Forums : Tenis

 Comment
Никола Милојевић
abvgd
(Morski)
2017-10-13 10:35 PM
Одавно нисам видео оволико талентованог играча. Милина је посматрати како игра овај супер интелигентни играч. С друге стране, мучно је гледати како је остављен да се сам бори са недаћама, како му нико не помаже, напротив. Систем му даје најтеже могуће жребове, он ипак напредује на листи али много спорије него што заслужује.
Гледао сам четврт финале челинџера, меч је Никола изгубио у трећем сету након што је пропустио неколико брејк лопти. Имао је предност све време, мајсторски је играо али мало кондиција а много више малодушност...изгубио је, додуше, од одличног противника који је не тако давно био у првих 50 играча света. Никола је око 150. места.

Велемајстор, свака част! Дивио сам се како игра бекхенде с лакоћом а разорно, нико се са њиме не може да надмеће у слајсевима. Несрећно је изгубио неколико већ добијених поена на мрежи (мислим да га је већ хватао умор). Мећ је био на нивоу гренд слема, два одлична играча.
antologia
(svakog dana...)
2017-10-14 03:56 AM
Mnogo ti hvala za ovu pricu. Ipak bih voljela i koristilo bi da ima
vise podataka: kada, gdje i koji celindzer; sa kim je igrao. Malo linkova i sl. Ti redovno informises o Nikoli, ali se ne sjecam ko ga trenira, gdje trenira...? Logicno bi bilo da traže sponzore ili će na kraju prelomiti da igra za USA ili već gdje živi.
To sto ti se čini da napreduje sporije, može biti samo od koristi. Kondicija, iskustvo, psihicka stailnost-sve treba da dodje na svoje, a tu nema uvijek pravila-individualni razvoj je presudan.
abvgd
(Morski)
2017-10-14 03:44 PM
Fairfield Challenger 1/4

14.10.17 01:40 1/4
Bradley Klahn Nikola Milojevic 4-6, 6-3, 6-4

http://www.tennislive.net/atp/match/bradley-klahn-VS-nikola-milojevic/fairfield-challenger-2017/

http://www.flash score.com/tennis/challenger-men-singles/fairfield/
tifran
(nostalgicar)
2017-10-14 05:58 PM
Mene ne napušta nada da će Nikola jednom zablistati na nekom većem turniru.
Mnogo mi je drag momak.
abvgd
(Morski)
2017-10-14 06:31 PM
Конкуренција је много тешка, многа позната имена играју „челинџере”. Милојевић није неки „разарач” али је зато изузетно надарен играч, интелигентно игра, просто је задовољство гледати га. Имао је више брејк лопти али је при крају трећег сета непотребно изгубио неколико већ добијених поена - противник је исте класе, враћа се вероватно после повреде. Противник је избацио првог носиоца који је у првих сто играча света. Милојевић је био 8. носилац, што значи да је турнир баш био јак. Милојевић је, дакле, испунио „норму”, као 8. носилац дошао је у четврт финале, не би требало да изгуби много поена. Приметио сам и раније да често има проблема са кондицијом у трећем сету.
Приметио сам да му баш увек, као и Новаку, дају најтежи могући жреб. Ипак, он из године у годину напредује, мада спорије него што би се очекивало за првог јуниора света. Волео бих да догодине уђе у првих сто играча света (а можда и ове године) и да заради који динар. Да уштеди нешто и да не мора да ради као ми остали смртници :)
abvgd
(Morski)
2017-10-14 06:33 PM
...заборави, код играча ваља увек гледати највиши „ренкинг” који је имао у каријери а не тренутно место на листи играча. Тада је све много јасније.
abvgd
(Morski)
2017-10-16 03:38 PM
Управо игра Милојевић прво коло челинџера у Лас Вегасу.
antologia
(svakog dana...)
2017-10-17 03:25 PM
Izgubio od nekog Amera): 22 godine, trebalo bi, vrijeme je da ubrza ketanje ka ATP.
abvgd
(Morski)
2017-10-17 07:36 PM
Мислим да је био деморалисан и исцрпљен после прошлог пораза. Опет је имао незгодног противника, домаћег Амера у првом колу. Не знам зашто је уопште кренуо у САД, требало је да зна да ће му тамо отежати максимално...требало би да скупља поене на другим континентима.

Nikko55
2017-10-22 01:31 AM
Ukucajte u YouTube Klahn vs Milojevic, imate ceo mec

Na mene nije ostavio neki dublji utisak, (sto bas i ne znaci ništa mnogo). Voleo bih da ga vidim uzivo jer to je onda savim drugi utisak od ovog na TV. Mislim da ima jednu tehnicku grešku na forhendu koja, na ovom nivou tenisa, prolazi neprimeceno ali će doći do negativnog izrazaja kad natrci na ozbiljne protivnike.

Nisam neki dobar prognozer ali ako uspe da udje u prvih 50 mislim da će mu to biti maksimum.
antologia
(svakog dana...)
2017-10-22 05:37 AM
Možda si u pravu. Ja isto nemam dovoljno uvida u to što radi, sem kada nam abvgd..skrene paznju. 50. na ATP je super rezultat.
Bas gledam onog Dzumhura iz Bih. Osvoji Ptrograd, prvu ATP prije desetak dana, a danas već u finalu Moskve, sto je prestizan turnir 250 i osvajali su ga i inače igraju teniseri viseg ranga. Trenutno je 56, a nema ni trenera.
 Comment Remember this topic!

Looking for Chakra Necklaces and Bracelets?
.