivnikom, da mu polomi rukt ili nogu.

Mogu da dodam za Federera da je to skromna familija ničemu ne strict u CH. Mirkin glas nikada nisam čuo, niti neku reportazu u novinama procitao o lično njoj. A kamoli da se nadmece na drustvenim mrezama kako , ne razume nekoga koji ne moze da kupi tasnu od nekoliko hiljada evera. A kamoli da ide da drzi neka predavanja, po skolama.

Kad su gradili kucu, nije bilo nikakve protekcije, da mu država da gde hoće. Nego morao je po zakonu. Kada je napravio kucu, stavio je tobogane za decu. Po ovdasnjim zakonima, ne moze da strci iz dvorista vise od 1.80m Morao je to da pomeri. Jer komsije se bunile.

Gledao sam Federer uzivo, kada su igrali za Kup Devis u Novom Sadu, pre par godina. Lik izgleda sasvim normalno. Na zalost Nole nije tada igrao.

Ja sam Noletov navijac. I želim da se vrati, sto pre.

antologia
(svakog dana...)
2018-01-29 11:21 AM
A ko mu to ne priznaje, rizling? Kako pocinje ovaj cio topik? Kako se komentarisao mec i šta se pisalo između toga? Nećemo valjda svi početi, kao ovaj maniti Zvezdas i još neki, pa da citiramo sami sebe, izvlacimo stare postove? Hej, pazi vamo, ovo sam ja rekao i ja imam pravo i znam najbolje...;)
Kapa dole Federeru na 20 GS( igra jer u tome svemu ne uziva samo on, nego i cijela familija(u svakom slučaju Mirka sa djecom, ostale je ona, kao Sef parade natjerala u boks, pa putuju svi kao ludi i sjede i gledaju, kao da ništa drugo ne mogu niti žele. Znamo da tako nije uvijek bilo i znamo kada je pocelo.
Federerovih 20 Gs, rad i ugled ga ne cine gospodinom, jer on to nije i nikada nije bio. Sve je imidz i velika masinerija radi na tome da on pobjedjuje i da je još uz sve to voljen savrsen,dobar,velikodusan... A nije tako! RF je možda najveci teniser u istoriji tenisa do danas, i isto tako jedan priličan ljudski skot među teniserimama. Teško je to primjetiti danas, ali vidi se. Ima lijep stil igre- ko voli. Ništa manje lijepo nije igrao Sampras, Kafeljnikov, Borg za mene idol:)
Stil se mijenjao i mijenja vremenom, zavisi od protivnika, terena.
Mirku isto veoma cijenim i znam da je ona alfa i omega institucije RF. Blago njoj, vidi se da ona u tome uziva i da je žena ostvarena,a moguće i da ne zna šta bi radila sa Rodjom da joj sjedi kod kuce:)
On je dosadan i egoista, moguće vise i nije, odrastao je, sto je opet njena zasluga.
Isto tako mislim da je nas Nole veliki gospodin, dzentlmen, covjek od duha i manira. Naucio je on dosta i u kuci, to se vidi i kod brace, ali, ako ništa drugo ( hiljadu puta receno) Jelena Gencic ga je uz reket ucila i kako se escajg drzi, slusa opera, čitaju knjige...
Da li psuje, urla ili nešto drugo na terenu ne dolazi u konflikt sa gore recenim. To su ventili, način da se izbalansira kriza-Novak se u tome najmanje istice i trebalo mu je dugo, dugo vremena da i sam pocne da radi ono sto mu prija na terenu i sto mu pomaze, a ne samo da zabavlja okolinu i pazi na protivnika. Psovac ili ne, on postuje protivnika, nikada nije ukrao loptu, naprotiv, sebi oduzme poen ako je nepravedno dodijeljen, ne zali se kada drugi otezu-Rafa konkretno, aplaudira, čestita, grli i ljubi i publiku- bezgranicno vremena i strpljenja sa svima. Pristaje sa svima da trenira...kamo lijepe sreće da je drzak, hladan i da svakom samo odreze kratko(od sake do lakta:). Takvog bi ga vise cijenio i neprijatelj i prijatelj.

geriatrikus
(zvakac karamela)
2018-01-29 01:15 PM
Ocevi, sinovi i gospodstvo(diskutovalo se ovo i neku godinu ranije):

„Srdjan Djokovic should complain about Federer and Nadal to Roy Emerson, the Aussie who won 28 Grand Slam singles (12) and doubles (16) titles in the 1960s (he has the Career Grand Slam in both singles and doubles). Emmo would tell Sedjan: ”(Federer and Nadal) are the driving forces of this sport. Not only because they play so well, but because of the way they behave. The others lack this charisma. If Federer and Nadal are not there, it is difficult for the tournament organizer to fill the stands. Djokovic and Murray are good players. But they lack the aura of Federer and Nadal.„

Roy Emerson explained why he admires Roger Federer:

”Federer is a good guy. And of course I love to watch him. He's my favorite player. Partly because he knows how to behave on the court. He embodies the qualities of earlier generations. I met him in Gstaad after he first won Wimbledon and received his first cow here. I said to him: „I congratulate you for your Wimbledon victory. But even more, I congratulate you for what you did then. He was taken back in surprise, ”What have I done? „ I said, ”After the match you stayed down on the court with your opponent. You did not climb into the stands to celebrate with your parents, your girlfriend and your coach. You've proven that you give your opponent the respect he deserves. I liked that.„ The player who started the nonsense to get to the stands after victories was Pat Cash. Since then, every idiot has imitated it. If you have class, you do not do it. The winner should think in moments like this about his opponent. It's terrible to sit down alone on the court and have to watch the other player as he celebrates. It's not fun. Federer promised me he would never to emulate Cash. And he has kept his word... Federer is a blessing for our sport.”

Given that Djokovic is one of the three players who have full-time publicity and media relations managers, it's seems puzzling that Djokovic's father blabbers these things to the Serbian media about Federre and Nadal. It's likely Djokovic's publicity manager would be involved in any „lengthy interview” Djokovic's father gives to the news media (he would have told Djokovic's family to consult him first before giving any interviews). Hmmm, listening to Roy Emerson, maybe Srdjan realizes the big shadow that Federer and Nadal cast over the world of tennis, and his comments are part of an orchestrated publicity campaign to try to discredit Roger and Rafa.
geriatrikus
(zvakac karamela)
2018-01-29 01:33 PM
>>antologia
(svakog dana...)
28. januar 2018. u 19.49

Ma ni prosao kraj gospodina, a tek da se rodio kao gospodin. Dosta da mu oca vidim, kao da se omrsio kranjskim i kiselim kupusom, pa sisao malo sa Alpa da pogleda mec.<<

Већ рекох да је за одређену категорију немогуће видјети разлику између господина и оног што то није. У њиховом свијету господин
носи машњу, има шемшир и мирише на Питралон. Брез тога није господин.
Још ако ждере кисели купус...сељачина тешка! Господа једу само Бечку шницел, стејк, Соте...и оно што Јелена једе.
rizling
2018-01-29 02:16 PM


0
geriatrikus
geriatrikus
(zvakac karamela)
29. januar 2018. u 13.33

>>antologia
(svakog dana...)
28. januar 2018. u 19.49

Ma ni prosao kraj gospodina, a tek da se rodio kao gospodin. Dosta da mu oca vidim, kao da se omrsio kranjskim i kiselim kupusom, pa sisao malo sa Alpa da pogleda mec.<<

Већ рекох да је за одређену категорију немогуће видјети разлику између господина и оног што то није. У њиховом свијету господин
носи машњу, има шемшир и мирише на Питралон. Брез тога није господин.
Још ако ждере кисели купус...сељачина тешка! Господа једу само Бечку шницел, стејк, Соте...и оно што Јелена једе.

*******************************

Svaka cast na komentaru.
*******************************

На жалост млада Госпођица то не може да разуме .



frangipani
(><)
2018-01-29 05:13 PM
„After the match you stayed down on the court with your opponent. You did not climb into the stands to celebrate with your parents, your girlfriend and your coach. You've proven that you give your opponent the respect he deserves. I liked that.” The player who started the nonsense to get to the stands after victories was Pat Cash. Since then, every idiot has imitated it. If you have class, you do not do it. The winner should think in moments like this about his opponent. It's terrible to sit down alone on the court and have to watch the other player as he celebrates. It's not fun. Federer promised me he would never to emulate Cash. And he has kept his word... Federer is a blessing for our sport.„

itd.
========

Za mene je ovo nebulozna izjava. Alo? Lik naziva tenisere idiotima?? Zbog čega? Kakve to obaveze još ima pobednik prema pobedjenom nakon zavrsetka meca osim da pridje mrezi, pozdravi se uljudno sa njim i progovori par reci dok idu prema sudiji da se rukuju?? Da li treba da ode i sedne sa njim i nuna ga dok ne prime trofeje? Koristiti reč ”idiot„ u ovom slučaju je apsolutni - idiotizam.

Tenis je evoulirao tokom godina, mnoge stvari su se promenile. Kakve veze ima da li će pobednik u tom svom srećnom trenutku da ode na koji minut do boksa i zagrli svoje najblize, da sa njima podeli radost? Koji mozak u tome može da vidi nekakav idiotizam ili nepostovanje protivnika? Ja ne videh da se posle zdravljenja sa sudijom pobednik i onaj drugi nešto pajtaju i ostaju zajedno. O cemu ovaj trabunja?

