Forums : Politika

 Comment
Атентат у Манбиџу у Курдистану
dulebg
(posmatrach)
2019-01-19 06:06 PM
Атентат ИСИЛ-а, где су убијена двојица америчких специјалаца и 2 америчке држављанке - преводилица и нека службеница, по мени је малсо америчке дубоке државе - оних снага које су против повлачења.

Цела идеја америчке интервенције на Блиском Истоку је да се створе послушничке државе и једна моћна војска за напад на Русију и Кину из Средње Азије. Тако би се светске елите докопале богатстава која им фале да мало покрену заглављену економију, и отарасиле побуњеничких држава „осовине зла”.

Међутим Трамп заступа оне који виде да у таквим плановима Американци само гину и троше паре и образ, а држава назадује. И зато се повлачи.

А ово ће доћи као шамар: ти би да се повучеш, а види шта нам ИСИЛ ради?!
pravda_i_istina
2019-01-19 06:51 PM
sakim na rusiju i kinu? sakom teroristickog jada? ajde dulence nemoj da si smesan! cela ta bliskoistocna ujdurma je zarad velikog izraela koji bi da sipne teritorije tipa golanska visoravan, a i dalje... zna se da su saudijsci u stvari kriptojevreji, i oni su kljuc petrodolara, naravno ameri koriste izrael da bi kontrolisali sauijce... jes da se ovi vrgolje/migolje malo-malo pa zaglave kod putina na kafici, ali malo-malo, pa im se pripreti pucem i otvoreno kaže ko je gazda... svi se secamo sadama, pa njemu su ameri prvo dozvolili da napadne kuvajt, pa se posle „predomislili”... isto tako i saudijci - sve će im se obiti o glavu, ukinuce im kraljevstvo, ko se izjasni kao jevrejin može da ostane, ko ne, ima da ga nema; drugim rečima, nema sanci sa de petrodolar ukine, a saudi arabaija ostane, naročito ne psole otkricvanja ratnih zločina nad jemencima, a i malo-malo, pa neka žena pobegne, eno sd neka klinka u kanadu... plus, sve je spremno, još DEVETOG/JEDANAESTOG, i magarac bus je znao unapred
seljakipo
2019-01-20 05:23 PM
Атентат у Манбиџу у Курдистану
dulebg (posmatrach)
19. januar 2019. u 18.06
Атентат ИСИЛ-а, где су убијена двојица америчких специјалаца и 2 америчке држављанке ...
----------------------------------------------
..., evo, ridam suze sve krokodilske.!!!!

Vise me interesuje atentat VAKCINAMA na SRPSKU nejac,!!!!??.. (na primer)

..., a što se tiče kauboji specialaci i pica america,.. paaa, ebi ga, oni su samo radili svoj poso. A u opisu posla stoji da i oni mogu da bidnu kolateralna steta. Prrema tome: posle ebanje nema plakanje.

 Comment Remember this topic!

Looking for PomPom Keychains?
.