Forums : Moj dom

 Comment
Elektricar pomoć(Ves masina)
dera
(student)
2014-06-07 12:39 PM
Postovanje

Kupio sam masinu za ves i da ne bi placao majstora prikljucio sam je ja,morao sam da presjecem onaj kabal za normalnu uticnicu da bi prikopcao na kutiju na zidu.Pa posto na toj kutiji je razvedena struja ja sam samo spojio boju sa bojom.
Oprali smo dvije masine bez problema,treca masina kada je dosla do centrifuge pocela da cudno radi i da skace ne normalno.
Tu operaciju je zavrsila ali sada dolaze muke,pocne da radi primi vodu ali je neće vise da okrece da bi izbacila vodu,program zavrsi do kraja kao da je oprana o ona se nije ni okrenula.
Moji ukucani kažu da je nešto do stuje.
Može li biti problem do struje.

Pozdrav
marijamhlc
2014-06-08 10:05 AM
jedno glupo pitanje, jel ste izvadili sigurnosnu sipku unutar masine za ves? samo pitam, posto je nasa poznanica zaboravila to da uradi!:) ako niste izvadili, neću da govorim unapred, ali masina je već pokvarena
dera
(student)
2014-06-08 12:55 PM
Ma jesam nije sipka već su bila četiri sarafa koje je trebalo odvrnuti a to sam procitao i u upustvu i dosao je i kljuc da se odvrnu.

Hvala
steks
2014-06-16 08:11 PM
Oprali smo dvije masine bez problema,treca masina kada je dosla do centrifuge pocela da cudno radi i da skace ne normalno.
--------------------------------------------------------------------

Повезивање струје нема везе са тим јер ако је опрала две машине, значи да је била исправна и добро повезана.
Ако не ради после скакања, лако је могуће да је спала нека буксна која није била добро закачена. Мораћеш да је отвориш и погледаш.
Terminator
(Istina je nekada bolna ali sam)
2014-08-08 05:00 PM
Kupi takav isti kabal sa utisnicom vrati nazad kako je bilo i reklamiraj masinu u prodavnici.
 Comment Remember this topic!

Looking for PomPom Keychains?
.