Dalje, mislim da je uporedjivanje roditelja igrača nepotrebno. Srdjan izgleda dobro za muskarca svojih godina ali, svi znamo kakav je slučaj. Nervcik, 'ja sam napravio Novaka', guranje u politiku, pajtanje sa popovima, umislio da cela Srbija treba da mu digne spomenik jer je on Sv.Otac od Noleta.

Imam prijatelje u Svajcarskoj, kažu otprilike isto sto i Rizling za Federera. Mene izgled njegovog oca ne zanima. Majka je super doterana, njena stvar. Endijeva majka, znamo i nju kako se ponasa kada se pogubi od navijanja. Noletova majka, svojevremena nesrecna izjava koju su mediji preneli 'kralj je mrtav, živeo kralj!', bzv iz sve snage. Ali, kada te ponesu sreća i adrenalin neki put se totalno zaboravis, razumem i to.

Za to vreme, na zalost, svedoci smo nepromišljenih izjava koje zaista mnogo govore:

https://tinyurl.com/ybdqmmdc

Izgleda da je mali naucio da piše i dohvatio se tatinog Instagrama? Ovo je bilo totalno nepotrebno, van granica dobrog ukusa. Ali, svako ima svoje standarde, zar ne?

Na celom Federerovom Instagram nalogu on ima trenutno 188 slika, 4.5 miliona pratilaca i, NIJEDNU sliku dece, jednu sa zenom. Mirka ima privatan profil. Jelena ima skoro tri puta vise postova, gomilu slika dece sa ledja, ruka, noga, slike lošeg kvaliteta, cuveni panj, postovi koji su za prijatelje i porodicu, ne za javnost. Sve u svemu, Rodzerov IG profil vidim kao totalno profi, a tako i treba da bude. Koliko Mirku zanima IG i koliko joj je bitan u zivotu, vidimo iz broja naloga koje ona prati, samo 29 (Rodzer prati njih 28).

mirkafederer

104 posts
3,708 followers
29 following

jelenadjokovicndf

291 posts
325k followers
456 following

antologia
(svakog dana...)
2018-01-29 07:25 PM
Bolje bi bilo da si sam sebe citirao, to ti najbolje ide, geriatrikus. Nisko, nisko, kao i obično.
intrigue
2018-01-29 07:51 PM
Kad je jedared videla Federera u gro planu na TV , moja cera rekla „Pedofile” :)))
Xaxa !
Ne znam , nekako mi covek odvratan , u jednu ruku...a u drugu ruku mu se
divim .
Fakat je legenda .
Da li je on dingospo ?
Nemam pojma . Teško pitanje . Izgleda elegantno na terenu . Gospodski .
Ne bi o navikama , ponasanju , inteligenciji ...
Ili o nečemu drugom sto bi njega cinilo gospdoinom .

Politicka korketnost .
Naravno da smo svesni kako je Srdjan znao da ukanali Novaka svojim izjavama .
A znamo i da je Novak uvek bio politicki korektan .

E sad . Zavisi bre , šta se kome vise svidja .
Mene je nekad nervirao Srdjan zbog tog svog kenjanja (ne zbog mene već zbog Noleta) .
Ali me je nerviro i Nole , zbog te njegove obavezne politicke korektnosti .
Iskreno ...
Vise se ne ljutim na Srdjana ...Ko im ...e kevu svima skupa...To su bre govna , foleri , dvolicnjaci ...
A voleo bi da i Nole podrzi oca...pa da im se naebe matere .
Nek kosta šta kosta .
Voleo bi da se najedi pa da na terenu opet ...e kevu i publici i onima sa druge strane mreze .
Da publici ne „salje srce” već da im pokaze srednji prst . Jer , mrze ga govna , ocima ga ne mogu videti...sto on takvima ima da salje srce...
frangipani
(><)
2018-01-29 08:39 PM
Ma da, cuveni „srpski inat”, ko im yb kevu, mogu da mi se napooshe, jači smo od sudbine, rac, lac i ostali bakraci, djon rad. Time se pokazuje i dokazuje sve. Samo mu to fali. Umesto da je nasao PR ajkule on je pokupio od onog hipika „direktive” za srećniji zivot i svoj ugled.
intrigue
2018-01-29 09:41 PM
zašto inat , kome da se inati ? dusu da spasi bre . ne valja glumetati da si neko drugi...ne valja lagati , ni sebe ni druge...

covek napravio 200 miliona dolara...šta ga bre K boli za pedere i shupcine koje ga ocima ne mogu videti ?
šta mu sad mogu ?

šta treba da se smeje kao što se ti smejes komsinici ( na silu)dok pricas sa njom o vremenu ...
sve na silu i sve fejk . to su pravila zivljenja na zapadu .
intrigue
2018-01-29 09:45 PM
Boj se ovna -boj se govna ...Kad ćeš zivjet ?
frangipani
(><)
2018-01-29 10:14 PM
Možeš pricati šta hoćeš ali, Razmaz mu je uspesno isprao mozak. Baca srca na sve strane sveta pa opet na kraju ništa. Može da se moli i salje srca koliko voli ali, mrka kapa.

Zvezda_do_Tokija
2018-01-29 10:15 PM

frangipani
(><)
29. januar 2018. u 20.39

Ma da, cuveni „srpski inat”, ko im yb kevu, mogu da mi se napooshe, jači smo od sudbine, rac, lac i ostali bakraci, djon rad. Time se pokazuje i dokazuje sve. Samo mu to fali. Umesto da je nasao PR ajkule on je pokupio od onog hipika „direktive” za srećniji zivot i svoj ugled.

---

sve potpisujem...Dzaba ti pricas, ono sto ti i ja ovde pricamo (i još par izuzetaka), vecini ljudi nije razumljivo... Oni žive u svom 'balonu', u svojoj 'paradigmi' kako vide svet i lik i delo Novaka Djokovica, i ne mogu nesretnici da iskorace iz toga... Ovo sto ti pišes je za njih portugalski...ha ha ha

Dzaba trosis vreme...ha ha ha

Ja sam navijac Novakaov, gotivim ga ko tenisera, jedan je od najvecih legendi belog sporta, ali da je u isto vreme ko Manager budaletina i supak - jeste vala pa sad mogu da pocrkaju svi ovde od muke... Udrite minuse...ha ha ha
frangipani
(><)
2018-01-29 10:55 PM
Kako sad navijac opet, zar ne rece da više ne navijas?

===
Boj se ovna itd

====÷÷

Nije stvar u strahovanju već how to juggle your life and present yourself u situaciji kad vise nisi tamo neki anonimus.

Btw, worrying is our imagination's way of creating things we don't want…
frangipani
(><)
2018-01-29 11:05 PM
I šta bi falilo jednom Čavicu da se manuo mucene majice pa da je gledao svoj sport i batalio politiku? Mogao je još da postigne i zaradi pa od toga i da stogod pomogne svojoj zemlji. Samo da je otisao u dom za napustenu decu, pitao šta im treba, organizovao, isporucio, napravio kakvu akciju za prikupljanje knjiga, odece, igracaka... A ovako, gde mu odose onolike godine treninga i napora?
antologia
(svakog dana...)
2018-01-30 06:44 AM
Cavicu ništa ne fali ni danas, živi u Kaliforniji, masa svjetskih i evropskih medalja i rekorda, obrazovanje na Berkliju, pa i ta iz Ajdenhovena sporna medalja je vracena(ono zbog Kosova)
On se nosio sa bolovima u ledjima i operacijama, to je usporilo i skratilo njegovu karijeru, inače, za plivace Cavke ili Mike je to što je uvijek bio. Zvijezda i legenda. Ocito ga nema po tviterima pa ti ne možeš sve da pratis.
geriatrikus
(zvakac karamela)
2018-01-30 06:52 AM
Cavic kada se pogleda u ogledalo sigurno na pljuje na svoj lik. Ljudi u zivotu ponekada snose posljedice zbog cvrstine karaktera, ali ako izgubis karakter izgubio si sebe. Cavic sebe i ljude koji ga cijene nije izdao, a to je nekima vaznije od par dolara, ili neke medalje
magnifiko
(razbribriga)
2018-01-30 08:39 AM
Instagram i slike djece samo sa ledja, zamagljenog lika je totalna katastrofa i njihova zloupotreba.
Namjerno se potencira ta tajnovitost, ali se ne može odoliti da se stave njihove slike u javnost, instagram, novine, fejsbuk, bilo gdje.
Totalno bolesno, cijeli taj parazitski i sponzorski zivot.
Mirki naklon do poda, žena najboljeg tenisera svih vremena, zaboli je patka za pratiocima po instagramima. Pretpostavljam umjesto sto gubi vrijeme citajuci besmislene komentara, brine se o djeci i Rodzeru, kako i treba jedna žena. Ocigledno je da je Rodzerov uspjeh i njen uspjeh i da nema potrebu da se dokazuje na neki drugi način, jer ona se dokazala upravo onako kako treba.
Sa druge strane i sama je bila sportiskinja, tako da ćemo mi vidjeti još Federera u buducnosti.
Problem familije Djokovic, posebno brace, je da su navikli da im sve Nole obezbjedi, Srdjanu opet svaka cast sto je uspio da nekako obezbjedi uslove za svoga sina da napravi ovakvu karijeru.
Šta se poslije desilo su vise krivi neki drugi, u nasem burazerskom shvatanju države i politike, ti meni, ja tebi, gdje su svi lesinarski navalili da se ogrebu o Noletovu slavu.
U jednoj takvoj nezdravoj postavci, desilo se pucanje po savovima. Jedini ispravan put bi bio iskljucivi ostanak u okvirima sporta i stroge privatnosti.
frangipani
(><)
2018-01-30 04:59 PM
Namjerno se potencira ta tajnovitost

===

Slazem se. A vidis, to ti je nova moda vezana za socijalne stranice. Tim pre pomislim na ovaj nas SC kako ima lepote u tome što se retko menja :).

