Forums : Politika

 Comment
Post i sendvici
keramicar
(mrgud koji sedi)
2019-04-15 01:56 PM
za petak, na Veliki Petak, zakazan je protest vlasti, njihovih clanova, simpatizera, pristalica, skupljaca dnevnica i degustatora sendvica protiv opozicije. jeste PROTIV opozicije, koja i nije nešto vredna pomena. jer, kako drugacije nazvati skup na kome najveci deo govora bude usmeren protiv politickih neistomišljenika?

Veliki Petak je dan kada iskonski vernici provode u duhovnom miru, cisteci svoju dusu od grehova ako ih je bilo u predhodnom periodu i prastajuci drugima svoja (ne)dela. uz to, takođe, cisti se i telo od prekomernog konzumiranja hrane i na taj dan se propisuje strogi post.

kad ono, međutim: SNS za svoju politicku „pastvu” sprema mrsne sendvice, bar je tako prikazano u spotu. uz to, kao i već par godina u nazad, sa velike bine će se upirati prstom na neke bivše vlasti da su lopovi, kriminalci, tajkuni, fasisti i još mnogo toga još. a okupljna masa će na svaku izgovorenu recenicu aplaudirati ili skandirati neke kratke parole, kako već bude komandovano od volontera stranke rasporedjenih među sendvicarima i skupljacima dnevnica.

sve u duhu pravoslavlja i hrišćanstva.

evo i smernice ko hoće da odgleda kratku najavu za protest protiv opozicije:
http://skr.rs/Wao (youtube)
dulebg
(posmatrach)
2019-04-15 06:36 PM
Опозиционари деле сендвиче и по 1000 динара. Па се одлучите.
keramicar
(mrgud koji sedi)
2019-04-16 01:58 PM
dule,

postoji ljudi, koji su po strani i koji neće odabrati ništa od ponudjenog i oni sto su jednom izabrali na tome i ostaju i treca „sorta” koja stalno bira kako vetar duva. nisam znao i da opozicija daje suvi obrok. eto saznah nešto novo ako je tačno.

al skreces temu. nije tema ko će ciji sendvic da pojede i dnevnicu da zaradi, već zašto veliki pravoslavni srbi na veliki petak nisu kuci sa svojim porodicama, već okupljeni u mrznji prema drugim pravoslavnim srbima koji misle drugacije.

ovo je jedinstven primer u svetu da vlast organizuje protest protiv opozicije i da preti strajkom gladju.
 Comment Remember this topic!

Looking for Oil Diffuser Necklace?
.