Forums : Tenis

 Comment
AO-zreb
antologia
(svakog dana...)
2018-01-11 05:56 PM
I, sa srećom!

https://www.eurosport.com/tennis/australian-open-men/2018/standing.shtml.

Noletu sareno i napeto među Zverevima, Kukusin, Kokinakis, a najprije Monfis. Kad sve prođe...onda ću komentarisati nastavak:)

Start sa Amerikancem, 63 ATP, 28 godia, Donald Jang.

Eto, docekali smo:)
tifran
(nostalgicar)
2018-01-12 02:22 AM
Juče nisam uspjela da postavim žreb iz nekog razloga.
Gledala sam izvlačenje i komentare.
Opet se daje prednost Federi a vala mu je i žreb naklonjen.
Nole treba da prođe 2 prva ,ni malo laka ,kola i onda će da se razigra i sve oduva :)
To želim šta će biti ima da vidimo uskoro.
Ima naših dosta i srećno svima !
poLUTKA
(pa lutka brate)
2018-01-12 04:04 AM
Donald Young je solidan igrac i umeo je da pruzi odlične partije i zada prilično glavobolja nekim zvezdama iz vrha. Čini se da je u slabijoj formi trenutno, negde je iza 60-og mesta. Za Noleta je to prvi mec i biće klizavo. Young će dati sve od sebe. Posle bi na red mogao da dodje Monfils, nedavni pobednik u Dohi, time preuzevsi titulu koju je osvojio Nole prošle godine. Noletova je redovna musterija bio nekad. A kako je sada, videcemo. Prvi mec će nam sve reci o Noletovoj formi. Tracy Austen je danas na TEnnis Channelu izjavila da je u tom momentu Agassi bio u putu za Australiju i da on ne bi potezao toliki put da postoji sumnja u Noletovu spremnost.

Ja ne ocekujem previse od prvog turnira u godini ali se potajno nadam da bi Nole mogao da iznenadi.

frangipani
(><)
2018-01-12 05:39 AM
Lutko,
Slozio bih se sa tobom. Ja isto tako pomislim kakav bi to sci fi
bio da izadje, sve ih nalupa za 2 nedelje i nonsalantno uzme pehar.
Dok Rod Laver sedi u publici sav ukocen jer mu nije pobedio miljenik.
antologia
(svakog dana...)
2018-01-12 06:55 AM
Svakako su tu i Viki, Dusan i Filip.
Jorovicka je u igri za kvalifikacije, a Danilo Petrovic je ispao u drugom krugu. Aleksadra Krunic je jedina Srpkinja u zrebu, naspram masu hrvatica i ovih ist.Evropa imena.): Tuzna slika. Ne tako davno
je vrvilo od naših.

Nole tezak zreb, vrlo.
Mexico1
(Trust_Nobody)
2018-01-12 05:03 PM
Ako će Noletu biti klizavo protiv Donald Young-a onda bolje da je propustio I ovaj turnir...Pa stvarno mislim jel moguće da je dosao do tog staza da moramo razmišljati da li će u prvom kolu uspeti proćiDonald Young-a.Sad je Donald odjednom postao kao opasan neki igrac :)).
Nole bre treba da ih samelje kao da igra sa mnom a ne sa njima.Na kraju Fedexa da oduva za uvijek sa pozornice I to je to.Ovo pricam samo u slučaju ako je stvarno imao nameru I zelju da se vrati tenisu.Uprotivnom bolje mu je da se penzionise.Od mene mu opet hvala za sve sto je postigao I uradio za nasu zemlju I na kraju krajeva za sve nas I kao fanove I kao prave patriote I rodoljube naše zemlje.
antologia
(svakog dana...)
2018-01-12 08:41 PM
Srećom si lijepo zavrsio topik:) Prvi krug velikih takmicenja je uvijek tezak i svi ga prezivljavaju sa nekom dozom straha. Nisu to moja naklapanja i mudrolije, o tome često govore najveci teniseri, a prvi put sam čula bas od Agasija.
Nas Novak,sve i da nije u ovakvoj situaciji:duga pauza, novi tim, masa ambivalentnih dogadjaja i odluka ne samo u vezi sa tenisom... za početak sezone, prvi GS, Jang koji je 63 je vise nego ozbiljan protivnik. Ne dovodi se u sumnju pobjeda, nego da ne bude predugo na terenu, da se ne zamori, da zavrsi u tri seta itd. Start je veoma važan, a Nole ulazi u ovu podjelu kao 14.na ATP. Dakle, nema najboljih terena, nocnih termina itd, Nisu ga gladili ni kada je bio NO1E, al vidjecemo.
antologia
(svakog dana...)
2018-01-12 08:47 PM
ps. Nole napravio ugovor sa Asics, japanskom firmom i nosi njihove patike.

https://youtu.be/hV8maImYTz4
antologia
(svakog dana...)
2018-01-13 12:20 PM
Super su, mogla bih i ja da razmislim:)
Noleta ovdje otpisuju, a on sve skuplji i skuplji i stvara nove ugovore. Na njegovoj zvanicnoj strani je registrovano 29 miliona pratilaca. Srećaa Novakova da nisu citali ovdasnje mega seratore: strucne,svestrane amatere i svastare- od sporta do fizike i literature; neostvareni potencijali, ali sa jakim jaranskim YU vezama i spoznajama:) Ma sentimentalni, otpisani krs!
poLUTKA
(pa lutka brate)
2018-01-13 03:38 PM
Zestoko Antologia al' od mene veliki plus. +
frangipani
(><)
2018-01-13 05:50 PM
Zapamtite ovo ime: Alex de Minaur. O malom će se tek cuti.
antologia
(svakog dana...)
2018-01-13 08:59 PM
Hvala,Lutko, služim narodu;)