Mirkino ponasanje na internetu smo apsolvirali. Jelena je isto imala veze sa sportom, isla je u tu sportsku gimnaziju ali, na nju su drustvene mreze uticale drugacije tako da je ocito slaba, sujetna i tvrdoglava da ista tu promeni.

Kapu treba skinuti gospodji Djokovic br.1 jer, kao majka troje dece i supruga onakvog muskarca, sigurno da se natrpela svega i svačega. Nadam se da vodi udoban zivot.

Što se Cavica tiče, vrlo sam iznenadjena da živi u Kaliforniji. Znam da je dobio stan na Bezaniji, sav taj patriotizam i na kraju ipak živi u Americi? Mogao je da saceka sa svojim politickim aspiracijama po zavrsetku karijere. Da se recimo aktivira u politici jer ocito ima fino obrazovanje, znanje jezika, poznanstva. Pa da krene tim putem, učini nešto konkretno za Srbiju. Najlakse je obuci majicu i prkositi (a kome?), sad sam frajer i patriota? Uradi nešto brajko na duže staze, ulozi vreme, znanje, veze, novac. Da ne gresim dusu ako se on zaista bavi necim za dobrobit Srbije, posto nisam upoznata sa njegovim aktivnostima. Sad pogledah njegov IG. Vidim ima dete, žene nigde. I šta ostade od one majice, ništa.
poLUTKA
(pa lutka brate)
2018-01-30 09:35 PM
Frangi,
Cavic je dobio stan na koriscenje, ne u vlasnistvo. Dakle, ništa. U Srbiji je pokusavao sto šta, imao je viziju o plivackoj akademiji i, kako to kod nas biva kad želiš posteno, ugradjivali se drugi, otezali sa dozvolama, bili hitri u zabranama i sve to do te mere da se coveku zgadilo i vratio se u svoj Anahajm. Može da bira cime će da se bavi, kao trener ako želi uvek. Eto.
frangipani
(><)
2018-01-30 10:50 PM
Znaci tako. Vidim sad je Milo Kovik. I covek se pita zašto prvo nije uradio homework nego je živeo u bajci.
magnifiko
(razbribriga)
2018-01-31 08:20 AM
Krimogena i korumpirana vlast u Srbiji je otjerala i Vladu Divca, koji je rođen i odrastao u Srbiji.
Vratio se iz Amerike, htio da ulozi lovu i na kraju jedva ziv ostao, spakovao kofere i za Kaliforniju.
Što se tiče Cavica, on je zaista legenda i lično je na gubitku kada se odlucio da nastupa za Srbiju umjesto za Ameriku, na kraju nije dobio ništa. Što se mene tiče mislim da je zasluzio ako ništa da ima ulicu u Beogradu, to je bio nezapamcen cin patriotizma.
Ozie
2018-01-31 04:07 PM
frangi, kojom bre politikom da se bavi u Srbiji?!

Ako mislis o politici na republickom nivou, šta može
tu da pomogne, ako su politicari u Srbiji samo izvodjaci
radova za Brisel i Vasington. Nema tu politike, niti tu
treba pameti. Marijan Risticevic, Martinovic, i onaj Babic
vazduhoplohov, npr, su sve samo nisu pamet.

Ako mislis da se bavi politikom na lokalu (kao Sapic),
tu ili da pojede g i da se pridruzi partiji na vlasti, sa
kojom se najverovatnije i ne slaze, ili da puca na neki
polozaj iz tabora opozicije, pa da pristane da ga Kurir,
Informer, Blic i ostalo smece provlace kroz blato kao Djilasa,
Jankovica, pokojnog Olivera..
Nasli bi mu da je cinio vrsnjacko nasilje u osnovnoj skoli,
da je gadjao profesora avioncicima od papira. Svasta bi mu
napakovali.

Danas je Srbija prcija Vucia, njegovog bate i njegovog kartela,
Srbija iz koje narod bezi (40.000 godisnje), pa se postavlja
pitanje tog patriotizma dok je god stanje takvo.
Sa patriotizmom ti je „koliko para toliko muzike”.

Cavic je između pristojnog zivota i neokaljanog imena sa jedne
strane i valjanja u blatu sa druge, izabrao ono prvo.

frangipaniBelow viewing treshold. Show

frangipani
(><)
2018-01-31 04:54 PM
frangi, kojom bre politikom da se bavi u Srbiji?!

===========

Nisam ni mislila na Srbiju već na Ameriku! Takođe smatram da bi vise učinio za Srbiju da se nije za nju takmicio, već da je gledao da svojoj zemlji do koje mu je stalo pomogne na drugi način. Šta ima od toga sto je probao da bude kul? Ništa. Samo razocarenje. Nema nikog od Srba da je tolikog kapaciteta pa da lobira za Srbiju na jakim mestima kao sto ima kroata, shipaca i ostallih.
frangipani
(><)
2018-01-31 05:00 PM
„Ubedili su nas da je luksuz izaći bar jednom mesečno s porodicom na ručak.
Ubedili su nas da je normalno trpeti, nemati, zajmiti, biti hronično željan svega.
Ubedili su nas da je luksuz otići s porodicom na letovanje, i to na rate.
Ubedili su nas da je razbacivanje imati više od dva para cipela, a da je normalno birati kome će se u porodici koje jeseni kupiti nove.
Postali smo nacija gojazna od hleba, jer za meso para nema. Postali smo zemlja isfrustriranih roditelja jer deci ne možemo da priuštimo stoti deo normalnih stvari koje bismo želeli. Postali smo zemlja posvađanih supružnika, jer smo stalno pod stresom, stalno nervozni, hronično nesrećni. Postali smo gubitnici, a nije nam jasno zašto.
Pošteno smo završili škole, pošteno radimo svoj posao, ali ova država nije zadovoljna - cedi nas dok ne pocrkamo i ubeđuje da tako mora. Da tako treba. Da je to savršeno normalno. Sahranili bi nas najradije, ali ne mogu dok plaćamo poreze i doprinose. Umesto da urlamo ”Hoćemo bolje!„, mi šapućemo da može i gore. Nema težnje ka srećnijem životu, već straha od veće nesreće. Sramno nazivaju minimalcem najnižu platu u ovom delu sveta, sa kojom se minimalni troškovi ne mogu pokriti. Dvoje roditelja na minimalcu, sa dvoje dece u kući, za kupovinu zimske jakne se spremaju onako kako je normalno spremati se za kupovinu novog auta. Naši su radnici najobespravljeniji u Evropi. Nemaju para da se leče, da poprave zube, da zakrpe cipele. Štede na ogrevu, krpe jednu rupu dok se druga otvara, duguju za struju, za vodu, dolaze im izvršitelji, strahuju da će ostati i bez to malo sirotinje koju su stekli. A onda poboljevaju, pa i bolesni rade, jer je luksuz otići na bolovanje. Za to vreme se cena rada podiže za tri-četiri dinara. Ubedili su nas da je i to normalno i da tako treba. Ponizili su nam roditelje u starosti, naterali ih da kopaju po kontejnerima, umesto da nakon 40 godina rada biraju banje u kojima će malo ojačati, smanjiti bolove, poboljšati zdravlje. Umesto da se igraju sa unučićima, gledaju ih preko Skajpa, jer je iz ove zemlje pobegao svako ko je mogao. Deca nam odrastaju u uverenju da je normalno ovako živeti, jer za drugačije ne znaju. Za razliku od porodica u normalnim zemljama, kod nas ne možete da isplanirate da sa decom za praznike negde otputujete, da vam deca upoznaju i drugačije kulture, obiđu znamenitosti iz udžbenika.
Jer u poslednjih 20 godina više su političari oterali ovaj narod iz države,nego Turci za 5 vekova.”

Siniša Kovačević

A ZIVOT JE SAMO JEDAN!
Zvezda_do_Tokija
2018-01-31 06:14 PM
Frandzi, šta ja napisah prošle nedelje?! :)

taheebo
2018-02-03 02:30 AM
Ja ne znam šta reci, kad svratim procitam komentare i ako nešto ne razumem i najveca mi misterija onda je to frangipani.

Deluje kao da tri razlicite osobe pišu , ne zna se koja je bezveznija , na svoj način iako jedna od verzija i nije losa procita covek i korektne neke stvari .

Pre svega , ono sto je najgore je to primitivno kritikovanje Jelene (dj) i stalno jedno isto „ona je glupa , ovakva je onakva je, eno vidi Mirke svaka cast , Jelena samo nešto glupira se na instagramu a nema ovih drugih”... itd itd

Pa koji vam je vrag zaista?? Jelena može da radi šta hoće , Mirka šta hoće.. Eto, Jelena koristi IG i to je sad propast i bruka ?! Pa pobogu.. Mirka je jedno 10god starija od Jelene. . Mirka ima svoje razloge zašto ne koristi IG a Jelena ima svoje zašto koristi.

