Forums : Tenis

 Comment
antologia
(svakog dana...)
2017-11-24 05:29 AM
Hvala sto si podijelila sa nama:) Jeste odličan intervju. Novak dobro izgleda i djeluje fizicki i psihicki bas zrelo i stabilno. Sve o cemu se prica nam je poznato- biografiski detalji i momenti, ali je način nov, stvari su dobile i kontekst i neku tezinu i opravdanje i smisao.
I svidja mi se sto ponovo vidim njegov Ego u svemu i da se ne plasi da kaže Ja, govori o ambicijama, disciplini i ostalo.
korfu
2017-11-27 06:37 AM

Ne mogu da razumijem Novaka Đokovića, ali STVARNO!?! Da li je on NORMALAN, ili POSTAJE majka Tereza globaLIZba?

Ko je TAJ „NOVINAR” koji pita O ONOME sto je doživio, opisao 100 puta DO SADa, Novaka Đokovića u vrijeme NATO NAPADA 1999 g. na Srbiju_Crnu Goru(Jugoslaviju)!?? ...i, taj bilmez novinARSKI ko fol SADA traži od Novaka da...ULOZI NOVAC... u Nešto_STO je TAJ novimar sa POKROViteljima ORGANIZOVAO!!!

i,

„ Otišao sam u deo gde su bila deca, posmatrao sam ih, jedan od ”VOLONTERA„ mi je rekao da im se pridružim. Nisam znao kako da reagujem, hteo sam da budem sa njima, ali ne da im remetim taj prostor. Počeli smo da se igramo i posle desetak minuta me je neko iz UNICEF-a potapšao po ramenu.”

pa,

Da li Novak zna, morda mu je reko, da izbjeglice iz Repunlike Srpske Krajine, i drugih zapadnih DIJELOVA Srbije, NISU MOGLI BEOGRAD DA VIDE...nego su SPREMLJENI na KOSOVO i METOHIJU, ODAKLE SU 2004 od šiftara/nata PONOVO ISTJERANI/OTJERANI!??

Gdje TADA biJO TAJ nakav NOVINAR „Luiso HousKAROVIĆ” i naka 'volonterka„, KADA SE Srbima jad pravio!?!...nisu SRBI imali novac za hranu, a KAMOLI za HOTEL/MOTEL i ”volonterke„.

Svakom Srbinu/Sr6kinji je žao kad neko ispašta/jadom zaokupljen...ZBOG tuđeg HIRA...JER TAJ SE JAD JEDINO Srbima dešava/o...i TO baš U EVROPI!

I sada pitanje: DA LI JE NOVAK Đoković U C I J E NJ E N!??”
frangipani
(><)
2017-11-28 06:27 PM
Ko zna šta ga je sve dovelo do ludila, a onda mu je trebalo vreme da dodje sebi i nauci da živi sa time. Pa imamo nekog novog Noleta na koga ne možemo da se naviknemo...
poLUTKA
(pa lutka brate)
2017-11-29 05:01 AM
Kako ko :)))
 Comment Remember this topic!

Looking for Tassel Necklaces?
.