Forums : Politika

 Comment
Хвала ти Мило
CTEBA
(penzioner)
2020-02-17 10:05 AM
На први поглед изгледа апсурдно, али Мило је са овим својим законом, више урадио да пробуди Србе, него сви велико Срби пре њега.
Како преноси Спутник, јуче је на литијама широм Црне Горе било преко 300,000 људи. Другим речима практично половина стновника Црне Горе је изашла на литије. Није битно дал их је било преко или испод 300,000 али изашли су.
Појављују се на интернету и најновији снимци, полицајац који обезбеђује литије, кад му рекоше недамо светиње, одговара, не дамо браћо ако Бог да. Политичари су у паници и сад не знају шта да раде јер фотеље почињу да се дрмају.
Данас министар одбране излази са изјавом да у случају нереда или неке опасности од промене, остале чланице НАТОа ће интервенисати финансиаки а и војно ако треба.
Мало сутра, неоспорно да би НАТО волео да Црна Гора остане каква јесте, али не са њиховом интервенцијом, то би им закомпликовало ствари више него што су спремни да иду.
Црна Гора је имала велику подршку НАТОа и САД, да би избацили Русе и онемогућили им да праве базу на Јадрану, али после Сирије и највеће руске базе на Средоземљу, Црна Гора је испала из важности.
Сад аје само локални проблем, који никог не интересује јер више нема никакав значај.
Дал је све ово скувао сам МИло или је за то добио подршку на западу, ко зна, али очигледно да није успело како су се надали.
Црна Гпра је из дана у дан све више про Српска, Република Српска почиње да се буди, и тамо крећу литије, трађи се одвајање од муслимана, узвици Косово је Србија постају све гласнији, тако да је у суштини, иако није то мислио, Мило учинио нама Србима највећу услугу, и пробудио на сиз сна братства и јединства.
OpetJa
2020-02-17 03:44 PM
Све се мења оног тренутка када се чувари Миловог система (полиција, војска) окрену на другу (своју!) страну! А то већ почиње...

НАТО није никада интервенисао у унутрашње ствари свог члана. У овом случају поступиће уз најмање политичке и друге трошкове: прогласиће Мила за лопова и диктатора (што већ и врапци знају) и - пустиће га низ воду!...
CTEBA
(penzioner)
2020-02-17 04:03 PM
Тако некако, сад се Мило бори за свој опстанак а не за Црну Гору.
Полако га већ пуштају низ воду, али проблем је да немају никог ко би га заменуо.
Док СОЦ води литије и то руши Мила, кога да поткупе?
steks
2020-02-17 06:03 PM
Како немају никог?
Душко Кнежевић седи уЛондону и већ неко време удара на Мила.
CTEBA
(penzioner)
2020-02-17 06:19 PM
:-)
CAHJAP
2020-02-17 06:57 PM
Dace Bog da se Crna Gora vrati u sastav Srbije, da Republika Srpska se spoji sa Srbijom i samim tim i sa jacom Srbijom Kosovo će se vratiti u sastav Srbije a mizda i veci deo BiH. Zajednicki naziv svih entiteta da bude Srbija kao jedinstvema država a entiteti oblasti kak sto danas imamk Vojvodinu, Sumadiju itd... Sa RS i CG u sastavu Srbije, BiH, Kosovo a možda i Makedonija shvatice da samostalno nemaju nikakvog prosperiteta. U ovakvoj zajednici novi zakoni će se formirati koji će garantivati bezbednost svih stanovnika i strogo osudiyi svaki seperatizam. Jedino tako možemo biti ozbiljna država, da pokrenemo industriju, imamo jaku vojsku i da izadjemo iz ove crne rupe.
CTEBA
(penzioner)
2020-02-17 07:32 PM
Једини проблем је да то не би била Србија већ нека нова југославија.
Са муслиманима,македонцима и шиптарима нема шансе да се направи заједничка држава.
CAHJAP
2020-02-18 02:58 AM
Bisanski muslimani i makedonci su većinom Srbi. Kada bi svibbili svesni svoiih Srpskih korena i vratili se istim, kroz nekoliko generacija bili bi mocna država.
CTEBA
(penzioner)
2020-02-18 08:10 AM
Кад би се вратили али неће.
 Comment Remember this topic!

Looking for Tassel Necklaces?
.