Jednostavno stvari nisu iste ..Jelena i novakova fondacija su nešto novo , ona i novak su iz jedne propale zemlje dok mirka i rogja su iz dijametralno razlicite zemlje. Ovi nasi ta fondacija skuplja novac i ulaze u skolama po selima sirom Srbije , mislim i Kosova, razvijaju drugaciju saradnju koja do sada nije postojala kod nas , lobiraju možda i sigurno razvice tu fondaciju daleko bolje i vise osim ako ih truli koruptirani sistem ne ugusi . Dok, Mirka nema tih problema , kad njihova fondacija daje nešto to je za tamo africke zemlje gde nema vode i sl . pa tako lepo doniraju, naprave lepe fotografije i tako sve to lepo ulazi u federerovu biografiju i svi srećni.

Jelena ako dobro sam dobrro primetila koristi instagram za komunikaciju za interakciju sa raznim likovima sa TED-a ,fondacijama , promovira te skupove ,tematike koje se obradjuju, magazin i šta god ..

Neverovatno je kako ljudi imaju neku strahopostovanje prema arogantnim uspesnim likovima a prema ovim koji su „na zemlji” onda ne , hajmo bacat kamenje ,sto jače ,udri samo . Sa drugim rečima, sve ove godine, da je Jelena misteriozna , nema je nigde da komunicira, videli bi je samo ponekad sa paparazzi fotkama , kako silazi iz privatnog jet-a sa sesirom ili ulazi u rolex,patek radnju ili na nekoj royal veceri u monaku i to je to , onda bi svi buljili sa knedlom u grlu i wow . Ali, ova žena promovira organic voce povrce, sokove od blitve ,zdrav zivot , prirodu ,ekologiju ,ljudi koji su isto militanti na ovim poljima i onda je laka meta za pljuvanje .

Isto, te kuknjave kako ne daju da se deca vide , ... Ja slazem se da je to iritantno ali da uzmem i kuknjavim na forumu sa prijateljima kako eto nisu oni normalni, e to mi nije jasno . Pa ko zna iz kojih razloga su to odlucili ... Možda tako su savetovani , možda zbog kidnapiranja i koristenje slike u razlicite svrhe .. zar je bitno ? Eto Mirka nosi decu na tenis pa videli smo ih Možda će i Nole nositi ih kad porastu ali evo Marijevu decu niko nikad nije video i šta sad? znaci, svako ima neki svoj razlog , zelju , izbor i to je to . big deal stvarno.

taheebo
2018-02-03 02:57 AM
Druga stvar je sa tim nebulozama sa Pepe imazom i kako je Novaku pepe popio mozak pa jelena mu popila i šta sve ne??? Ovo samo pokazuje kako medijska hajka koja je oko Novaka , utice na mišljenje čak i onih koji bi po pravilu trebali biti neutralni i koji bi se klonili „stado ponasanja” (kad ovce beknu sve u jedan glas)

Novak je probao razne tehnike u vezi tela, misli te body-mind vezbe, isprobao je mnogo toga , sportistima je to potrebno i Pepe je u njegovom timu zbog Marka a nije ni stalni clan ni redovni clan tima nit seta sa njim , pepe je u marbelji i samo dok je novak isao na turnirima sa markom dosao je i Pepe . Tako da, toliko buke oko ničega jednostavno zato što po svim web sajtovima melje se ta jedna ista prica pa preuvelicava pa udarni neki naslovi , ispade da eto mnogima kretenski mediji dirigiraju šta da misle i kako da misle .

Federer i Nadal su poprilično sumnjivi u vezi njihovih nekih tehnika... kao to da je Nadal bio na listi doktor Fuentes pacijenata , kontroverzna lista , razne laboratorije povezane , velik skandal .. da bi na kraju kad je sudski proces trebao početi svi su dokumenti izgoreli u pozaru (?!) :))) i tada i sada, pogotove ne u Spaniji ,nisu ljudi nikada stavljali nadala na lomaci pa tražili da se on to promeni ili objasni ili okrenuli ledja itd .. dok ovi nasi, pa deru ga zivog jer misle da mu Pepe jede mozak ???

i spanci uvek veliku lojalnost su pokazali prema Nadalu , dali mu i benefit of the doubt , pa tako nikada nadal nije blacen okaljan i sa žigovima dok mi kao da jedva cekamo da ga razderemo jer mu žena ima instagram i pepe pere mozak ???

Isti slučaj i sa Federerom .. njegovi roditelji su oboje radili u Ciba hemijsko farmaceutskoj firmi i iako njegov otac kad komentarise kaže da su oni bili obični zaposlenici ,u administraciji maltene sekretarka i blagajnik , prica je komplikovanija , bili su i živeli čak u australiji kad ih je firma tamo poslala . E sad, postoje sumnje da je ipak Federer godinama koristi nekakve vrhunske molekule , koje cuvaju mu staminu i energiju i formu , ali nikad nikad sviceri ne pokazuju nekakvu radoznalost ili sumnju da eto taj njihov heroj koristi a i da koristi samo bi odmahnuli glavom i terali dalje. Pa kad je bio onaj slučaj sa divnom kulturnom Mirkom, koja je dobacivala i zvizdala protivniku Federeru u toku meca , na sam servis(!!!) tako što je sam Vavrinka odbrusio njoj a onda i rekao malo vise (da je ovo konstantno i niko ništa ne preduzima) , šta misli Frangipani, drali su je sviceri po forumima na tv platou itn ??? NE .. svi se pravili ludi pa „ma ona to sportski tako” „pa šta on nije rekao prije” i opet niko nije ni bljuvao po njima ma ništa . Da je to bila Jelena, onda bi se nebo i zemlja spojili jer mudrovalo bi se i o genetici srpskoj i glupoj pameti i „samo smo mi ovakvi kreteni” „seljancuro jedna” itn.

dakle zakljucak, ovo je ipak taj srpski sindrom, da se jednu g$$$a , pa eto zašto Cavic nije isao po skolama da deli dzakove krompira i nalozi pec da bi se decica grejala... pa imao stan kako je mogao da ode ???? i sve u krug . sedis kod kuce, nikad ništa ne preduzimas nit znaš kako je šta je situacija na terenu i u realnosti ali važno može se mudrovati do mile volje . tastatura trpi sve :))
rizlingBelow viewing treshold. Show

rizling
2018-02-03 03:47 AM

-1
rizling
29. januar 2018. u 05.52

Treba odati priznanje pobedniku, ako je bilo posteno. Sto je i bilo.

Sada ako volimo ili ne njegov lik, to je lično. Ne možemo ga optuzivati , za ovo i ono, jer ni jedan teniser nije perfektan. A naročito ovi naj veci.

Kariera tanisera evo kako vidimo traje do njihove 30 godine. Rafa, Nole, Murray, Del Potro Rodik i drugi. Prestaju iz razno raznih razloga, povreda, naj cesce. Mnogi ne mogu da se nose sa slavom i bogastvom koje su stekli.

Federer je Fenomen sto u 36 godini se još drz
poLUTKA
(pa lutka brate)
2018-02-03 07:07 PM
Svaka cast Taheebo!!! Ajd da nisam ja jedina (ili u malom broju) koja ovde pisa uz vetar. Sve sam to pomenula, i da niko nije video Marejevu decu, i da se Marejeve žena izlanula kao najgori rasista, i da je primitivna Mirka dobacivala ne zatvarajuci usta dok zvace zvaku, ali ne vredi, oni su svi klasa, na njih valjda treba da se ugledamo.

Ovde su zaboravili da je Nole dobijao pretnje od Siptara, kleli se da će ga ubiti, ko zna kakve pretnje je dobio na racun dece? I sad je veliki problem što ne pokazuju decja lica. Pa koga briga kako deca izgledaju?! Kome je to zanimljivo? Pa mislim bre stvarno, malogradjanstina na KUB. Gledajte svoja posla, navijajte za našeg coveka, jednu divnu osobu, i uzivajte u njegovim uspesima. Pruzite podrsku kad mu je najteze i ne trazite da se pravda VAMA.

Nemam pojma ni kako IG funkcionise, ne koristim, ali me je Frangi naterala da pogledam Jelenin profil. Pa ništa, elokventna mlada žena, ume da se izrazi, dovoljno mi je bilo da vidim nekoliko poslednjih objava. Nije neobrazovana, ima svoj put i stil, ima i svoju bazu obozavalaca. Nema veze sto je žena uspesnog sportiste i sto „ništa ne bi uspela da nije njega”. Iskoristila je sto JESTE Novakova žena da radi ono sto joj je volja. Njen zivot, njena stvar.
taheebo
2018-02-04 03:21 AM
Hvala Polutka !

Upravo to što si napisala to bas se i meni mota po glavi :))

U vezi Jelene, epa kad Novak je tamo 2005 2006 pocinjao karijeru na ATPu ona je studirala u Milanu a zatim isla na master u Monte carlu gde je istovremeno radila za jednu petro libijasku firmu . Nije ona neka sponzorusa, bila je sa Novakom kad još nije se znalo dali će u top20 ikada da udje , ako ćemo tako .

Kad je on poceo biti zvezda tenisa i top 3 , poceli su i milioni i uspesi , on je zgrnuo puno $$ , onda uzeli su se i normalno da će voditi fondaciju i razmišljace šta i kako mogu da učine i sa svojim parama ali i pare koje mogu da skupe po tamo raznim charity balovima i sl.