Ja sam već pominjala momka iz Australije, gledala mec u Brizbejnu, sa Raonicem-ma nevjerovatan decko. Meni je otkrice. Pa zatim sa Lopezom,onaj sto ga zovete „lepotanom”, Rafin drug:) izgubio dobiven mec u Sidneju i onda 1/2 finale sa odličnim Francuzom. Na oba turnira igrao finala i tu izgubio od Medvedeva i Harisona.
Slazem se, defintivno se formirala grupa mladih, ali Raonic tu više ne spada, niti Dimitrov i slični, bez obzira sto mogu da ubodu „momente”

ps. ja ocekivala da mi tifran dobaci neku info, uvjek zaboravim da si i ti tamosnja:)
poLUTKA
(pa lutka brate)
2018-01-14 04:59 AM
Frangi, čuli i gledali. Bas sam htela da postavim temu o tim mladim igračima. O nekima se već dosta čulo ali ovaj mali je tek sad izbio na videlo. Gledala sam Sidnej i sto Antologija rece, pravo otkrice. Ne znam da li ste videli koliko brzo napada loptu, reternira čini mi se brze od Noleta,vraca je odmah da server i ne zna otkud loptica tako munjevito nazad. Vrlo je brz i pokretan.Medvedev takođe igra odlično a moja preporuka je da se obrati paznja na forhend i zamah mladog Kachanova. Uopste, vrlo mi je drago da je kontigent mladih Rusa tako jak (Zverev, Rubljev, Kachanov, Medvedev, Sapovalov - nemojte mi da prvi i poslednji nisu samo zato što ne dolaze iz Rusije).

frangipani
(><)
2018-01-14 07:08 AM
Porede ga sa Hjuitom jer grize svakog momenta. Nije mnogo visok ali, mlad je, ima fore da još malo poraste. Deluje i zvuci normalno za razliku od onog kretena Tomica i bandoglavog Kiriosa.
antologia
(svakog dana...)
2018-01-14 07:54 AM
Tako je:) i koji tek servis ima ovaj Ozi, naročito drugi. Uz sve pomenuto, djecaci su ozbiljni, pozrtvovani i sportski do koske.
Kirjos je sjajan, ali nesimpatican, labilan, ima bar 10 slabih tacaka i falinki na kojima nije radio i mogu ga izdati u svakom odlucujucem sekundu igre. To se i desavalo.
Odlično, imace se za koga navijati, kada Nole nije u fokusu:)

antologia
(svakog dana...)
2018-01-14 07:57 AM
I da pozdravim povratak moje velike ljubimice- Sarapove!!! naravno:)))
Biće mi odmor da pratim ovaj AO bez Serene.
srbo001
(FUDBALER)
2018-01-14 11:37 AM
Sapovalov je ruski zidov po majci a otac mu je Grk pravoslavac,,, Nisam bas siguran da voli Rusiju.
A najlepsa teniserka je ova nasa mala Nina Stojanovic , ali nikako da se kfalifikuje za glavni zreb.
poLUTKA
(pa lutka brate)
2018-01-14 01:45 PM
Srbo, kao i mnogima na Zapadu, uredjivacima Wikipedie su manje vise pravoslavci Greek Orthodox. Šta oni znaju šta je autokefalna crkva? To sto su napisali ne znači da je cale Grk nego bas Rus kako su mu i spelovali ime cirilicom. Mali Savopalov nosi krst oko vrata. Da li i koliko voli Rusiju ne znam, ali da mu je to poreklo, to je bez sumnje.
Poz.
antologia
(svakog dana...)
2018-01-14 08:17 PM
Pocelo je:) Gledam Ostapenko vs Perhana(Skijavone, ako ste zaboravili)
Mlada Jelena lako uzima prvi sa 6/1, a u drugom gubi 4-1. nisam znala
ni da li je Italijanka ziva..pu, pu pu, a kamo li da igra još tenis
65. GS!!!!! Vraca se u igru za 4-3.
Skijavone ima neki pojas oko struka, za kicmu?Pa sto igra u tom stanju?
Već sam zaboravila koliko je dobra Ostapenko. Porasla i smrsala i bas ljuto igra.
frangipani
(><)
2018-01-14 08:28 PM
Gledaj ti samo gledaj :)
Veceras kad ja budem gledo ti ćeš da spavas!
frangipani
(><)
2018-01-14 10:28 PM
U međuvremenu, Nole:

https://tinyurl.com/y9x2r39l
Sad će da ga neki(mnogi) dodatno pljuju...
poLUTKA
(pa lutka brate)
2018-01-15 04:21 AM
U ovom textu ne piše ništa sto bi nam problematiku malo pojasnilo. Napisan je maliciozno a verujem da Nole ima dobar razlog za to što radi. moguće je da se ovim nastavlja borba da igrači koji rano ispadaju zaradjuju vise. A možda se ovo odnosi na Grand Slamove gde je zaista neposteno da žene i muskarci budu placeni jednako.

Inače, od naših danas jedino Viki prosao na jedvite jade, Lajovic nesrecno izgubio sa 9-11 u petom setu :(. Alex takođe ispala :(.
frangipani
(><)
2018-01-15 05:01 AM
Biće kao sa onim izjavama vezanim za visinu nagrada za zenske i muske kad ga očepiše Endi, Serena, Kris Everet...i mnogi naružiše. Sigurno da nema mozga da je ista kinta za igranje 3 i 5 setova.
Nadal lagano prođe, ovaj klovn Kirios takođe. Gavrilova, posto je Ozi, ima udarni termin, posle Nadala.
 Comment Remember this topic!

Looking for Oil Diffuser Necklaces Sterling Silver?
.