Forums : Politika

 Comment
Lekcije iz Istorije po Milu neotesanom od Niksica!
marisav
(Besposlicar)
2020-02-24 10:19 AM
Toliko je bulaznjenja i prosipanja infektivne zuci iz usta niksickog glavara crne gore izlajano u intervjuu sarajevskoj tv i Hadzifejzovicu da je apsolutno nepotrebno sve komentarisati,,,a i gubljenje je vremena.
Ali da covek toliko laže pa da tvrdi da je nacionalna crnogorska crkva postojala još u 11 veku sa tamo nekim glavarom verovatno nekim njegovim cukun,cukundedom.
Zar je moguće da ova niksicka doga ne zna da je NACIJA i NACIONALNO, nešto sto postoji samo nepunih 200 godina na podrucju Balkana.
Narod je onaj sto je vekovima bilo i postojalo, dakle samo je neki narod mogao davno imati crkvu a ne NACIJA koja je delo savremenih ugursuza koji su revolucionisali i zbacivali evropske lokalne dinastije.
Niksicka zirafa međutim laže i o crkvenoj istoriji u 2o veku,,,a najdrcniji je kada govori o NATOu,,,kao da je u ljubavnom odnosu sa ovom ZločinACKOM ORGANIZACIJOM koju preporucuje na sreću i zdravlje svima oko Balkana.
Ja mogu da njemu lično poželim i ostalim milogorcima da sto pre uzmu ucesca u NATO disciplinarnim merama u Avganistanu, Perziji ili Siriji,,,barem ću moći puna srca da navijam za tamosnje bradonje ili Talibane da praznoglavim sledbenicima milogoraca posecu glave i nasade na koplja kao sto je nekad Bosko Jugovicki ili Milos Obilic radio turskim invazionistima koji su zauzimali Kosovo i Metohiju,,,a Metohiju su svojevremeno svojom krvlju zalivali, branili i crnogorski Srbi, veliki ljudi nekadasnje crnogorske zemlje po cijim se grobovima pomokrio i uneredio Milo Crnomanjonac, najvece crnogorski nakot u poslednja dva veka...crknuces Milo a Srbi će vaskrsnuti novu Srpsku Crnu Goru,,,a ja ću imati samo zelju da odem i ako ti bude poznat grob da ti se na njega po..rem onako ljudski! Crnogorski skote!!!
WerbaBelow viewing treshold. Show

Werba
(N/A)
2020-02-24 12:06 PM
Kaže Milo Djukaj Đukanović:
Ici ću u Srebrenicu da se poklonim žrtvama genocida?? ako me pozovu; Komsic, Bakir i Sefik.
zlatiborac
2020-02-24 12:41 PM
„Kaže Milo Djukaj Đukanović:
Ici ću u Srebrenicu da se poklonim žrtvama genocida?? ako me pozovu; Komsic, Bakir i Sefik.”

E Dzvaljo-Baljo dzvaljavi,

Sreća tvoja sto si uteko ne vreme iz Srebrenice u Rozaje. Sad mo`s
da se pridružiš Milonji-kilonji, Bakiru-fakiru i ostaloj zgadiji...

chibe Jozina pudlice - odavlen...
;-)
 Comment Remember this topic!

Looking for Tassel Necklaces?
.