Sa druge strane , meni je to tako malodusno i maliciozno i primitivno da komentarisem zlobno Jelenin izbor da na svom instagramu, ako stavi sliku od tamo nekih planina u argentini ili fotka od nekog cveca , drveta , a Nole izgubio recimo mec i turnir...„jao vidi ti nje, ona slka drvo , umesto da je uz Noleta...kuku nole jadan, ne možeš ni loptu udarati ali ova ti slika cvece i kamenje” i tako ukrug ! ?? Stalno nešto ne valja čim Nole izgubi mec ,turnir „jadan novak , pepe mu pojeo mozak a jelena ga samo do kosti glodje ” :)))

U vezi Noleta i njegovog vegan life i sl . PA Novak, je imao toliko propratnih problema sa zdravljem da svi znamo kako nikada ne bi imao ovu karijeru koju ima da nije sredio taj problem sa alergijom,sinusima ,disanje .. Isao je na vise operacija za sinusi zatim Cetojevic i ta ishrana bez glutena mu je pomogla da par godina bude u ekstra formi,odlično zdravlje , a on te kile je još tada izgubio to je uvek tako , čak mrsavi ljudi krenu na bez=glutensku ishranu izgube kg tako i sa Noletom . Ali, imao je uspeha pa je sve to bilo u redu . A čim nema uspeha ajmo paljbu ,kako eto , ne jede on pljeskavice i raznjice , Jelena ga tera da pije kinoa smoothies i on naivan i dobar pa slusa i za...e se eto :)))

Kad su ono nadal i rodja gubili meceve niko nije osuo paljbu kako eto , ne jedu to što treba , ko zna šta im žene daju da grickaju .. itd . A znamo da svi ovi profesionalni sportisti idu na razne rezime ishane , eksperimentiraju , svako trazi nešto novo , nije dzaba to što je i Federer kost i koza i Nadal je izgubio nenormalno kg, marej je isto rekao da je probao bezglutensku ali nije mogao da ostane .. tako da , samo ovi nasi ljudi kao frangi i sl ovde i na drugim forumima, bacaju kletve Jeleni , pa Pepeu pa kad zavrse sa njima onda prema Marku pa srdjanu i tako do petog kolena nekad :)))

Onda ta bezobrazna mudrovanja da je Nole krelac sto je otpustio Bekera,Vajdu ,Miljana i sl. pa kako je mogao pa „uzmi bekera nazad” , pa gluposti neke !!!

Pa pobogu, on je imao Vajdu i svojevremeno su za stalno ostali taj iz ausstrije i miljan i još po neko, kad je doveo Bekera to su ismejavali ovi nasi , sve „strucnjaci” ..ma kakv Beker on nikada nije trenirao nikog, pa taj je stalno pijan, pa on je kockar ... pa šta će njemu beker bolje da je uzeo ovog -------- i onog ------- i tako , svako zna bolje ! klasika ! :)))

Kad su uspesi krenuli , prošle godine , a Novak iz ko zna kojih razloga je već morao da promeni ekipu ... vajda znamo svi da je odavno hteo da se posveti karijeri svoje cerke koja igra na WTA, Miljan ili taj drugi zboravih isto= ima dvoje troje dece .. sa Bekerom ne znamo šta je bilo ali možda i on vise nije bio u formi da putuje po turnirima sa Noeltom... tako da , oni su SVI zajedno odlucili da on promeni ekipu i uzme nove koji će moći sa njim putovati po turnirima i sl.

ali ne, kad čitaš ovde komentare... onda ispada da je Nole neki kreten, nema pojma o ničemu , ne zna šta radi , i nasi eksperti znaju bolje koga on to treba da cuva u ekipi i šta da radi sa zivotom i karijerom ? :))


taheebo
2018-02-04 03:56 AM
ah da i još drugo nešto ... u ovim karijerama je kao u high risk businessu .. Ti nikada ne možeš da ulozis i znaš sigurno koliki % ćeš dobiti nazad ili da li ćeš uopste dobiti % u profitu ili ne .

Recimo, Rogja je godinama igrao a da i nije imao stalnog trenera i ekipu..zatim Marej i on je menjao čak napravio najvezi rizik i uzeo ženu iz WTA za coach-a .. šta Rodja da kaže , onih godina kad je menjao trenere i nije imao uspehe ? bio je glup tup ? žena ga zeznula , tata stric? ne . Vreme provedeno sa tim coach-es koje nije urodilo plodom, je dalo plod kasnije, jer je sve povezano na neki način a i razni faktori uticu da nešto upali ili ne . Nema tu sigurne karte sve je relativno jer vise tih poklopaca trebaju da se naslazu i bude bas „momenat” i da su sve karte u tvojoj ruci .

Ako je meni nešto zao i mislim da ne mogu da prebolim.. je to što je Novak dosao u bas najzeznutije vreme u tenisu . Sa jedne strane , bas dobro ali sa druge strane zaista nije imao sreće. Jer opet, ovo su zaista druga neka vremena u tenisu pre svega zbog puno puno $$$$ u njemu . Hoću reci ovo: Novak je skinuo tron Rodji i Nadalu ali buduci da ova dva su zbilja retki nevidjeni talenti tenisa, tih par godina dok su samo oni harali po turnirima , to je stvorilo jedan ogroman biznis iza kulisa, u vezi velikih sponzora ,multimilionskih dogovora, direktora turnira, raznih politika u federaciji tenisa i šta još ne..

Ovaj uspeh tog treceg tenisera je poremetilo racune mnogo njih i ne lupam te fore da „mrze oni nas, nas iz srbije” , jer ne radi se od srbiji on je mogao da bude i iz romanije ili azerjbedjana slično bi bilo . Pada mi mrak na oci da je eto Novak imao za sponzora čak Tacchinija (bezvezna firma ,propalitis) par godina dok je bio u top 3 pa i top1? ali Nike je prosuo desetine miliona na Rodju i Feda i nije mogao slično da ponudi ni Noletu ni Mareju .. Adidas slična prica.. pa i Novak i Marej su uzimali za sponzore ovako neke bezvze marke .

Sa tim da, ukoliko je bio u krilu Nike-a ko je ogroman sponzor $$$ i slično , mislim na rolex i te stvari .. onda bi on bio njihov exluzivitet a prema ovim markama tresu se gache (malo lupam) raznim Grand Slam ,novinarima i tako to likovima i ne bi imalo toliko zezancija sa cirkus zrebom koji Nole stalno ima , pa igranje po suncu pa oni cirkusi sa roland garrosom ako se secate kad su prekidali mec kad je kisa padala ali u trenutku kad Nadalu nije islo u korist ... itako dalje i tako dalje . Razlika je u tome da Marej predstavlja jednu zemlju kao GB pa mu se uglavnom klanjaju a kad si iz neke tamo rusevine epa eto, platis deblji racun .

Ovo posebno kažem jer pratim kako se svi ponasaju u vezi Kyrgiosa . Ovaj lik, je od starta tako neki „los” decko, i planulo je kad je ono Vavrinki rekao u vezi done vekic.. znaci seljacina na kvadrat, prostak, ponasa se kao kreten u toku meca, gadja sudiju ma cirkusi nevidjeni ..

i tada, još od prvih tih „outbursta” , pratim franucze i svicere i amerikance kako komentiraju Kyrgiosa.. govorim o ovim konsultantima i sportskim novinarima koji komentarisu mec. isprva uvek kažu „ah malo je tezak lik, pa on je bad boy” .. pa onda se malo kao smeju ali i „mora kyrgios da se dovede u red da shvati da nije lepo to i to” pa onda „bas pricao sam sa pat rafterom , clarksonom (neki direktor turnira iz austr) i slično” i rekli su da će pomoći kirgiosu , pa vidite on je samo tako malo zesci ali ne zaboravimo TAKVI trebaju ovom sportu !!!!

e sad, kad je Nole imao par puta neke nekulturne reakcije koje opet nisu ni blizu ovoga sa Kyrgiosom (kao kad je pcovao bugarsku publiku u madridu koji su ga provocirali i galamili ) pa to je bio smak tenisa ! komentari ovih konsultanta su bili „hey young man, this is not some village battlefield” „straight your act man or you'll get sanctioned” „ne mogu da razumem ovog Novaka, pa kakvo je ovo ponasanje, pa šta ATP kaže o ovome , ja prvi put vidim ovakvo nešto” i tako padali su u nesvest i stalno „treba on da se ugleda na rodju” „novak pogledaj nadala da li on radi tako...” „ovaj covek nije gospodin u tenisu ne znam da li nam trebaju ovakvi igrači ” ?? i tako , jeli su g$$$na kao ludi , delli pamet , pravili od ničega slona , ponizavali ... stvarali jednostavno tu negativni sliku ! pa kad bilo koji gledaoc vidi novaka, iako ništa ne zna, odmah misli kako je ovo „neki tezi lik , prostak ” „nije gospodin kao ovi drugi” ..ali kad vidi kyrgiosa onda to nije tezi lik i prostak nego „wow , vidi ti njega taletntovan a tako provokativan, ma da, tenis je boring these days, konacno da neko unese passion and fight” „he's like mcenroe” !!!! i tako . za Novaka eto nisu tako komentarisali ni ublaznjavali nego dovoljno je da pogleda prema publici onako ostro i odmah idu paljbe .

