Forums : Politika

 Comment
opa
rizling
2019-04-15 02:25 AM

Šta je ovo bre? Državni tabloid **informer** objavljuje, da Ruski SPUTNJIK , laže i sraman je?

A zapadni nato zločinci tj njihovi mediji PRICAJU ISTINU .

Nešto ovde ne stima ????

http://tinyurl.com/y5fysqas
zupa
(DR.MR)
2019-04-15 02:31 AM
Главном уреднику дрмају кавез јер су и Руси схватили ко је он и његов
ВОЏА,нажалост много Српа и даље воли и подржава криминалце на власти.
Jocko4
(observer)
2019-04-15 12:49 PM
Процене које је изнео Вођин штаб заснивају се на полазној претпоставци да на 1 квадратном метру могу да буду 3 особе, а затим то множе са бројем квадратних метара одређеног простора.

Међутим, може да се сумња у истинитост броја квадратних метара одабраних за прорачун, одн. границе површине која је била узета у обзир.
На неколико фотографија се видело да је учесника протеста било и у удаљеним деловима улица и да, вероватно оквир слике није омогућио увид у број учесника у тим деловима улица.

Сећам се да је у време масовног протеста испред (Савезне) Скупштине,на коме је тражено да се ухапси Азем Власи, објављена процена у медији да је било присутно скоро 1 милион учесника. Тада је маса учесника заузимала скоро 3 до 4 пута већу површину и на квадратном метру је било вероватно 4 особе.

Кад се упореде те две ситуације, могло би да се процени да је број учесника на јучерашњем протесту опозиције био негде између 30 000 и 100 000, или мало прецизније, између 50 000 и 80 000 присутних.

Вођа и његови „браниоци ненападане Скупштине” настоје да умање број учесника, аџистовремено се хвале да су одбранили Скупштину, што може да значи да су очекивали много већи број протестаната и побегли у Скупштину као сигурну кућу. Требало би да објасне откуд им идеја да ће бити напада на Скупштину, а ако су је одбранили, да кажу кад је био извршен напад на њу.

Вођа, његов штаб и ботови по медији већ најављаују свој, кажу још већи митинг.
Сама бројност учесника, у овом случају, није упоредива, јер су на протетни скуп опозиције људи долазили о свом трошку, а владајућа коалиција је спремна да финансира превоз и СНС је већ проследио налог свом чланству да долазе и са радних места. За учеснике тог митинга већ се припремају велики сендвичи - биће ића и пића, власт плаћа. Сиромашни грађани из многих места у Србији би такође учествовали у протесту опозиције, али они и онако једва састављају крај с крајем и нису могли да допутују у Београд.

Важнији показатељ је чињеница да се протести одржавају из недеље у недељу у све већем броју места у Србији, јер то показује постојање незадовољства због општег стања у земљи.
keramicar
(mrgud koji sedi)
2019-04-15 02:05 PM
udario „veliki” informer na sputnjik.

posto nije pametno da direkno iz vlasti skacu na nešto rusko, jer se gubi na popularnosti, onda za to bude zaduzen neki isprdak kao sto je informer.

jocko,

kažu da su sve redovne autobuske linije za subotu bile otkazane iz vicine gradova i opstina po srbiji. privatnim auto prevoznicima je zapreceno da ne prihvataju organizaciju prevoza do beograda na dan 13 april, subota.
prvo naredno glasanje će biti merilo ko koliko ima stvarnih glasaca. ovo okupljanje na Veliki Petak ne znaci ama bas ništa.
Werba
(N/A)
2019-04-16 11:39 AM
много Српа
=======

ispravno je: -srba.
Werba
(N/A)
2019-05-25 04:51 AM
Веровање у Исуса Христа, Нови завет, па чак и у Небо - нису суштина православља.
-----

tako je.
Dovoljno je drzati se one narodne;
ne kradi, ne ubi, ne laži..i kod toga je svako ok.
Verovanje u hristivoja, bude, mohamede davide, to je za razne nedotupavne sisojevice i skorojevice...
 Comment Remember this topic!

Looking for Tassel Earrings?
.