Forums : Berza

 Comment
Paspa(lj)
orisni
(diskutant)
2018-05-15 12:47 AM
Pala je PASPA danas na Vrhovnom Sudu. Uskoro kreće vece kladjenje na sport. Možda su ove neznalice za investiranje sa ovog foruma bolje u pogadjanju sportskih rezultata.

Sve najbolje!
stef
(zgubidan)
2018-05-22 08:41 AM
lozis opet?
orisni
(diskutant)
2018-07-04 03:17 AM
Lozim šta?
stef
(zgubidan)
2018-07-09 04:28 PM
gori vatraaaa

sad u meniiii

prestao sam da uplacujem u fondove i u investicije uopste!!

Ne treba mi vise. Sav visak trosim, milina jedna. divan osecaj.
Prerija
2018-07-19 09:38 PM
Šta im novo?
Jel pocho rat?:) („Balkan Ekspres” film)
Kako berze idu? :)
A nekretnine u Torontu i sire ?
Čujem LaBron preso u LA, da li će Stevenson i dalje da mu pirka u facu :)
A i World Cup aka Mundijal je prosho, bio sam se nešto zamislio kada sam čuo da je neki Jeftic (ako se dobro secam prezimena) napravio transfer 150 mil maltene ista cifra kao i Labronov transfer za LA!!?! Jel to deflacija u NBA ili inflacija u Ligi Sampiona?
orisni
(diskutant)
2018-08-12 01:28 PM
Ova tema je bila otvorena za sportsko kladjenje. U Americi se promenio zakon (PASPA) tako da će (legalno) kladjenje sad biti moguće u vise država osim Nevade. Na ovom forumu su neki ljudi koji ne razumeju berzu pricali da njima to izgleda kao sportsko kladjenje. Pošto forum nije bio mnogo uspesan za investiranje, možda će biti uspesniji za sportsko kladjenje. Ali to treba da bude na nekom drugom delu foruma. Ovaj deo „Berza” je najbolje „sahraniti” (uz duzne pocasti).

@Stef, cime se ti sad bavis ako više ne pratis investiranje? Jesi li na nekom drugom delu foruma?

@Prerija, kako ide tvoje investiranje? Nadam se da će uskoro biti neki veci pad koji bi pomogao oko tvoje edukacije za berzu.

Sve najbolje!
stef
(zgubidan)
2018-08-19 05:51 PM
Igram sah, pushim kubanske cigare dok je leta ( ne da mi žena da pushim u kuci) Pratim i dalje finansije i investiranje, samo sam prestao da dodajem na kamaru.
orisni
(diskutant)
2018-12-12 11:42 PM
@Stef, igras li kubanski sah? :)
stef
(zgubidan)
2018-12-24 10:10 PM
Otišo ja prošle godine u „kapablanka šah klub” u Havani.
Seo da igram šah, I dok je mene neki lokalni majstor drao, pojavi se neki lokalno umetnik I nacrta me za par minuta. Valjda je hteo da mi proda portret.
A ja slomio nogu i sedim tu sa štakama. A pošto ne volim to šibicarenje gde će sad on meni da prodaje ili poklanja taj crtež za bakšiš.. ja brže bolje predam partiju I odšepesam onako na štakama. Bio hotel baš blizu.
A berza ovih dana.. super za akumulatore, šta kažeš Orisni?
Nisam uložio ni banku zadnjih godinu i kusur, sad me nešto žulja da opet kupujem na rasprodaji. Svi bi trebalo da znaju do sad da će ovo da traje 6-12 meseci pa nazad gore..al naravno ne znamo tačne datume, pa sad treba kupovati redovno.. ko kolko može I opet će biti duplo za 2,3 godine..
orisni
(diskutant)
2019-12-30 05:53 AM
@Stef, nadam se da nisi i dalje na stakama! Da li tvoja prica znači da si se penzionisao? Možda možeš da predjes negde gde je toplije da možeš da pusis kubanske cigare i zimi...

@Prerija, nadam se da ćeš se javiti da nam kažeš kako ti je izgledao pad prošle godine i skok ove godine. A ti si pratio (i) sport ne (samo) berzu. Pomenuo si na ovoj temi da je LeBron presao u LA; vidis kako im je krenulo od kad je dosao i AD. Može li neko kladjenje o tome ko će da uzme titulu u NBA, valjda necete opet vi iz Kanade? :)
 Comment Remember this topic!

Looking for Oil Diffuser Necklaces Sterling Silver?
.