E ovo je privilegija ovih većih bitnijih zemlja u tenisu, jer to je taj networking , federacija .. guy forget, courier, wilander kad vide kyrgiosa na terenu za njih to je austrlalac i onda okrene broj i alo alo „hey hewitt , i see this bad boy kyrgios , how's he tell me something about him” i onda pricaju ,razmenjuju mišljenja , dogovaraju se i bla bla .. to je taj tenis family

Ali ako si iz srbije ili bangladesa ili azerjbedjana ..onda to je drugo . ZA njih je to uvek neki lik tako eto talentovan i sve ali nema iste implikacije, ni veze ni osecaja ... i briga ih ..

Pa tako ako mi je nešto zao je to da Novak nije mogao da skupi i uziva u glory , njegovih uspeha ... stalno je trzanje , stalno mu vadili afere , drali ga po tabloid novinama i eto to je to

utjerivacBelow viewing treshold. Show

utjerivac
(☠)
2018-02-04 06:08 AM
Danas je vrijeme tako dragocijeno da odgovarati nebulozama u stilu
:„...Jelena ako dobro sam dobrro primetila KORISTI INSTAGRAM za komunikaciju za interakciju sa raznim likovima sa TED-a ,fondacijama , promovira te skupove ,tematike koje se obradjuju, magazin i šta god...” - tobe jarabi , starfallah. Pod hitno na salijevanje strave.
„...Nije neobrazovana, ima svoj put i stil, ima i svoju bazu obozavalaca. Nema veze sto je žena uspesnog sportiste i sto ”ništa ne bi uspela da nije njega„. Njen zivot, njena stvar...” - sa ovim bi se i nekako mogao složiti ali „ baza obožavalaca”!!! Alooo
Alooo
Moraš malo i meziti, a ne ovako na prazan stomak... pa sve ti se prima

Sad će meni polutka I antologija po dva plusa da odvale
taheebo
2018-02-04 08:58 AM
Šta je tebi utjerivacu , jel ti to imaš neki problem , reci, opusti se , ma slobodno

Ako sam pogresila i mislis da Jelena ne koristi instagram za tako siru komunikaciju , onda ispricaj , objasni .
Da koristi onako parazitski , stalno bi stavljala slike kako je ona u kontaktu sa nekim vaznim ljudima, celebrities, private jet i tako te stvari .. zatim ako želi da se nametne kao neka humanitarna pozrtvovana, stalno bi stavljala slike fondacije i kako su pomogli lecenju nekog deteta.. itd .

meni je to bilo jako naporno kad frangipani , koja prosto živi za te social networks i stalno vreba i prati , ko ima ko nema snapchat,fb ,ig .. i vadi zakljucke , stalno potencira kako je Jelena neka dokona budala pa prosta, nije dama i gospodza kao ove druge pa stavlja glupe slike ..

Jer, da ništa ne objavljuje i nema je nigde onda bi bilo to „epa ubola ona 100mil , od shoppinga ne stigne glavu da digne , nema je nigde , ko da je u parizu odrasla a ne u srbiji... pa evo, da objavi nešto kako se brine za decu po skolama gde nemaju ni grejanje ni vodu, bar nešto da uradi korisno”

i kako i da okrenes , eto , nikad nije dobro i dezurni pljuvaci su tu stalno :))
antologia
(svakog dana...)
2018-02-04 10:22 AM
I jesam, kao iz topa, ali ne zbog mišljenja nego izrazavanja od koga mi se uvijek povracalo, a tek danas da ga čitam i da vidim da neko ko već bar 20 godina živi nad rugom prostoru i meridijanu, kulturi...umjesto da je nešto svoje ustolicio, sabrao i oplemenio vlastiti identitet,
on i dalje njeguje i piše:
tobe jarabi , starfallah. Pod hitno na salijevanje strave.
I to je to,rado ćeš se hvaliti brojem kola ili gdje si bio, ali da navijas za Srbina i da to dozivljas kao svoje i pristrasno...ni govora.
Za komplimente Novaku i kada ste, ko bajagi, navijali i pratili njegove pobjede, niste uspjeli sastaviti ni 1 prosto-proširenu recenicu. Ni ti, ni vecina drugih. Samo su otvarani sukobi sa Lakijem, napadao se Srdjan, porez, folira/ne folira... u tome ste aktivni, nikada ni riječ hvale ili podrske Noletu. zato, pokri se po glavi);

ps. I ja imam jedan nik i mogu dati samo jedan (-):
frangipaniBelow viewing treshold. Show

frangipani
(><)
2018-02-04 05:12 PM
tako da , samo ovi nasi ljudi kao frangi i sl ovde i na drugim forumima, bacaju kletve Jeleni , pa Pepeu pa kad zavrse sa njima onda prema Marku pa srdjanu i tako do petog kolena nekad :)))

===================

Ovo (i još toga) sto si napisao iznad nema veze sa mozgom. Kakve ja to kletve (!??!) bacam Jeleni (i ostalima), alo bre??! Mani me tih seljackih i babskih fora. Ako nešto ne razumes, makar pazi kako ćeš da interpretiras svoje mišljenje.

Usput receno taheebo,
ja tebe prvi put u zivotu vidim na jednom topiku na ovoj diskusiji.

poLUTKA
(pa lutka brate)
2018-02-07 02:58 AM
Utjerivac, pomenuh negde da pratim nekoliko teniskih foruma. Mrzi me da se registrujem ali čitam komentare. Malo malo pa neko (neka) izjavi kako „obozava Jelenu”, prati nju, kako je slatka... Nisam se zadržavala na njenom IG niti pokusavala da analiziram promet ali mi je ocigledno da postoji broj pratilaca, njenih fanova. Pa molim vas, danas ljudi imaju obozavaoce i za mnogo manje, dovoljno je da se iskrevelje i postave video na youtube.
frangipaniBelow viewing treshold. Show

frangipani
(><)
2018-02-07 06:14 PM
A koj će joj andrak obozavaoci? Da se, kao sto to radi, dopisuje, zahvaljuje, raspravlja i nadmudruje sa njima kada joj nije pravo šta su komentariali (nije valjda startela rad??)? Koji apsurd! Ona treba da drzi nivo, a ne da svima na izvolite stavlja gomilu toga sto je pre da se podeli sa prijateljima i familijom na privatnom profilu. A ne da na ovaj način godinama snabdeva srpske portale koji od njenog materijala sa IG prave i karikiraju „vesti”, a kojekakvi sve to komentarisu, mnogi jako ruzno.

geriatrikus
(zvakac karamela)
2018-02-07 08:20 PM
>>Usput receno taheebo,
ja tebe prvi put u zivotu vidim na jednom topiku na ovoj diskusiji.<<
----------------------------------------------

Nemoj tako, bio(la) je vrlo aktivan ranije. Nije teško naći veoma
nadahnute komentare koje ostavi(2 komentara sa diskusije „tenis” slijede):
1.taheebo: „ajerere”
2. taheebo: „ her”
Ali dobro, manje vise. Ja sam siguran da je Polutka dobro upoznata sa
doprinosom navedene osobe. Ne vidis li kakav je to tandem:)))
frangipani
(><)
2018-02-07 09:29 PM
Ja je/ga ne videh do ovog topika. Ima tu nekih jednokratnih i dupliranih, a koji ne smeju da kažu odredjene stvari pod glavnim nikom, pa onda dodju da se qoorobecaju i prave pametni kao neki levaci, mislila sam da je Ovo taj rad.

Preziveh one traktate ali, kad rece kako bacam kletve, e pa to me je nacisto zgadilo.
poLUTKA
(pa lutka brate)
2018-02-08 11:39 AM
Geri,
A kako si siguran? Zao mi je sto ću te razocarati, ali nemam pojma ko je Taheebo niti analiziram ko je šta napisao pod kojim imenom. Da se slazem sa time sto je izneto, slazem se. Slabo obracam paznju na nadimke uopste, otud ne znam ni ko ono bese insistirao da nam se Nole pravda. Nekome je ovo zabava u malo dokolice a nekima zivot.
frangipaniBelow viewing treshold. Show

frangipani
(><)
2018-02-08 04:49 PM
Nekome je ovo zabava u malo dokolice a nekima zivot.

===

A zašto se ljutis? Po tome kako ti rezonujes, sad neko može da dodje i da kaže kako je tebi zivot da pratis tamo neke teniske forume na kojima ne ucestvujes? Kao sto Ovo gore kaže kako ja vrebam po IG šta će Određena Osoba da napise!? A jaka stvar kliknuti koji put sa telefona taj vasar tastine zvani Instagram, ono bas...
taheebo
2018-02-09 12:03 PM
ciao svima :)

Frangi, nema potrebe da se ljutis nešto i osecas tako .. pa možda i ja gresim?? ko će ga znati

ja sam samo istakla neke stvari koje su mi upale u oko i to jer ponavlja se jedna ista sema i jedne iste price... Kako blic i ostali objavljuju nešto o Pepe imazu pa odma lavina podje , pa nole jadan glup a komentarisete kako se Jelena slika sama tamo po sumama u argentini i kako je luda i upropasti coveka :)) zatim iako sam rekla za neke stvari da imaju veze sa tobom (frangipani) u par recenica komentirala sam globalno sliku koja se pravi o Novaku i to mudrovanje naše koje zbilja nema kraja .

Inače nick mi je bio kiflica i ne radi mi vise ni password nešto neće i neće i taheebo imam iz tog razloga .

