Forums : Tenis

 Comment
KennyBelow viewing treshold. Show

Tata mene voli vise od tebe?!
Kenny
2018-01-23 06:38 AM
Doktor profesor Novak Djokovic je upao u najnovije strahovito teske probleme i traume.
Već nekoliko meseci u porodici Djokovic vlada opsti haos ?! Sin Stefan komstantno postavlja pitanje, koga tata vise voli ? Beba, cerkica Tara svojim pogledom i svom paznjim koju joj svi posvecuju, mada još nije progovorila nervira mladog Stefana.
Neopisiva drama koja vlada u hodnicima i sobama porodicne kuce Djokovica uzdrmala je celu galaksiju. Dok ova neizvesnost i misterija raste iz minute u minut, galaksija postavlja pitanja i ceka sa nestrpljenjem odgovore.

Ovo su samo neka od mnogobrojnih pitanja koja kruže galksijom a traže se direktni odgovori od doktora profesora Novaka Djokovica.

Ko će nama da menja pelene ?
Kako da koristimo nosu samostalno ?
Gde su naše dadilje ?
Šta se deesava sa našim paketicima ?
Nole jel si video moju cuclu ?
Cija je benkica najlepsa ?
Zašto reklamiras bezobraznog krokodila a ne euro krem ?
Usvoji mene prvog Nole ?
Kad ćeš da se igras i sa nama malo ?
Jel može umesto mleka topla cokolada ?

I dok rešenja na vidiku nema jer su malisani sirom galaksije nestrpljivi da ih doktor profesor izvede u park da se ljuljaju i setaju NovakDjokovic nezainteresovano odmahuje rukom i kaže... zalite se mamama i tatama svojim ja već imam svoju porodicu ???

Cudno. Bas je bezobrazan ovaj Djokovic.
A ja sam samo mislio da budem važan na fejsbuku i instagramu kao i pre a sad nisam vise ? Ufff kako sam samo ljut sto nisam vise toliko popularan, to mi je bila najkriticnija spona u zivotu sa ostatkom sveta. A tako sam se brecao i vristao tačno sam mislio da ako dodje ovde da cita da mi da posao da mu cistim kola i patike i ja da budem bogat kao on. Ma samo da pobedjuje pa na kraju turnira kad kažu koliko iznosi cek a ja pocnem odma da planiram nasta ću Noletovu kintu da trosim na sebe. Uf, uf, uf kako je bezobrazan sto nisam zaradjivao njegove pare zadnjih godinu dana ? Mnogo bezobrazan ovaj Djokovic.

Sram da bude Noleta i to ja da mu kažem !

( a jel vas sramota barem malo sto vas nisu bolje vaspitali i sto sami za sebe ne zaradjujete i vodite brigu o vasim povredama i porodicama ? mislim... bar malo sramote... malkice ??? verovatno tako pljujete i roditelje koji su vam zivote dali ali koga briga kad vas niko ni čuo ni video ? šta sad, ide zivot dalje, ostanite besramni to vasa deca i roditelji sigurno sasvim dobro gledaju, dozivljavaju i niko ništa kriv je Nole i za to, jel tako ?? jel sad malo lakse ?? pa jeste sigurno za svakog kretena to jedini i najbolji izgovor )

Deathr0w
(...)
2018-01-23 09:28 AM
Kenny svaka cast. Napisati toliko a ništa ne reci je umetnost. I AV bi pozavidio.
geriatrikus
(zvakac karamela)
2018-01-23 01:54 PM
Kenny, zanemari ove sto te ne razumiju. Oni ne brinu ni o svojim
povredama, ni o svojim porodicama, bas ih briga sto ih nisu bolje
vaspitali, ne zaradjuju za sebe već za druge...njima su, covjece,
roditelji zivot dali, a tek sto je Stefan ljubomoiran na Taru...
šta vise da ti kažem...
Nego, de ti nama sto te razumijemo reci šta ovo gore piše.
frangipani
(><)
2018-01-23 04:49 PM
Dok je sveta i veka ljudi su navijali, veselili se pobedama, bili razocarani kada su im timovi/likovi gubili. I šta sad? Trebam možda da ignorisem sve ovo, pa nisu Djokovici i svi ostali ne znam šta da ne sme ništa na njihov racun?

Evo na IG Jeca reklamira tecni dorucak svog veganskog restorana. Muž u vazduhu, leti kuci, razocaran i ko zna šta još ali, ona postavlja sliku flasica sa doruckom pored vode. Ja kažem: bljak!

 Comment Remember this topic!

Looking for Tassel Keychain ?
.