Mene je samo ta stvar cudila , da iako svi smo protiv ovih medija jer znamo da sve je osmišljeno samo da bi se dolazilo na njihov sajt, uzburkivalo , pravilo buzz .. i ovi nasi, najveci kriticari tih istih medija upadaju u tu njihovu klopku . Da Nole ne znam šta sa Pepe imazom ima , pa slusa ga, pa ovaj ga upropasti a Nole ne vidi , .. žena mu seta po sumama a on jadan izgubljen a to ne radi TAKO MIRKA !! i sve te neke bzveze provale u koje zaista ljudi veruju.

Nasi mediji kao blic i ostali, su toliko kretenski da kad je Daily mail izbacio onu aferu i to dva puta , da je Nole u vezi sa indijkom Deepika i da se shunjao sa njom i tako te stvari blic je odmah zagrizao i onda svi ostali nasi isto su preturali a komentari i ovde i tamo , sve se nalozilo ! pazi molim te, Nole je takav glupak bozji da recimo želi imati ljubavnicu i bas ići će sa njom u fancy restorani gde idu sve zvezde i stalno ima paparazzi i fino ga slikaju ?? :)))

taheebo
2018-02-09 12:13 PM
Opet ću reci,
najveci je problem sto Nole za mnogo toga nije jednostavno imao sreću i po mojoj nekoj proceni ima 5 GS koje je on onako fino lepo poklonio i dao na tačni pre svega onaj GS sa marejem kad je igrao kao da igra rekreativni tenis u sklopu nekog kampinga, pa onaj sa vavrinkom (doduse bio je i povredjen iako nije rekao) pa sa Nadalom...

sve ovo ostalo, promena sa bekerom , pepe, joga , vegan itd . su stvari o kojima ne znamo ništa i nećemo saznati i zbog toga sto jednostavno to je njegov privatni zivot a sa druge strane i da si sa njim , ove stvari su deo jedne sportske kariere .. da nije se zblizio sa Pepeom zbog brata možda bi brat imao još veću depresiju i ko zna šta i onda bi se to odrazilo na novakovu karijeru,... ili možda da je doveo godinu dana ranije ovu novu ekipu bilo bi bolje..možda ne :)) i tako u krug :))
nema tu nekih pravila i mudrovanja
rizlingBelow viewing treshold. Show

rizling
2018-02-09 12:15 PM


Nole je JAVNA licnost. I on jedan od najvecih tensiera. Populairen je u svim krajevima sveta.

Svi koji se interesuju za tenis, prate svaku njegovu izjavu. Kako sportsku tako i privatnu.

Zato treba da se obraca profesionalno, sa izjavama.

Posle duge pauze dosao je na AO. Bez nekog saopštenja . U kakvom je zdravstvenom i psihickom stanju. A posle poraza, kaže: boli ga lakat? Videcemo sledeći povratak, dali će biti bolji?

Obično to cine svi sportisti , u svim sportovima. DAJU SaopštENJE.
taheebo
2018-02-09 01:35 PM
Da , ali šta će ti saopštenje ??? šta on može tebi saopštiti evo stvarno ako ćemo ? :))

kao prvo, on mora uvek da bira neku sredinu , prvo: zbog sponzora u ovom slučaju lacoste zzatim drugog sponsora zatim organizatora ... zatim zbog nekog kodeksa među igračima

Ne može da on da dodje na GS i kaže , „znate, osecam se klimavo boli malo ali videcu , kako bog da ”?? :)) onda, ne može ni da kaže „ma razvalicu sve evo osecam se kao da ću podignuti pehar i pojesti slona” :)) jednosatvno, uvek se bira neka sredina a kad je nešto malo izvan onda znaš da je to opet iz ODREDJENIH razloga . Ili njegov PR misli da tako treba ili sponzor želi ili nešto peto .

U drugim sportovima kao fudbal kosarka do zadnjeg trena ne govore mnogo jer to demotivise navijace i ima tu još mnogo toga..

Sa druge strane mi ne znamo kolika je i kakva je ta povreda... recimo , da li je bas sa bolom igrao ove prve meceve sve do chunga ili bas zbog igranja pocelo ga ovo gnjaviti i nije mogao ko covek ni da servira ni igra sa jačim intezitetom ili se ulenjio i šta ja znam šta još :)))

Mene zapravo od toga i najviše strah , sto on možda sada da izgubi tu neku energiju, jer mišljenja sam da deca, beba , i sve to, fino mu je i nije ista glad i zelja terati dalje .

Ali, to što je on uzeo novog sponzora Lacoste , ko je potrosio debelu paru na Novaka to ga obavezuje na mnogo toga. On je njih uverio da će igrati još par godina znači da i to želi i mislim da stvarno mu je plan da se vrati na tron kao pre. Jer ide tim nekim putem kao Rodjo ..

Sa druge strane, možda on i pokusa i ne ide i ne ide i raskinuce dogovor , ne bi me cudilo .. a zaista bi bilo steta jer tek sada bilo bi genijalno , ovaj novi sponzor ima već decu , ide osvaja uziva jer je recimo još u moći da mlati ove stare a i ove nove, iako sve će biti i teze .
taheebo
2018-02-09 01:37 PM
Ovo sa tom operacijom pre dve nedelje... E zamisli, on kaže da je imao neku intervenciju .. ali to su samo neke grube crte . Ne znamo mi da li je to bila možda biopsija ili zaista operacija ni kakva je, koliki je oporavak kako se zove dijagnoza itd itd.

Tako da, sportisti sve nešto moraju da objave da bi bilo korektno ali dzaba nama ta neka informacija , jer svasta mozze da znaci .

geriatrikusBelow viewing treshold. Show

geriatrikus
(zvakac karamela)
2018-02-09 03:17 PM
Ljubavnice moja...

Kako je dobro vidjeti te opet
staviti ruke na tvoja ramena
kao nekad napisi nešto njezno
za ona dobra, dobra
dobra stara vremena
:))
frangipaniBelow viewing treshold. Show

frangipani
(><)
2018-02-09 08:40 PM
Kiflica? OK kako god ali, za mene si totalna ljankase nakon onakve prozivke.

antologia
(svakog dana...)
2018-02-10 05:18 AM
A zar nam Serenena nije obecala, i prije porodjaja, da će biti spremna za AO i odbranu titule? I, samo se povukla, bez objašnjenja u poslednjem trenutku. Normalno, kako u njenim godinama, samo 3 mjeseca od porodjaja da se pojavi na Grend slemu? Federer kupao sina:) i niko ne pravi buku oko toga, samo kada je Nole u pitanju. Danas otvorim novine i na prvoj strani:
Serena unsure about playing in 2018 grand slams. Za neko vrijeme će se
zaboraviti da li jeste ili nije igrala, ali će ostati fama o superzeni.
poLUTKA
(pa lutka brate)
2018-02-12 12:08 AM
Frangi,
ne ljutim se bre ja uopste, oklen ti to?
Što se foruma tiče, mislim da postoji razlika jer ja pratim (i to povremeno) tekstove koju su tenis i imaju veze s tenisom tipa na Tennis.com ili na ESPN.com. Ne komentarisem jer nemam pametnija posla nego da bijem bitke za koje nemam vremena. Ali procitam kao sto neko cita rezultate Bundes lige. Hoću da kažem, moje interesovanje je iskljucivo tenis, a šta rade privatno i kako i koliko dele od tog zivota javno, uopste me ne zanima. Njihova stvar. Mi smo naopaki kad sebe uzmemo za arsin pa napadamo druge sto nisu iz istog kalupa. Bila je ovde jedna diskutantkinja, eno je i sad na Knjizevnosti, pojavila se na ovom forumu kad je trebalo da se oplete po Noletovim izborima. Cita navodno Sopenhauera a onda ovde dodje i kaže „prica se...”. Možeš misliti izvore u beogradskoj carsiji. Naravno da je Nole javna licnost i kao takav podlozan svakakvim komentarima, i naravno da svi imamo mišljenje o svemu, ali koliko smo pravicni i da li se ikada stavljamo u njegove patike? Jedno je sigurno - Nole nije glup.
taheebo
2018-02-12 06:01 PM
Frangi, na stranu sve, da se vratimo opet topic-u :)) Cisto onako da ti dam primer , gde gresis i zašto sam napisala to što sam napisala u vezi tvojih reakcija na temi „novak” „jelena dj”

evo da te citiram

„A koj će joj andrak obozavaoci? Da se, kao sto to radi, dopisuje, zahvaljuje, raspravlja i nadmudruje sa njima kada joj nije pravo šta su komentariali (nije valjda startela rad??)? Koji apsurd! Ona treba da drzi nivo, a ne da svima na izvolite stavlja gomilu toga sto je pre da se podeli sa prijateljima i familijom na privatnom profilu. A ne da na ovaj način godinama snabdeva srpske portale koji od njenog materijala sa IG prave i karikiraju ”vesti„, a kojekakvi sve to komentarisu, mnogi jako ruzno. ”

E vidis, problem je u ovome kako reteriras na nečije objašnjenje . Ovo je primer, siledjijskog mudrovanja, soljenje pameti ..

Dakle, ako možemo iz proste obzervacije utvrditi na Jelena Dj je osoba koja vodi fondaciju djokovic , koja ima nameru da finansira, pomaze, pravi networking .. da bi u buducnosti mnogi proekti uspeli , a osoba je koja dolazi iz zemlje koja je rusevina , znaci (da ponovim) neće biti njen posao da skuplja novac za sirotinju po africi,aziji i sl već u svojoj zemlji .. Ona želi , misli i veruje da treba da bude prisutna , dostupna osoba, da komunicira neke informacije koje bi stigle do većeg broja ljudi itd .

Naravno, mogla je da drzi i totalnu anonimnost i da se krije stalno ali eto između to dve odabrala je da komunicira . Kad već komuniciras neke stvari, onda preduzimas i rizik . A rizik je to da neki će donositi neke svoje zakljucke, drugi biće cinicni , treci -delice savete , kako oni bolje znaju šta treba i kako treba i tako dalje. Međutim, pored ovog negativnog dela , drugi broj ljudi biće „obozavaoc” u smislu wow cenim ovu osobu, svidja mi se kako je down to earth a ne neka uobrazena .. informira o nekim dogadjajima, promovira osobe koje su neki psiholozi,sociolozi , kultur magazine, zatim zdrav zivot , bez pesticida -bio- (organic) , prirodu , drvo iitd itd :)))

Još investirali su paru u tom vegan restoranu ejj .. Ima Nole sreću sto nisam mu ja savetnik jer ja bih ga savetovala da ne otvara vegan rest. i da ne lupa po medijima za organic hranu, zivot bez mesa i mleka .. Zašto ?? zato što to ne ide u prilog velilkim korporacijama, zvanicnoj korumpiranoj medicini a znamo gde su $$$$$ a ko kontrolira i$$$ kontrolira sve . Pa svako ko stane na putu , loso prođe i naprave budalu od osobe i zacute ga na kraju .

A razumem Novaka i Jelenu, stigli su finansijski do tih visina da su usli u taj visi klub ali ne žele da postanu lux paraziti i prave se ludi i ne tiče ih se , problema danasnjice, našeg zivota, konsumacije - šta jedemo šta nam je ishrana , zdravlje ..
I zbog toga, svaka cast njima a kostace ih eto i biće uvek tamo neki uspesni ljudi iz jadne zemlje koji propovedaju neke „cudne” stvari ..

Razumem ja i to da se neko divi parazit guskama kao Kim i Mirka ... jer eto, sele su u brasno, setaju privatnim jet-om boli ih uvo za sve još najmanje bi da se backaju sa tamo običnim svetom po instagramu i fejsbuku , da prljaju rucice .

Fakt je da je bolji taj zivot udobniji i samo uzivas i drugi ti se dive .

Kad smo kod ove dve , .. cisto onako da potsetim na dve stvari i da napravimo komparaciju i vidimo kako je lepo kad si iz neke zemlje gde si zasticen kao beli medved.

Recimo Mirka, kojoj ushicujemo joj se jer eto nema je nigde pa tako ni ne vidimo koliko je glupa ili pametna fina ili djubre.. :))
Da podsetim samo na jedan detalj, koji datira još od 2004 kad je Rodjo već bio veliki zver a Mirka je bila njegov PR i u jednom intervjuu pita ju novinar šta misli ona na izjavu Pat Cash-a , da je federer napravio grešku sto je otpustio trenera (lundgren) i ona je uoci AO za australijske novine odgvorila „i think Pat Cash should shut up” .

E sad, briga nas ko je šta izjavio ...Ali od svega sto sam se iznaslusala u zadnjih 15god od sportskih novinara i konsultanta iz raznih zemalja, emisija,komentatora , ovakva arogancija, drskost ,bezobraznost oooo oooo pa GODINAMA bi pominjali ovo u raznim kontekstima , pa onda mudrovanja „možda kod mirke tamo u slovakiji se tako ponasaju ali ovo nije nivo ovog sporta” itd itd . hoću reci, da bi „mirka sindrom” zbilja bio sindrom i razapinjali bi je godinama i još stalno uptikivali o toj recenici pa onda iznervirali i dobili još jednu i tako dalje;.. :)) međutim NE. Stama. Pravimo se ludi ma divno je to , Federer je predivan Mirka predivna , lepi sviceri,bogati , GOSPODA , a ne kao tamo neki divljaci iz onih ruskih shkljbr zemalja... Još, stvorili su auru oko njih kako su Federeri humanitarni , brinu se o sirotinji po svetu , daju srce i dusu !!!!

taheebo
2018-02-12 06:04 PM
Zatim, gosdpodja KIM koja isto nema instagram i ne prlja rukice sa prostim običnim narodom , je osoba koja uoci tennis meca na grand slamu dok je Marej igrao sa Berdichem , izgovarala pcovke i prostacke vulgarne gadosti , da bi na kraju još rekla „Fuckin' have it, you Czech fuckin' fuck” , Andy je još podrzao u tome u fazonu „pa nervoza je , normalno je tako nešto reci iako posle ti je krivo sto si tako nešto rekao” a Kim je već sledećeg dana dosla sa majicom „parental advisory” , sto bi doslo u stilu „sklonite decu sa tv-ea jer ako želim da pcujem pcovacu mater kome želim , na vama je da se snadjete” .. sve je prošlo super , Marej je još postao SIR i tako , to su divni fini ljudi .

Nikad niko nijedan od komentatora , ex sportista koji vode emisije i meceve itd. NIKADA ovo nisu evocirali i prosipali pamet , nijedan put nije bilo mudrovanja oko ovog prostog ponasanja .. dok da je reč o Novaku ili tako nekom ?? oooo bilo bi tu provociranja, zafrkancija , nakon tri godina bilo bi „what will she come up this time huh” ?? i onda „oh i'm sure it'll be something nasty” „i guess we dont get serbian humour” ...

Dok Jelena, ne samo sto je graciozna u svom ponasanju i nikada ovako nešto nije se desilo... još je eto „kriva” , sto ima IG , i stavi fotku od knjiga, drveta , neki citat ... link od neke konferencije o zdravlju dece itd ...
a u međuvremenu imamo ovakve stvari

Kim Sears' pet dog Maggie to 'write' book
-Andy Murray and Kim Sears have one very talented pet. The couple's Border Terrier Maggie is set to „write” her own book, with a little „help” from her owner Kim.

Onda je to kulturna osoba,fina , gospodski se ponasa ne kao ova nasa lujka koja da nije se dobro udala visila bi na birou za nezaposlene (parafraziram maltene i citiram stvari koje su o njoj napisane posvuda)

iz tog razloga Frangi, nemoj se meni ljutiti sto samo pravim analizu svega ovoga ukljucujuci i tvoje komentare i to što ne podnosis Jelenu i smeta ti što se ona glupira sa instagramom .. hteli mi ili ne, jednostavno, kako i da obrnes uvek će biti lopta kod ovih svicera, engleza, amerikanaca i samo pucaju u nasem pravcu i nikad nećemo imati pocasno mesto u tom klubu . Iz tog razloga da sam ja Jelena , epa briga bi mebilo .. ako želim da postiram slike koje mi se svidjau onda postiracu i kome se ne svidja neka eto kuka i place i kritikuje . Ne možeš udovojliti svima .

Tako ja to vidim ..
frangipaniBelow viewing treshold. Show

frangipani
(><)
2018-02-14 09:04 PM
Slusaj kiflo,
ti ili si bezobrazna ili si blentava, treće ne postoji. Alo bre zeno, šta si me spopala sa tim svojim traktatima od 5km i kojekakvim seljackim rezonima/fazonima?? Naturas mi zlobno kako ja bacam kletve na Djokovice, a sad i kako ne podnosim Jelenu!? Koji je tebi bre? Kako te nije sramota da siris dezinformacije i strikas rolke k'o da si pijana?? Šta je tebi, niko ne sme da kaže da mu se ne svidja kako Jelena uredjuje svoj javni profil na IG?? Niko ne može da napravi paralelu kako to rade 2-3 žene/devojke ostalih top tenisera a da se odmah ne povlaci kako su psovale i svasta još? Kakve ima veze njihovo ponasanje na mecevima njihovih partnera sa nacinom na koji vode IG - ako ga uopste imaju? Mesas babe i zabe.

Da, setila sam se nika 'kiflica' i potpisa. Davno je to bilo, vise mi je upao u oko 'potpis', ide uz osobu koja trazi flert preko interneta. Sad si se prekrstila u ime chaja, možda si zakuvala kao kifla pa si ovde dosla da prosipas pamet?

Kako imaš obraza meni da prisivas kojekakve gluposti?? Iz kog si sela 'leba ti?

Werba
(N/A)
2018-02-20 05:32 AM
Igra Deda Rodja, k'o da je Vanzemaljac.
Ne smeta mu; Sunce, Mesec, kisa, sneg, omorina, vrucina.Ne smetaju mu ni tereni raznih podloga, što se tiče tvrdoCJe i mekoce.
U dubokoj četvrtoj deceniji zivota, ponovo je prvi na atp listi.
Da li će iko Deda Rodjine podvige dostici u narednih 100 godinica?
Teško, jako jako teško!


Werba
(N/A)
2018-02-21 12:50 AM
A meni se čini da će Djoka ove godine da padne, tu negde oko
dvajestog do 25-og mesta.
Iduce godine ako nešto ne uradi sa sobom, naravno pozitivno, moz' lako da se desi, da ga krene Jecina sudbina, prvi mec na bilo kom turniru i odma ga neko degazira kuTJi...
 Comment Remember this topic!

Looking for Tassel Necklaces?
.